- 13 Ağustos 2022
- 149
- 101
- 53
- 33
- Konu Sahibi pitircikhanim
-
Aşılaması tutan var mı benim tuttu kızlarTebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Senin sorun neydi benim sebepsiz infertilite
Umutlandırmak istemiyorum ama regl olana kadar en azından üzülmek yok. Üzülme desem mümkün değil. Zaten biri de bana artık üzülme dediğinde en yakınım bile olsa sinir oluyorum. O yüzden illa üzülecez ama en azından regl olana kadar üzülmeyelimKızlar bende 13. Gündeyim sabah evde test yaptım negatif zaten olumlu beklemiyordum ama yinede üzülüyor insan olumsuz sonuca
Tebrik ediyorum canım. Çok sevindimTek belirtim Ağrı adet ağrısı gibi tek ayırt edebilme şeyi giren Ağrı 1 2 Dany sürüyor geçiyor sonra tekrar geliyor hem solda hem sağda bazen rahim içinde bile oluyor
Kızlar sağlık olsun inşallah bizde tez zamanda alacağız mutlu haberleriBen elendim kızlar. Hem idrar hem kan testim negatif çıktı. Zaten sondu benim için 3. aşılamaydı. Yorulduğumuz için ve bundan sonra tek aşama tüp bebek olduğu için bırakıyoruz artk. Bır süre sonra tüp bebek denemesıne geçeceğim. Sızler sağlıkla hayırlı pozitif haberlerini alırsınız inşallah
İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor bazen bugün tekrar yaptınız mı test, inşallah güzel haberler alırsınızKızlar bende 13. Gündeyim sabah evde test yaptım negatif zaten olumlu beklemiyordum ama yinede üzülüyor insan olumsuz sonuca
Kızlar bende 13. Gündeyim sabah evde test yaptım negatif zaten olumlu beklemiyordum ama yinede üzülüyor insan olumsuz sonuca
Negatifi görünce bir daha yapmadım canım kanda vermedim regli ağrılarım var bugün yarın regli olurum zatenKızlar sağlık olsun inşallah bizde tez zamanda alacağız mutlu haberleribende canım bu ay akışa bırakıp es geçiyorum sonra tüp bebek için doktorla görüşeceğim biraz dinlenelim
İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor bazen bugün tekrar yaptınız mı test, inşallah güzel haberler alırsınız
Bende yarın kan vermeye gitçem sabah. Büyü ihtimalle negatif ama bi umut işte. Regl sancılarım hafiften başladı benimde. İlaç kullandığım için kaç gün sonra olucam kestiremiyorum. 2 gün önce bıraktım zaten ProgestanıNegatifi görünce bir daha yapmadım canım kanda vermedim regli ağrılarım var bugün yarın regli olurum zaten
Tebrik ediyorum canım. Çok sevindimrabbim devamını getirsin inşallah
Aşılamanın 10. Günündeyim bende
Göğüslerimde şişlinlik var. Progesteron yapabilir diye bil
Aşılama mi yaptirmistinizAz önce çıktı sonuç maalesef ki yine hüsran. Hakkımızda hayırlısı artık yapacak bişi yok
Ben mi canım ?Aşılama mi yaptirmistiniz
Evet yanlışlıkla ikisini birden alıp yazmışımBen mi canım ?
Sadece şeyi merak ediyorum siz idrara sıkıık mi gittinizBen mi canım ?
EvetAşılama mi yaptirmistiniz
Benim de aşılama 12.gün, idrar negatif, umudum kalmadı
Aşılama 12. Gün kaset testi atıyordum negatif diye dedim herhalde çizgi var herkes eattim artıklarımin hepsi Yok sen hayalet çizgiyi görmüşsün dedi ikinci kez sabah gittim hemen pahalı olandan aldım onda da silik çıktı dedim buda ozaman iğne etkisi iğnenin tam 15. Günüydü umudum da azaldıydi 16. Günü aşılamanın beta verdim 121 çıktı şuan beta 3 binlerde keseyi gördüm haftaya inşallah kendisini gorucez İnan bana tuttuktan sonrasi bile sıkıntı kese çok güzel dedi rahim duvarı güzel asilamayla birlikte hafta tutuyor herhsey güzel bil bakalım neye tutuldum kesede Bebek var demediler halbuki sen kendin o an düşünüyorsun da la zaten diyin küçücük nasıl görünsün e hadi göründü hop kalp atışı aşkım bizim herseyimiz sıkıntı stres senin gibi diyorum ya dedim yeter her seferinde git bacakları aç sıkıldım diyordum daha bu gün bile dedim çatala oturmaktan sıkıldım keşke diyorum 3 aylıkken öğrenseydik diğerleri gibi. Bizimde sınavımız bu bebeğim yılmak yok ümitsizlik yok Allah bizimle beraber sıkma canını ben ne umitsizlikle gittim eşime adet Olcan diyip diyip durdum. Rabbim zamaniysa onu sana nasip ediyormuş. Sürecimiz zor yaşadıklarımız zor ama ne yapmamız gerekiyorsa elimizden geldiğince yapıyoruz. Bize hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım duamlarim sizlerle,bizimleBenim de aşılama 12.gün, idrar negatif, umudum kalmadısıkıldım artık gerçekten
Yaa canım benim ne güzel anlatmışsın aynı hisleri paylaşıyoruZAşılama 12. Gün kaset testi atıyordum negatif diye dedim herhalde çizgi var herkes eattim artıklarımin hepsi Yok sen hayalet çizgiyi görmüşsün dedi ikinci kez sabah gittim hemen pahalı olandan aldım onda da silik çıktı dedim buda ozaman iğne etkisi iğnenin tam 15. Günüydü umudum da azaldıydi 16. Günü aşılamanın beta verdim 121 çıktı şuan beta 3 binlerde keseyi gördüm haftaya inşallah kendisini gorucez İnan bana tuttuktan sonrasi bile sıkıntı kese çok güzel dedi rahim duvarı güzel asilamayla birlikte hafta tutuyor herhsey güzel bil bakalım neye tutuldum kesede Bebek var demediler halbuki sen kendin o an düşünüyorsun da la zaten diyin küçücük nasıl görünsün e hadi göründü hop kalp atışı aşkım bizim herseyimiz sıkıntı stres senin gibi diyorum ya dedim yeter her seferinde git bacakları aç sıkıldım diyordum daha bu gün bile dedim çatala oturmaktan sıkıldım keşke diyorum 3 aylıkken öğrenseydik diğerleri gibi. Bizimde sınavımız bu bebeğim yılmak yok ümitsizlik yok Allah bizimle beraber sıkma canını ben ne umitsizlikle gittim eşime adet Olcan diyip diyip durdum. Rabbim zamaniysa onu sana nasip ediyormuş. Sürecimiz zor yaşadıklarımız zor ama ne yapmamız gerekiyorsa elimizden geldiğince yapıyoruz. Bize hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım duamlarim sizlerle,bizimle
Aşılama günü dahil 13. Gün benimde böyleydi ama hiç belli olmaz geç döllenme olabilir sen yine kan vermeyi bekleYaa canım benim ne güzel anlatmışsın aynı hisleri paylaşıyoruZbugün aşılama günü dahil 13.gün, burada pozitif olanların bariz çıkmış o günlerde çizgisi, bugün yine yaptım testin kendi çizgisi sanırım olsa çıkardı artık gidip kan vermeye de cesaretim yok çok yoruldum
Senin pozitif canım hayırlı olsunAşılama günü dahil 13. Gün benimde böyleydi ama hiç belli olmaz geç döllenme olabilir sen yine kan vermeyi bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?