- Emoji Skoru
- 129
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi trenvagonu
-
Daha erken, umitsiz olma. Belkide test yeterince hassas degil, yada gec tutundu bebek. Idrara bhcg hemen gecmiyor. Kendine zaman ver.Evet belli oluyor benim ilk cocugum 5. Gün embriyosu 5. Gün erken gebelik testinde cok silik cıkmıştı gün gün yaptım koyulaşmıştı. Ama bugün 5. Günüm malesef silikte olsa bi şey cıkmadı o yüzden umutsuzluğa kapıldım
Benimde 8 Eylül inşallah pozitifleri görürüz buradaMerhabalar benim de 5 Eylülde transferim gerçekleşti
İkinci denemem
Umarım bu sefer pozitif görürüm, görürüz
Sabah tekrarlayacağım bende inşallah pozitif görürüzDaha erken, umitsiz olma. Belkide test yeterince hassas degil, yada gec tutundu bebek. Idrara bhcg hemen gecmiyor. Kendine zaman ver.
Ben henuz test yapmadim ama yarin sabah yapmayi planliyorum.
Aynı gün transfer oluyoruz canım inşallah hayırlı sonuçlar alırızBenimde 8 Eylül inşallah pozitifleri görürüz burada
Amin inşallahAynı gün transfer oluyoruz canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız
5. Gün embriyosu 3. Transferim olacak aslında pekte umudum yok ama Allahtan umut kesilmez Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah , Antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum siizzAmin inşallahNerde tedavi görüyorsunuz kaçıncı gün embriyosu
Benimde dördüncü transferim olucak inşallah , pgt li beşinci gün embriyosu benimde5. Gün embriyosu 3. Transferim olacak aslında pekte umudum yok ama Allahtan umut kesilmez Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah , Antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum siizz
Niye umudunuz yok her başlangıç yeni umut aslında5. Gün embriyosu 3. Transferim olacak aslında pekte umudum yok ama Allahtan umut kesilmez Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah , Antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum siizz
Ya orası öyle tabi korku var birazcık son embriyolarım olumsuz olursa tekrar baştan başlamak korkutuyorNiye umudunuz yok her başlangıç yeni umut aslında
Pgtli yaptırmamıştım ben doktorum gerek görmedi diye ama bir daha olmazsa sıfırdan başladığımda kesin yaptıracağım ilki kimyasal ikincisi 8. Hafta da gelişimi durdu çünküBenimde dördüncü transferim olucak inşallah , pgt li beşinci gün embriyosu benimdeİstanbul sisli memorial da tedavi görüyorum
Kaçıncı gün embriyosuArkadaşlar ilk iki gün biraz kasıklarda sancı vardı şimdi t+3 ve her şey kesildi, Of insan hemen olumsuz olduğunu düşünüyor
5. GünKaçıncı gün embriyosu
AminHepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Gebeliklerimiz sağlıkla geçecekse ve bebeklerimiz saglikla dogacaksa embriyolarimiz sıkı sıkı tutunsun bizlere insallah.
Benim de hiç belirtim yok ilaç belirtileri bile yok t+5 teyim inşallah pozitif sonuçlar alırızBen T+2. Günümdeyim
Herhangi bir belirti yok ilk negatif denememde de yoktu
Fakat benim bildiğim bu belirtiler çok kişisel, çoğu ilaçlarla ilgili, sıfır belirtiyle pozitif sonuçlanan gebelikler çok vs
Bunlara takılmamak mı lazım diye düşünüyorum