- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi trenvagonu
-
Teşekkür ederim inşallahMerhaba hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alın bu kronık endometrıtın bı belırtısı varmıydı sızde acaba sadece parca alınıncamı anlasılıyor
Anladım tesekkur ederım yanıt içinTeşekkür ederim inşallah
Benim fark ettiğim bir durum yoktu ama internette yazan belirtilere baktığımda bazıları bana uyuyor ama bundan mı kaynaklı bilmiyorum
Akıntılar, düzensiz adet, regl sancıları vardı ama internette de hafif belirtiler oluyor parça almadan anlaşılmaz yazıyor
MERHABALAR ÇOK SEVİNDİM İNSALLAH RABBİM KUCAGINA ALMAYI NASİPTE EDER . ENDOMETRİTİN BELİRTİLERİ VARMIYDI SİZDE.BENİM DOKTORUM RAHİM TERSLİĞİNİ DOĞUM YAPINCA DÖNER VS.DEDİ COK SORUN DEĞİL DEMİŞTİ O ZAMAN ONA DAMI BAKTIRIP DÜZELTİRİYİMMerhabalar
Ben yaptırdım. Aslında rahim hsg görüntüsünde hafif yanlardan içe basık ve çok hafif üstten basık olduğu için (birçok kadın doğum doktoru önemsiz bulmuştu) takip doktorumuz histereskopi önerdi. İşlem yapılmışken hem şekil düzeltildi hem çizik atıldı hem de patoloji için örnek alındı, patoloji sonucunda kronik endometrit çıktı ve yoğun bir antibiyotik tedavisi görüp sonraki regl ile transfer oldum
Şükürler olsun kanda pozitif gördüm kese randevusu bekliyorum endişeli bir şekilde dua edin lütfen kızlar zormuş bu bekleyiş
Benim en başta rahim filmi çekilmişti bir problem görülmedi 2 başarısız transfer sonrası doktorum bana da önerdi ve ağustos ayında histeroskopi oldum. Küçük birkaç polip alındı ve rahim çiziği atıldı, tutunma şansını artırdığını söylüyorlar ancak tabiki bir garantisi yok :)ilk tüp bebeğim tutmadı doktor rahim çiziği yapıp öyle transfer yapalım dedi kararsız kaldım
Teşekkür ederim inşallah
Benim fark ettiğim bir durum yoktu ama internette yazan belirtilere baktığımda bazıları bana uyuyor ama bundan mı kaynaklı bilmiyorum
Akıntılar, düzensiz adet, regl sancıları vardı ama internette de hafif belirtiler oluyor parça almadan anlaşılmaz yazıyor
Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin inşallah.Burdaki mesajda belirti sorunuzun cevabı var.sizde gerekli olur mu bilmiyorum benim durumumda da birçok doktor sorun görmemişti ama başarısız transfer olunca takip doktorumuz ısrarla önerdi, o önerirken bile kadın doğum doktorumuz çok da gerekli görmüyordu hala.belki farklı doktorlara fikrini sormanız gerekebilir inşallah süreciniz hayırlı ilerler olumlu sonuçlar alırsınızMERHABALAR ÇOK SEVİNDİM İNSALLAH RABBİM KUCAGINA ALMAYI NASİPTE EDER . ENDOMETRİTİN BELİRTİLERİ VARMIYDI SİZDE.BENİM DOKTORUM RAHİM TERSLİĞİNİ DOĞUM YAPINCA DÖNER VS.DEDİ COK SORUN DEĞİL DEMİŞTİ O ZAMAN ONA DAMI BAKTIRIP DÜZELTİRİYİM
HİSTEROSKOBİ NE OLUYOR BİLMİYORUM BEN RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM HERŞEYİN ÇOK İYİ DEDİLERBenim en başta rahim filmi çekilmişti bir problem görülmedi 2 başarısız transfer sonrası doktorum bana da önerdi ve ağustos ayında histeroskopi oldum. Küçük birkaç polip alındı ve rahim çiziği atıldı, tutunma şansını artırdığını söylüyorlar ancak tabiki bir garantisi yok :)
HİSTEROSKOBİ NE OLUYOR BİLMİYORUM BEN RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM HERŞEYİN ÇOK İYİ DEDİLER
HA TAMAM ÇOK TEŞEKÜRLER bende rahim filmi yaptırdım çok sancılı ağrılı bi sürecim oldu bundan dolayı rahim çiziği ameliyatından korkuyorum ama herkes yaptır öyle diğer transferini yap diyorRahim çiziği dediğiniz şey işte histeroskopi ameliyatı oluyor
sen transfer tekrardan oldun mu pekiRahim çiziği dediğiniz şey işte histeroskopi ameliyatı oluyor
Anesteziyle yapılıyor korkulacak bir işlem değilHA TAMAM ÇOK TEŞEKÜRLER bende rahim filmi yaptırdım çok sancılı ağrılı bi sürecim oldu bundan dolayı rahim çiziği ameliyatından korkuyorum ama herkes yaptır öyle diğer transferini yap diyor
Evet geçen hafta oldum test günü bekliyorumsen transfer tekrardan oldun mu peki
ay hadi insallah ya hakkımızda hayırlısı olsun cok yorucu bi süreç bunu yaptırdıktan sonra transfer oluncak ondanda korkuyorum ya tutmazsa diye başka yaptırılcak işlem kalmıyor çünkü bildiğim kadarıyla heraldeAnesteziyle yapılıyor korkulacak bir işlem değil
Sonrasında hafif kanama oluyor ağrı kesici antibiyotik veriliyor içiniz rahat olsun
Hakkınızda hayırlısı olsunay hadi insallah ya hakkımızda hayırlısı olsun cok yorucu bi süreç bunu yaptırdıktan sonra transfer oluncak ondanda korkuyorum ya tutmazsa diye başka yaptırılcak işlem kalmıyor çünkü bildiğim kadarıyla heralde
PROLAKTİN BENİMDE YÜKSEK ÇIKIYOR AMA DOKTOR İLAÇ VERMEDİHakkınızda hayırlısı olsunembriyo glue, clinoleic serum uygulamaları da protokolümüzde vardı. Ne kadar kanıtlanmış faydaları var bilmiyorum Ama biz biraz her tuşa bastık.süreçte tsh, prolaktin baskılaması da yapıldı benim yüksek çıkıyordu bunlara özel ilaçlar eklendi.Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlardan nasip etsin hepimize
AY hadi inşallah pozitif olur bizede haber verEvet geçen hafta oldum test günü bekliyorumBu arada rahim filminden çok daha rahat anestezi olduğu için sonrası da hafif regl ağrısı gibi hiç korkulacak bir şey değil..
İlk transferimde benim de bu değerlerim takip edilmemişti her doktorun yaklaşımı farklı oluyor.dostinex kullandım prolaktin için.PROLAKTİN BENİMDE YÜKSEK ÇIKIYOR AMA DOKTOR İLAÇ VERMEDİ
ne kadar süre kullandınİlk transferimde benim de bu değerlerim takip edilmemişti her doktorun yaklaşımı farklı oluyor.dostinex kullandım prolaktin için.
Transfer hazırlık sürecinde belli günler kontroller vardı, her defasında bugün kullan yarın kes şeklinde tek doz yazdılar. İstedikleri gibi düşmeyince diğer kontrolde yine bugün kullan kes gibi süreçte anlık tek seferlik dozlar yazıldı transfer sonrası kullanılmadıne kadar süre kullandın
Çıktı mı sonucunuzKızlar yarın çıkar mış sonucum üç gibi verdiğim için kanı.. yarın olur mu bana bugün zaman geçmiyor