- 25 Mart 2025
- 15
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi pitircikhanim
-
İlk defa mı oluyor böyle bişi ? Regl olsa anlardın herhalde ya. İnşallah yerleşmedir hadi hayırlısı inşallah
Ben regl oldum maalesef olmadı bu aydaİnşallah güzel haber verirsin bize bu ay hiç gerek kalmaz tüp bebeğeoldu ki bu ay bende negatif olursa tüp bebekten önce şu katil hücre felan testlerine baktıracağım. Bence her kesin tüp bebek öncesi yaptırması gereken bir test. Keşke devlet hastaneleri de yapsaydı
Ben regl oldum maalesef olmadı bu aydanasip değilmiş demekki. Sizden güzel haberler bekliyorum hangi testler bu dedikleriniz
Canım benim modumuzu düşürmek yok bende senin gibi düşünüyorum allahım en güzelini en doğru zamanda verecek bize inanıyorum12. Günden güncelleme sabah çubuk test yaptım yoktu eşim çok ısrar etti kan verelim diye gittik verdik ve sonuç kocaman bir sıfır :) inanıyorum rabbim geçiktiriyor güzelleştirecek bize
ahlakı güzel nefsi kuvvetli sağlıklı evlatlar verecek kurban olduğum Allah gönlünüzde ne varsa onu versin kucaklarımız boş bırakmasın
Canım sen progestan kullanıyor muydun? Benim de 12.gün gebelik testi negatif kanda vermeye gidemedim doktorum bugün vermemi istedi ama cuma verecem. Çok ağrım var ama progestan engelliyor adet olmamıCanım benim modumuzu düşürmek yok bende senin gibi düşünüyorum allahım en güzelini en doğru zamanda verecek bize inanıyorumhayırla kolaylıkla sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah sen şimdi ne yapmayı düşünüyorsun ara verecek misin bi süre ben birkaç ay bırakıcam akışına
Progestan sabah akşam kullanırken regl oldum ben, doktor olabilir normal dedi. inşallah pozitiftir sizinkiCanım sen progestan kullanıyor muydun? Benim de 12.gün gebelik testi negatif kanda vermeye gidemedim doktorum bugün vermemi istedi ama cuma verecem. Çok ağrım var ama progestan engelliyor adet olmamı
Ben bırakmak istiyorum ama eşim beklemeyelim tüp bebeğe gidelim diyo bakalım artık Allah daha fazla zorlaştırmasın kapalı yollarımızı açsın artık kolaylıkla yürümeyi nasip etsin hepimizeCanım benim modumuzu düşürmek yok bende senin gibi düşünüyorum allahım en güzelini en doğru zamanda verecek bize inanıyorumhayırla kolaylıkla sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah sen şimdi ne yapmayı düşünüyorsun ara verecek misin bi süre ben birkaç ay bırakıcam akışına
ben kandan sonra doktorumu aradım bırak dedi adet ol gel yanıma dedi ben bıraktım o yüzdenCanım sen progestan kullanıyor muydun? Benim de 12.gün gebelik testi negatif kanda vermeye gidemedim doktorum bugün vermemi istedi ama cuma verecem. Çok ağrım var ama progestan engelliyor adet olmamı
Duphaston kullanıyorum sabah akşam ilk aşılamada da onu kullanırken reglim başladı bu seferde öyle kahverengi geliyor hala kırmızıya dönmedi sabah ilacı içmedim doktora sordum bi kanda baktıralım öyle bırakalım ilacı dedi ama bakalım gün içinde kırmızıya dönmezse öyle kan veririm artık. İlaçtan dolayı böyle sanırımCanım sen progestan kullanıyor muydun? Benim de 12.gün gebelik testi negatif kanda vermeye gidemedim doktorum bugün vermemi istedi ama cuma verecem. Çok ağrım var ama progestan engelliyor adet olmamı
Hayırlısı olsun canım hakkımızda güzel sonuçlar alalım inşallah hepimiz allahım en güzel en doğru zamanda kolaylıkla nasip edecek iniallahBen bırakmak istiyorum ama eşim beklemeyelim tüp bebeğe gidelim diyo bakalım artık Allah daha fazla zorlaştırmasın kapalı yollarımızı açsın artık kolaylıkla yürümeyi nasip etsin hepimize
ben kandan sonra doktorumu aradım bırak dedi adet ol gel yanıma dedi ben bıraktım o yüzden
İnşallah canım ama sanmıyorum ki geçen ay da bıraktım 3 gün sonra regl başlamıştı belki progestandır diye düşünüyorumProgestan sabah akşam kullanırken regl oldum ben, doktor olabilir normal dedi. inşallah pozitiftir sizinki
Ben de kanı verip negatifse bırakacam hemen çünkü regl ağrısını çok yaşıyorum. Gerçi geçen aya göre yarın olmam lâzım da. Bakalım hayırlısı olsun inşallahBen bırakmak istiyorum ama eşim beklemeyelim tüp bebeğe gidelim diyo bakalım artık Allah daha fazla zorlaştırmasın kapalı yollarımızı açsın artık kolaylıkla yürümeyi nasip etsin hepimize
ben kandan sonra doktorumu aradım bırak dedi adet ol gel yanıma dedi ben bıraktım o yüzden
İnşallah pozitif görürsün de sana tam anlamıyla sürpriz olurDuphaston kullanıyorum sabah akşam ilk aşılamada da onu kullanırken reglim başladı bu seferde öyle kahverengi geliyor hala kırmızıya dönmedi sabah ilacı içmedim doktora sordum bi kanda baktıralım öyle bırakalım ilacı dedi ama bakalım gün içinde kırmızıya dönmezse öyle kan veririm artık. İlaçtan dolayı böyle sanırım
Canım keşke mucize olsa ama maalesef zor gibiİnşallah pozitif görürsün de sana tam anlamıyla sürpriz olurbenim de üçüncü aşılamam çip li olandan denedık bu sefer ama sanmıyorum ya regl ağrısı çok fazla. Siz aşılamanın kaçıncı gününde adet olmuştunuz duphaston kullanıp regl olduğunuzda
Merhaba, benim de rahmin yarısı yok sağ tüp var ve önümüzdeki ay histeroskopi ve laporoskopi işlemi uygulanıp rahim değerlendirilecek. Rahim gebeliği taşımaya uygun mu bi bakılacak . Allahım yardımcımız olsun bizleri de bu şekilde imtihan ediyor umuyorum ki sonu çiçek bahçesii AmiiinDoğuştan bi tüpüm ve rahmimin yarısı yok bu da riskli gebelik sürecini beraberinde getiriyor rahim küçük olduğu için bebeği taşımakta zorlanıyor çok nadir görünen bir şey ki rabbim beni bununla imtihan etmiş buna da şükür hakkımızda hayırlısı
Ben hiç bir zaman ümitsiz olmadım biliyorum bi zamanı var ve rabbim doğru zamanda nasip edicek çok zor bi imtihan ama sabrediyoruz rabbim en kısa zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun çevrem de o kadar hamile var ki herkese hamile ve sevincimi bile kendimi açıklayarak yansıtıyorum bu çok zor bi durum yaşamayan anlayamaz hayırlısı hakkımızda inşallahMerhaba, benim de rahmin yarısı yok sağ tüp var ve önümüzdeki ay histeroskopi ve laporoskopi işlemi uygulanıp rahim değerlendirilecek. Rahim gebeliği taşımaya uygun mu bi bakılacak . Allahım yardımcımız olsun bizleri de bu şekilde imtihan ediyor umuyorum ki sonu çiçek bahçesii Amiiin
inanılmaz zor .. o kadar iyi anlıyorum ki siziBen hiç bir zaman ümitsiz olmadım biliyorum bi zamanı var ve rabbim doğru zamanda nasip edicek çok zor bi imtihan ama sabrediyoruz rabbim en kısa zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun çevrem de o kadar hamile var ki herkese hamile ve sevincimi bile kendimi açıklayarak yansıtıyorum bu çok zor bi durum yaşamayan anlayamaz hayırlısı hakkımızda inşallah
İnsanlar üzülerek bana bakmasından çok sıkıldım bu çocuk haberlerinde inşallah en kısa zamanda rabbim hepimize de nasip ederinanılmaz zor .. o kadar iyi anlıyorum ki sizi
cocuk ne zaman? kaç yıl oldu halen yok mu? tedavi mi görüyorsunuz olmuyor mu yoksa gibi gibi. HADSİZ ce sorular sorup, insanların verdiği mücadeleyi bilmeden böyle densizce zorbalanmakta yıpratıyor insanı. Yakınımda duyduğum gördüğüm her gebelik haberinde sorguluyrum neden ben böyle sınanıyorum diye . sevinemiyorum bile üzgünüm ama sevinemiyorum . hayat malesef hiç adil değil. Bugun düşüyorsam yarın kalkıp yeniden umut doluyorum da işte .. Gel bir de yaşayana sor ..İnsanlar üzülerek bana bakmasından çok sıkıldım bu çocuk haberlerinde inşallah en kısa zamanda rabbim hepimize de nasip eder
Hayırlısı olsun canım senin için sanırım benimde olumsuz regli ağrılarım başladı bugün cumartesi test yapacaktım ama gerek kalmayacak sanırımBen regl oldum maalesef olmadı bu aydanasip değilmiş demekki. Sizden güzel haberler bekliyorum hangi testler bu dedikleriniz
Aynen öyle hadsiz çok insan var kendini bilmez bende üzülüyorum ama herkesin sınavı farklı rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor demek oluyor bucocuk ne zaman? kaç yıl oldu halen yok mu? tedavi mi görüyorsunuz olmuyor mu yoksa gibi gibi. HADSİZ ce sorular sorup, insanların verdiği mücadeleyi bilmeden böyle densizce zorbalanmakta yıpratıyor insanı. Yakınımda duyduğum gördüğüm her gebelik haberinde sorguluyrum neden ben böyle sınanıyorum diye . sevinemiyorum bile üzgünüm ama sevinemiyorum . hayat malesef hiç adil değil. Bugun düşüyorsam yarın kalkıp yeniden umut doluyorum da işte .. Gel bir de yaşayana sor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?