- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Okadar ccookk ihtiyacı oluyor ki insanın gerçekten çok sağol kuzumToplam sayı kaç canım aşılama etkili yöntem benim 1.5 yıl normal yoldan olmadı bak ilk aşılamamdı ikiz gebeyim... size umut olsun diye yazıyorum inanın
Yaa resmen bna umut isigi oldunuz sizde bi sorun yoktu degil mi ? Cok korkiyodum cok mutlu oldum hangi sehirde hangi hastanede yaptirdiniz?Ben canım eşimin ileri hızlı hızı yüzde 5 ti aşılama oldum tuttu şükür
Bizde 280 mil sperm var hareketlilik %66Toplam sayı kaç canım aşılama etkili yöntem benim 1.5 yıl normal yoldan olmadı bak ilk aşılamamdı ikiz gebeyim... size umut olsun diye yazıyorum inanın
Canım ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı mı 15 yoksa ileri hız mı 15 bu önemli bir detay herkes sadece ileri hızlıya bakıyo ama ileri yavaş da önemliOkadar ccookk ihtiyacı oluyor ki insanın gerçekten çok sağol kuzumbizim sekiz milyondu. Cumartesi test verdi eşim 40milyon olmuş ama ileri hız %15 kalmış aynı
Bnde ayniyim femara kullandim dr iliski onerdi bat 21 eylul adet olursam asilamaya gecicem , esimin ileri hiz %4Ben de bu ay olmazsa asilama düşünüyorum artık. Eşimde de bende de bir sorun yok.sebepsiz. asilama öncesinde istediği bir şey oluyor mu doktorun bir de ne zaman gidiyorsunuz? Yani süreç nasıl ilerliyor ? Yeni yaptıran arkadaşlar ne kadara yaptırdınız?
Yok canım bende diyarbakıra gittik memorialYaa resmen bna umut isigi oldunuz sizde bi sorun yoktu degil mi ? Cok korkiyodum cok mutlu oldum hangi sehirde hangi hastanede yaptirdiniz?
Bizim ileri hiz 4 yavas %52 bizimCanım ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı mı 15 yoksa ileri hız mı 15 bu önemli bir detay herkes sadece ileri hızlıya bakıyo ama ileri yavaş da önemli
Canım senin bizimkinden iyiymiş doktorlar bu ikisine bakar toplamı 32 olmalı bizim 40 tı sizin 56 sperm sayısı da iyiymiş aşılama tutar inşBizim ileri hiz 4 yavas %52 bizim
InsalllahhhhCanım senin bizimkinden iyiymiş doktorlar bu ikisine bakar toplamı 32 olmalı bizim 40 tı sizin 56 sperm sayısı da iyiymiş aşılama tutar inş
Kuzum ileri hızlı %20. yavaş harketli %15 yazıyor. Ml de 40milyon spermCanım ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı mı 15 yoksa ileri hız mı 15 bu önemli bir detay herkes sadece ileri hızlıya bakıyo ama ileri yavaş da önemli
Canım bu değerler normal değerler olması gerekenin altında falan değil hiç üzülme yaniKuzum ileri hızlı %20. yavaş harketli %15 yazıyor. Ml de 40milyon sperm
çok sağol canım benımm, bende bu ay regl olursam 26 27 sı gıbı olmam lazım aşılama için gitcez bakalım.Canım bu değerler normal değerler olması gerekenin altında falan değil hiç üzülme yani
Evet canım yapılıyor hayırlısı olsun bakalım güzel haberlerini bekliyoruzçok sağol canım benımm, bende bu ay regl olursam 26 27 sı gıbı olmam lazım aşılama için gitcez bakalım.
aşılama oncesi birde tsh,amh,tam kansayımı,hepatıt b,c,hiv testi falan istediler. sızde yaptırdınız mı?
ınsallah kuzumm, haber verırıım :) sizin toplamda ortlama kac bın tuttu tedavınız. papatyaları sızde sevıyorsunuz sanırım nicklerimiz aynı :)Evet canım yapılıyor hayırlısı olsun bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Evet canım çok severimınsallah kuzumm, haber verırıım :) sizin toplamda ortlama kac bın tuttu tedavınız. papatyaları sızde sevıyorsunuz sanırım nicklerimiz aynı :)
anladum kuzum hayırlısı ınsallaahhEvet canım çok severim3 bin canım ilaçlarla beraber ama ilaç için rapor verdi neye göre veriliyor bilmiyorum
Malatyada asilama yaptircamBn ankarada ikamet ediyorum , sz nerde yasiyosunuz ? Yardimci olayim size
Bende 2 yildir istiyorum olmuyor bende bu Y asilama yapicam cok stres icibdeyimToplam sayı kaç canım aşılama etkili yöntem benim 1.5 yıl normal yoldan olmadı bak ilk aşılamamdı ikiz gebeyim... size umut olsun diye yazıyorum inanın
Devlette mi ozelde mi?Malatyada asilama yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?