- 10 Şubat 2025
- 140
- 35
- 13
- 27
- Konu Sahibi pitircikhanim
-
Canım bende dâhil oldum konuya ama gerçekten sabırlı olmamız lazım. İnsanların kalbı o kadar kötü ki senin sıkıntınla keyifleniyorlar.Ben hamile kalabilıyorum hiç kalamayan düşünsün diyerek bana laf vuruna mi ararsın . Hani daha kalmadın mı dıyerek can sıkana mı. O yüzden Rabb'im görüyor biliyor bizler için inşallah en güzelini en hayır'lı zamanda vereceği zamanı biliyordurAynen öyle hadsiz çok insan var kendini bilmez bende üzülüyorum ama herkesin sınavı farklı rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor demek oluyor bu
Bende böyle düşünüyorum insanlar çok kötüler ya acımasızca konuşabiliyorlar bazen en yakınlarımız bile bizi parçalayabiliyor şu an benim çevremdeki herkes hamile ve onlarla konuşurken fark ettim benden hep saklıyorlar bu çok zoruma gidiyor hamile kaldıktan sonra mesafe koyuyolar bunun da farkındayım çok zor imtihan çok rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahCanım bende dâhil oldum konuya ama gerçekten sabırlı olmamız lazım. İnsanların kalbı o kadar kötü ki senin sıkıntınla keyifleniyorlar.Ben hamile kalabilıyorum hiç kalamayan düşünsün diyerek bana laf vuruna mi ararsın . Hani daha kalmadın mı dıyerek can sıkana mı. O yüzden Rabb'im görüyor biliyor bizler için inşallah en güzelini en hayır'lı zamanda vereceği zamanı biliyordur
Rabbim yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah bizlereBende böyle düşünüyorum insanlar çok kötüler ya acımasızca konuşabiliyorlar bazen en yakınlarımız bile bizi parçalayabiliyor şu an benim çevremdeki herkes hamile ve onlarla konuşurken fark ettim benden hep saklıyorlar bu çok zoruma gidiyor hamile kaldıktan sonra mesafe koyuyolar bunun da farkındayım çok zor imtihan çok rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Canın sağolsun umudumuzu kaybetmek yok. Bu katil hücre denilen şey yani NK hücreleri rahimde fazla olunca embiriyoyu tehlike olarak algılayıp yok ediyor tutunmasına izin vermiyor. O yüzden ismi katil hücre fazla olması sıkıntı az olması da sıkıntı. Ama bu test sadece özel hastanelerde ve özel laboratuvarlarda yapılıyor.Ben regl oldum maalesef olmadı bu aydanasip değilmiş demekki. Sizden güzel haberler bekliyorum hangi testler bu dedikleriniz
Anladım canım teşekkür ederim ben bunu bi sorarım doktora ne gerekiyorsa yaptıralım biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah’ın takdiriCanın sağolsun umudumuzu kaybetmek yok. Bu katil hücre denilen şey yani NK hücreleri rahimde fazla olunca embiriyoyu tehlike olarak algılayıp yok ediyor tutunmasına izin vermiyor. O yüzden ismi katil hücre fazla olması sıkıntı az olması da sıkıntı. Ama bu test sadece özel hastanelerde ve özel laboratuvarlarda yapılıyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış artık herşeyin çözümü var içini ferah tut bizde elimizden geleni yapalım gerisi Allah’ın takdiriMerhaba, benim de rahmin yarısı yok sağ tüp var ve önümüzdeki ay histeroskopi ve laporoskopi işlemi uygulanıp rahim değerlendirilecek. Rahim gebeliği taşımaya uygun mu bi bakılacak . Allahım yardımcımız olsun bizleri de bu şekilde imtihan ediyor umuyorum ki sonu çiçek bahçesii Amiiin
Öyle mii çok tebrik ederim Rabb'im sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah bu haberi kendim almışım gibi sevindim.Darısı bizlere inşallahAşılaması tutan var mı benim tuttu kızlar
Merakla cevabı bekliyorumÖyle mii çok tebrik ederim Rabb'im sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah bu haberi kendim almışım gibi sevindim.Darısı bizlere inşallahKaçıncı gün test yaptınız, belirtileriniz nelerdi
Aşılaması tutan var mı benim tuttu kızlar
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahAşılaması tutan var mı benim tuttu kızlar
Ammin Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah iğnenin 15. Günü test yaptım pahalı olanla silik gördüm aşılamanın 16. Günü de kan verdimÇok sevindim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahkaçıncı gün test yaptın acaba
Tek belirtim Ağrı adet ağrısı gibi tek ayırt edebilme şeyi giren Ağrı 1 2 Dany sürüyor geçiyor sonra tekrar geliyor hem solda hem sağda bazen rahim içinde bile oluyorMerakla cevabı bekliyorum
canım merhaba ben de 8 Eylül'de aşılama oldum 6 Eylül'de çatlatma iğnesini vuruldum. Tek yumurta geliştirdi bende sadece sağ tarafta benim sol doğuştan yarım tahinli olduğum için maalesef iptaldi yumurtam gelişmedi. Aşılamanın ilk haftası ilk 7 gün ağrılarım oldu ara ara girip çıktı sonraki hafta biraz daha azalmaya başladı. Ama tam olarak günü pek hatırlamıyorum ama sanırım iğnenin 12. Günü asilamanin 10. Günü olması lazım eğilip kalkarken belime Ağrı girdi ve hemen geçti tam kuyruk sokumu kısmında tatlı bir agriydi daha sonra iğnenin 14. Aşılamanın 12. Günü dayanamayıp kaset test yaptım testte çizgi o kadar silikti ki resmini çekip kime attiysam çizgi yok dedi sanki bir tek ben görebiliyorum kafayı yedim diye düşündüm ama bir yandan iğne etkisi de olabilir dedim ertesi gün aşılamanın 13.Günü iğnenin 15. Gün pahalı olan testten aldım içime kurt düştü bir kere onda çizgi tam belirginleşti daha sonra aşılamanın 16. Günü beta verdim 121.20 çıktı doktor iki gün sonra yine istedi 276. ÇıktıMerhaba hanımlar ben 17 Eylül'de 3. Asilamami oldum diyer 2 asilamam aralarında hepsinin 1 sene var femera ile başladım adetim 5 günü sabah akşam günde 2 tane son ultrasyonumda 1 tane 22 mm olmuştu 1 tanede 14 mm sağ yumurtamda tek gelişme vardı ve çatma iğnesi verdi doktorum 15 Eylül'de çatlatma iğnesi i vurdum akşam 11 de Çarşamba günü yani ayın 17 de aşılama oldum bugün 9. Günüm bitmek üzere ilk günler bel ve kasık ağrılarım vardi hafif adet ağrısı gibi tokluk hissi sürekli var bende ara ara mide bulantısı oldu 7 ve 8 gün çok kötü bel ağrım vardı ayakta 2 dk durunca dayanamıyordum bel ağrım sağ taraftaydi 9. Günüm bugün bel agrim ve kasık ağrım çok hafif denecek gibi gögüslerimde hiç ağrı doluluk vs yok bu durumu yaşayan varmı
Teşekkür ederim amiin inşallah hepimizeÇok sevindim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahkaçıncı gün test yaptın acaba
Şuan 10 günüm bugün kan verdim dayanamayıp idare testinde yaptım idrar negativ bilmiyorum yine olmadı galibacanım merhaba ben de 8 Eylül'de aşılama oldum 6 Eylül'de çatlatma iğnesini vuruldum. Tek yumurta geliştirdi bende sadece sağ tarafta benim sol doğuştan yarım tahinli olduğum için maalesef iptaldi yumurtam gelişmedi. Aşılamanın ilk haftası ilk 7 gün ağrılarım oldu ara ara girip çıktı sonraki hafta biraz daha azalmaya başladı. Ama tam olarak günü pek hatırlamıyorum ama sanırım iğnenin 12. Günü asilamanin 10. Günü olması lazım eğilip kalkarken belime Ağrı girdi ve hemen geçti tam kuyruk sokumu kısmında tatlı bir agriydi daha sonra iğnenin 14. Aşılamanın 12. Günü dayanamayıp kaset test yaptım testte çizgi o kadar silikti ki resmini çekip kime attiysam çizgi yok dedi sanki bir tek ben görebiliyorum kafayı yedim diye düşündüm ama bir yandan iğne etkisi de olabilir dedim ertesi gün aşılamanın 13.Günü iğnenin 15. Gün pahalı olan testten aldım içime kurt düştü bir kere onda çizgi tam belirginleşti daha sonra aşılamanın 16. Günü beta verdim 121.20 çıktı doktor iki gün sonra yine istedi 276. Çıktı
Hepsini anlatmanın sebebi belirtim hiç yoktu belim bir tek bel ağrım ve normal adet sancıları oldu ama bir tek şu şekilde ayırt edebilirsin adet ağrım benim vurduğunda bir saat filan yarım saat sürerdi son zamanlarda Ağrı hem soluma hem sağ kasığımda bazen rahim içine sancı giriyordu ama şöyle 10sn filan sonra geçiyordu mesela bu gün beta 276 ve göğüs ucuna dokununca acim oluyor şuan için maç tek belirtin ağrının takip etmek ve onu dinlemek idrar rengin şu sıralar nasil
10. Günde negatif çok normal ama inşallah kanda çıkarŞuan 10 günüm bugün kan verdim dayanamayıp idare testinde yaptım idrar negativ bilmiyorum yine olmadı galiba
İnşallah ama hiç umudum yok vallahi çok üzgünüm10. Günde negatif çok normal ama inşallah kanda çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?