Eylül anneleri de burda toplansın :)

cnm bnm ağrılarım sanki kasığımdan karnımın altına bi bıçak saplanıo gibi oluo arada sende de ölemiydi ya" da öle olan warmı_?bu arada sabahtan beri burnum akıo korkarım soğuk algınlığı zararı olurmu bize acaba kızlar?fisfisfis

precim ağrılarının geçmesine çok sevindim tatlım
bende nisan 4 ü bekliyorum sabırsızla bebeğimin cinsiyeti ve sağlık durumu için..

tşk ederim cnm ağrı geçti burun akıntısı başladıkafamçokkarıştı eğer kötü olursam doktor randewumu öne çekicem gibi görünüo

tşk ederim cnm ağrı geçti burun akıntısı başladıkafamçokkarıştı eğer kötü olursam doktor randewumu öne çekicem gibi görünüo

işte bende bundan korkuyorum çünkü ilk haftalarda ilaç kullanmak zararlı neyapcan tek çare dinlenmek sıcak şeyler tüketmek çok geçmiş olsun a.s.

Bende eylÜl annesı olcam allah nasıpse 11 eylÜl gıbı olcak doĞumum allah herkesın bebıŞlerını saĞ salım ellerıne almak nasıp ettırsın

Bende eylül annesi olcam allah nasipse 11 eylül gibi olcak doğumum allah herkesin bebişlerini sağ salim ellerine almak nasip ettirsin

işte bende bundan korkuyorum çünkü ilk haftalarda ilaç kullanmak zararlı neyapcan tek çare dinlenmek sıcak şeyler tüketmek çok geçmiş olsun a.s.

tşk ederim cnm....eet hiç ilaç alamıyoum ıhlamur filan idare edioz işte....:sm_confused:

slm gobişliler bende eylulun 26sı gıbı dogum yapcım dr bişi demedı bana usg kadıgında öle yazıoo bende 13ncu haftamın ıcındeyımm ve mıde bulanılaım cok bnmm

slm gobişliler bende eylulun 26sı gıbı dogum yapcım dr bişi demedı bana usg kadıgında öle yazıoo bende 13ncu haftamın ıcındeyımm ve mıde bulanılaım cok bnmm

20sinde benimde çok bulantım vardı 11 12 haftadan sonra azaldı şimdi baya rahatım Allaha şükür seninkide en kısa zamanda geçer inş. çok zor oluyor

Aaa ne tesadüf benimde 5 eylül görünüyor.Bebeğinin cinsiyeti belli oldumu benimki erkekmiş.Demek aynı gün aynı acıyı ve aynı mutluluğu yaşayacağız seninlevereliniortak

nazo ben bu hafta gittimcinsiyet için erkek gibi gözüküyor ama tam belli değil dedi muhtemelen erkek. hayırlısı olsun

bende 17 eylülde doğum yapacağım mevlam hepimize hayırılısıyla bebeklerimizi kucağımıza alamayı nasip etsin arkadaşlar[/FONT].:Saruboceq:

herkese mrb..
neler yapıyonuz bayadr giremedim baya kişikatılmış hepiniz hoşgeldiniz....
bizde 14 haftalık olduk cok şükür ama göstermedi bebişim cinsiyetini kız olabilirmi acaba????
ayy merak içindeyim biyanımdda erkek dio ama hayırlısı bakalım 2 hafta sonra bellii olcak inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…