Eylül anneleri de burda toplansın :)

bende 21 eylül de doğum yapıcam inş çok heycanlıyım ama hala cinsiyetini öğrenemdik 16+6 günlük hamileyim ama doktor bulmakta zorluk çektik şimdi medipole leyla altuntaşa gidicem daha önceden bu dr giden varmı? memnun kaldınızmı?

merhaba bende tahmini 12 eylülde doğum yapıcam kızımı kucağıma alacağım dünü sabırsızlıkla bekliyorum sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza

ya kızlar 16.haftayı doldurduk ama bebeğim hala kendini göstermedi doktor salı günü tekrar gelin o zaman bakıcaz inş..gösterir dedi ya o kdr bekliyoum bekliyoum ama göstermiyo cadı yada sıpa merak içindeyim geç gösterenler kız oluyomuş diolar bi fikriniz warmı yada böle bişi yaşayan???

merhaba arkadaşalar benimde eylül 3 tahmini doğum tarihim
oğluşumu bekliyorum sabırsızlıkla
yarın kontrolümüz var. :)

merhaba arkadaşalar benimde eylül 3 tahmini doğum tarihim
oğluşumu bekliyorum sabırsızlıkla
yarın kontrolümüz var. :)

benimde eylül 3-4 dedi doktorum ve senin gibi benimde oğluşum olacak.
bu normal doğum tarihi tabi benim sezeryan olacağı için daha erkende olabilir. Çatı dar diye normal doğum yapamıyorum ilk oğlumda sezeryan olmuştum buda sezeryan olacak inşallah .Hakkımızda hayırlısı hayırlı ve sağlıklı bebişler verir inşallah rabbim

bende eylül annesiyim gerçi doktorumla doğum zamanı hakkında henüz konuşmadık ama otomatik hesaplayıcılarda 10 eylül çıkıyor..benmde kızım olucak inşallah. ayın 1 inde ayrıntılı ultrason istedi bakalım...

bende bugün 19. haftama girdim hala bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim göstermiyor ama çok heyecanlıyım :) benimde bel ağrısı baş ağrısı ve bazen halsizlik sorunum var onun dışında herşey çok iyi. 28 eylüle geliyor doğumum :)

bende eylül annesi olacağım nasipse bende 11 doğum gözüküyor bir aksilik çıkmassa inşallah
benimde kızım geliyor şuan 20+3 günlük olduk bakalım

merhabalar bende 20h 5 gunluk hmıleyım 8 eylul dogum beklenıyor akalım banada 17 . haftada kız dedıler cok mutluyum allahım saglıklı hayırlı evlat versın ınsallah ama doppler ıcın gun alamadım 23 hafta 4 gunlukken cektırıcem bu arlar bu aklıma takılıyo ama hayırlısı allah yardımcı olcak ınsallah bı aksılık cıkmıycak ınanılmaz oynuyo benm bebegım sızın bebeklerde hareket nedr arkadaşlar karnınız acken coşuyolarmı

slm kızlar ben de eylül sonu ekim başı gibi doğum yapıcam.hepinize kolay bir doğum diliyorumkaydirigubbakcemile517 haftalığım ben de.15. haftada cinsiyeti öğrendik.oğluşum olucakama isim bulmak ne kadar zor yaaaaaaabilmiyorumkismile

SLM ARKADAŞLAR
NASİPSE BENDE 23-26 EYLÜL ARASI DOĞUM YAPACAĞIM OĞLUŞUMA HOŞGELDİN DİYEBİLECEĞİM İNŞ.İLK GEBELİĞİM VE İÇİMDE KIPIRTILARINI DUYAMIYORUM ACABA ÇOKMU SABIRSIZIM.sİZLER NE HALDESİNİZ?

SLM KIZLAR,
BENDE EYLÜL ANNESı OLUCAM ıNŞ....
ŞUAN 19 HAFTALIK GEBEYıM BıR OĞLUM OLACAK:)
BENıM DOĞUMUM 30 EYLÜL GÖZÜKÜYOR..
HERKEZıN BEBEĞı HAYIRLISIYLA GELSıN ..ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ...amin...

slm canım ben de 30 eylülde doğum yapacağım inşallah.ben cinsiyetini bilmiyorum henüz bizimki sakladı kendini bakalım bu ay öğrenebilecek miyiz?

selam kızlar benimde bebeğim 12 eylülde gelecekmiş.kızım olacak inşallah.ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür herşey yolundaymış.peki bebeklerinize bişeyler alanınız varmı?alışverişe ,oda almaya falan başladınızmı?

slm kızlar benim 5 yaşında bir oglum var ikinci dogumuma 25 eylül dedi doktor tabi sezeryan olacam bana doktor 2 kontrolumdede kız dedi ama paçasını açmıyor genede acabamı diyorum kızsa çok sevinecem ama bilmiyorum paylaşmak istedim yazarsanız sevinirim

benim bu ikinci hamileligim oglu çok hareket ederdi ama bunu kolay kolay hiç hissetmiyorum 19 haftalık hamileyim çok merak ediyorum inşallah bir sorun yoktur

kızlar hepinize merhaba..benim kızımda 17 eylül gibi geliyo inşallah..11 yaşında bir kızım daha var.. ama plasentam aşağıdaymış benim...yani normal doğum olamazmış...gerçi ilki sezeryan olduğu için bu zaten sezaryan olacaktı ama ileriki dönemlerde kanamam olabilirmiş..Allah korusun...birde bu bebeğim bana gerçekten süpriz geldi..bir aşılama ve tüp bebek tecrübem oldu ama negatif...tüp bebekten negatif sonucunu aldığım ayın hemen ertesi ay kendiliğimden hamile kaldım...şimdi zor bulmuşken onu kaybedicem diye çok korkuyorum...bu durumumdan dolayı erken doğum riskimde var tabii...hayırlısı diyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…