- Konu Sahibi pitircikhanim
-
Merhabalar tekrar test yaptınız mı bence hamilesiniz testleriniz silik çıkmıştıBugün iğnenin 16 aşılama 14.gun artık yavaş yavaş umutlaniyiruminşallah hanileyimdir
Şey canım galiba bu yasal değil, doktorların 2 den fazla yumurta kullanmamasının sebebi hem çoğul gebelik olma ihtimaline karşı önlem hem de devletin bu şekilde izin vermesi diye biliyorum ben. Ama bazı hekimler çok takmıyor. Umarım faydasını görürsün de ikizlerin olurTeşekkür ederimevet 5 ti ama iptal etmedi doktor biz çoğul gebeliğe razıydık aslında belirti olarak daha birşey hissetmiyorum gebelik belirtileriö ile adet belirtileriö bir oldupu için fark edemiyorum şuan sadece göğüs hassasiyetim var inşallah sizin içinde güzel haberler olur
Yok yapmadım test şimdiye kadar alti test yaptım sonuncuda dun yaptim silik çıkmıştı artık yapmiycam bakalımMerhabalar tekrar test yaptınız mı bence hamilesiniz testleriniz silik çıkmıştıiniallah sizinledir bebişiniz
Siz hamılesiniz benceYok yapmadım test şimdiye kadar alti test yaptım sonuncuda dun yaptim silik çıkmıştı artık yapmiycam bakalım
İnşallahSiz hamılesiniz benceinşaallah güzel haberinizi bekliyoruz
Kızlar bugün adet oldum malesefki hamile değilimİnşallah
Bende yarın olucam hep beraber güzel haberler alalım inşallahHadi canım hayırlı olsun inşallahgel beraber bekleyelim sonucu benim bugün 4. Günüm
Nasıl yaaaKızlar bugün adet oldum malesefki hamile değilim
hadi bakalım çok güzel geçer inşallah sizinde yarınBende yarın olucam hep beraber güzel haberler alalım inşallah
Benimki negatif bari sizinki tutsun inşallahKızlar herkes ne durumda arada ses verinbenim bugün aşılama sonrası 6. Günüm. Bel ağrım hala aynı devam göğüs hassasiyetim de devam ediyor sanki düne göre biraz azaldı gibi ama dokununca acıyor. Ay sonuna kadar inşallah çift çizgileri görelim hep birlikte
Bende artık tedaviye bi süre ara koyucam yine olmazsa tüp bebek deniycemBenimki negatif bari sizinki tutsun inşallah
Amin canım inşallahBenimki negatif bari sizinki tutsun inşallah
Benim ne ağrım ne sızım hiç belirtim yok yorumları okurken acaba aşılama yapılmadı mı bana diyorumKızlar herkes ne durumda arada ses verinbenim bugün aşılama sonrası 6. Günüm. Bel ağrım hala aynı devam göğüs hassasiyetim de devam ediyor sanki düne göre biraz azaldı gibi ama dokununca acıyor. Ay sonuna kadar inşallah çift çizgileri görelim hep birlikte
Belirti hiç yaşamadan hamilelik öğrenende çok okudum buradaBenim ne ağrım ne sızım hiç belirtim yok yorumları okurken acaba aşılama yapılmadı mı bana diyorum, dualarım sizlerle kucağınız boş kalmasın inşallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Benim 3. Günüm bu günler nasıl geçecek bilmiyorum. Daha çok yeni olduğu için herhangi bir belirtim yok şimdilikKızlar herkes ne durumda arada ses verinbenim bugün aşılama sonrası 6. Günüm. Bel ağrım hala aynı devam göğüs hassasiyetim de devam ediyor sanki düne göre biraz azaldı gibi ama dokununca acıyor. Ay sonuna kadar inşallah çift çizgileri görelim hep birlikte
Moralini bozma canım 2. Aşılama tutma olasılığı daha yükseliyor. Bence onu da dene ondan sonra ara vermeyi düşün derim benBende artık tedaviye bi süre ara koyucam yine olmazsa tüp bebek deniycem
Bu 3. Asilamam 2. Tuttu düşük oldu buda tutmadi malesefkiMoralini bozma canım 2. Aşılama tutma olasılığı daha yükseliyor. Bence onu da dene ondan sonra ara vermeyi düşün derim ben
Ben sadece Gonal f 75 doz kullandım , ilk aşılamam da bende kullanmıştım o ilaçları şimdi sadece progrstan fitil kullanıyorum umarım olumlu sonuçlar alırız rabbim sesimizi duysun emeklerimizi boşa çıkarmasın bu ay karnımız kucağımızı doldursun inşallah zaman asla geçmiyo umarım beklediğimiz güzel sonuçları alırızBelirti hiç yaşamadan hamilelik öğrenende çok okudum buradabenim ağrılar ovitrelle etkileri ve duphaston içiyorum sabah akşam ondan dolayı muhtemelen ama bir umut işte
Çok üzgünüm ama pes etmeyin eğer durumunuzda varda bu ay tüp bebeğe başlayın hemen rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı nefsi kuvettli bir evlat nasip etsin sizeBu 3. Asilamam 2. Tuttu düşük oldu buda tutmadi malesefki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?