- Konu Sahibi ficoforever
-
precim ağrılarının geçmesine çok sevindim tatlım
bende nisan 4 ü bekliyorum sabırsızla bebeğimin cinsiyeti ve sağlık durumu için..
tşk ederim cnm ağrı geçti burun akıntısı başladıkafamçokkarıştı eğer kötü olursam doktor randewumu öne çekicem gibi görünüo
hadi bakalım inşallah yerimsenibenBende eylÜl annesİ olcam allah nasİpse 11 eylÜl gİbİ olcak doĞumum allah herkesİn bebİŞlerİnİ saĞ salİm ellerİne almak nasİp ettİrsİn
bende eylül annesiyim allah kısmet ederse.düşük tehlikem var yatıyorum şimdi bakalım hayırlısı..
işte bende bundan korkuyorum çünkü ilk haftalarda ilaç kullanmak zararlı neyapcan tek çare dinlenmek sıcak şeyler tüketmek çok geçmiş olsun a.s.
Bende eylÜl annesİ olcam allah nasİpse 11 eylÜl gİbİ olcak doĞumum allah herkesİn bebİŞlerİnİ saĞ salİm ellerİne almak nasİp ettİrsİn
bende eylül annesiyim nasip olursa 5 eylülde doğacak bebeğim
slm gobişliler bende eylulun 26sı gıbı dogum yapcım dr bişi demedı bana usg kadıgında öle yazıoo bende 13ncu haftamın ıcındeyımm ve mıde bulanılaım cok bnmm
Aaa ne tesadüf benimde 5 eylül görünüyor.Bebeğinin cinsiyeti belli oldumu benimki erkekmiş.Demek aynı gün aynı acıyı ve aynı mutluluğu yaşayacağız seninlevereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?