Gebeliğe Hazırlık Eylul Ay Asilama Yaptracaklar 🧡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Toplam sayı kaç canım aşılama etkili yöntem benim 1.5 yıl normal yoldan olmadı bak ilk aşılamamdı ikiz gebeyim... size umut olsun diye yazıyorum inanın
Okadar ccookk ihtiyacı oluyor ki insanın gerçekten çok sağol kuzum bizim sekiz milyondu. Cumartesi test verdi eşim 40milyon olmuş ama ileri hız %15 kalmış aynı

Ben de bu ay olmazsa asilama düşünüyorum artık. Eşimde de bende de bir sorun yok.sebepsiz. asilama öncesinde istediği bir şey oluyor mu doktorun bir de ne zaman gidiyorsunuz? Yani süreç nasıl ilerliyor ? Yeni yaptıran arkadaşlar ne kadara yaptırdınız?

Okadar ccookk ihtiyacı oluyor ki insanın gerçekten çok sağol kuzum bizim sekiz milyondu. Cumartesi test verdi eşim 40milyon olmuş ama ileri hız %15 kalmış aynı
Canım ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı mı 15 yoksa ileri hız mı 15 bu önemli bir detay herkes sadece ileri hızlıya bakıyo ama ileri yavaş da önemli

Bnde ayniyim femara kullandim dr iliski onerdi bat 21 eylul adet olursam asilamaya gecicem , esimin ileri hiz %4

Canım bu değerler normal değerler olması gerekenin altında falan değil hiç üzülme yani
çok sağol canım benımm, bende bu ay regl olursam 26 27 sı gıbı olmam lazım aşılama için gitcez bakalım.
aşılama oncesi birde tsh,amh,tam kansayımı,hepatıt b,c,hiv testi falan istediler. sızde yaptırdınız mı?

Evet canım yapılıyor hayırlısı olsun bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…