- Konu Sahibi ficoforever
-
:) ben eylül sonu ekim başı gibi doğum yapıcam bni de kabul ediyomusunuz:)
bende eylülün yirmisinde doğum yapıcam inş. bulantılardan başlayalım isterseniz benim çok bulantım vardı azaldı baya siz ne alemdesiniz
aa inanmıyorum bende 20 aylülde doğum yapıcam ultrasona göre ...tesadüfün böylesi delikafadulden
bi dahaki kontrolümüzde cinsiyeti belli olacak işte bakalaım :1rolleyes:
bu arad benim ikinci gebeliğim bu
peki yaz sizlerin :CüvCüv:
kızlar tekrar mrb ya şu an cnm cok sıkkın azönceden beri karnımın alt kısmına bıçak saplanıo gibi oluo eşimde bnde cok telaşlandk sizce normalmidr daha kontrolüme 10 gün war napiyim ya cok kötüyüm ya bebeğime bişi olursa bu bnm ikinci hamileliiğim dierini kaybetmiştim mafoldumben
canım benim son adet tarihim 12 aralıktı ama yanlışta olabilir öyle olunca haftam daha ilerde çıkıyo ama ultrasonografide şu anda 11+6 yım.yani drcumun söylemesi :)
benim de ikinci hamileleiğim 1,5 yaşında bi oğlum var .
oğluma hamileleiğimde 14. haftamda cinsiyetini öğrenmiştim .
valla canım ben ayın 4 ünden 4 üne gidiyom.
yani ayda bir.
nisanın 4 ünde gidicem bidaha tekrardan .bu sefer cindsiyetini öğreniriz bence.
birde 3 lü tarama (down sendromu testi ) yapılacak..
bakalım hayırlısı olsun hepimiz için ya :1hug:
cok şükür iiyim şimdi sabahta ağrıyla kalktım yataktan şu an dinleniyoum cok şükür kanama fln yok ama dün akşam cok korktuk kötü kötü rüyalar gördüm ya zaten bu konuda cok hassasım bi de böle olunca tamamen çöküyoum haftada 2 kez iğne yaptırıyoum belki sölemişimdr tehlikem çok olduğu için dün akşamda yaptırdım allahın izniyle şu 3 haftayıda atlatsam bana karada ölüm yoklmaz: hepinize cok tşk ederim kızlar cici bakın bebişlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?