Eylül ayı aşılama olacaklar buraya lütfen ☺️

Ya kızlar benim çok kanamam var. Hergün 1 günlük pedi dolduruyor. Kasıklarım da hala ağrıyor. Bu ilacın etkisi mi anlamıyorum. Ben gebelik testi yaptım negatif çıktı demekki ilaç etkisi değil başka birşey. Bugün 9. Gündeyim çok moralim bozuluyor artık kanama gördükçe. Duphastonu da 1 kullanıyordum 2 ye çıkardım kanama biraz azaldı. Tecrübeli olanınız var mı bu konuda.

Kızlar selam nasıl herkeste durumlar ? Benim bugün aşılama sonrası 9. Günüm aşırı regl ağrım başladı çok korkuyorum hasta olucam diye bu kadar erken olur mu regl ? Önceki aşılamamda 14. Gün regl olmuştum

Maalesef hiç bilgim yok doktorunuzla görüştünüz mü kanama için bi danışın isterseniz

Aşılamanın 5. Günündeyim kasığımda ara sıra sızlama oluyor sizde herhangi bir belirti varmı kızlar
Sizde nasıl kızlar durumlar 5. Gün bel ve kasıkta bende de hafif sızlamalar vardı bugün 9. Gün regl sancıları başladı baya korkuyorum tuvalete gitmeye

Hayırlısı olsun canım inşallah bir sonrakinde güzel haber alırız umudumuzu kaybetmeyelim sizin aşılama sonrası kaçıncı günde başladı regl ?
Aşılamayı 0.gün sayarsak 13.gün başladı kanama. Bir öncekinde 14.gün başlamıştı. 12-14 arası olması normalmiş. Hayırlısı olsun inşallah, Allah çaresiz bırakmasın hiçbirimizi

Yarım rahmi ilk defa duyuyorum. Benimde sağ tarafta tüp yok ama rahmin içinde eğer tutunursa sağ yada sol farketmiyor tutunabiliyor. Ama yarım rahimde nasıl olur hiç fikrim yok
Doğuştan bi tüpüm ve rahmimin yarısı yok bu da riskli gebelik sürecini beraberinde getiriyor rahim küçük olduğu için bebeği taşımakta zorlanıyor çok nadir görünen bir şey ki rabbim beni bununla imtihan etmiş buna da şükür hakkımızda hayırlısı

Maalesef hiç bilgim yok doktorunuzla görüştünüz mü kanama için bi danışın isterseniz
Söylemedim, çünkü hiç bişi belli değil. Ne hamile olduğum belli ne de regl olduğum belli. Hepsi aynı gün zaten. Karnımın şişliği hiç inmedi benim. Bu tutmadıysa artık kist için tedavi olup öyle deneyeceğim.

Canım hakkında hayırlısı, tıp çok ilerledi artık. Herşeye bir çare buluyorlar. Benim bir yakınım çok denedi bebek sahibi olmayı. Kendide eşide sıkıntılıydı. 8 yıl uğraştılar. Doğum yaptı 24. Haftada. Kimse inanmaz yaşayacağına. Biz inandık, kendide inandı. 5 ay hastanede kaldı. Hiç bir problemi yok şimdi. Rabbim isteyen herkese versin.

Hayırlı bakalım ya çok güzel konuştun değişiyor kişiye göre rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Salı günü aşılama olucam her şey hazır

Aşılamayı 0.gün sayarsak 13.gün başladı kanama. Bir öncekinde 14.gün başlamıştı. 12-14 arası olması normalmiş. Hayırlısı olsun inşallah, Allah çaresiz bırakmasın hiçbirimizi

Canım sana birşey soracağım, sen progesteron hormonu hiç kullanmadın mı? Duphaston ya da Progestan ilaçların adı. Şimdi 13. Gün âdet oluyorsun ya normalde bana doktor aşılamanın 4. Gününden itibaren 10 gün kullan Duphaston dedi. Sonra gebelik testi yap Duphastonu bırak dedi. Duphaston kullanırken adet olamam zaten. Gebe değilsem Duphastonu bıraktığım için 3 gün sonra kanamam olur. Gebeysem Duphaston devam edebilir. Progesteron değerlerimi ölçüp

Kullandım canım, aşılama gününden itibaren günde 2 kez Progestan kullandım. Doktor bana da 14.gün test yaptır, negatifse bırak, pozitifse devam demişti ama erkenden regl oldum

Kullandım canım, aşılama gününden itibaren günde 2 kez Progestan kullandım. Doktor bana da 14.gün test yaptır, negatifse bırak, pozitifse devam demişti ama erkenden regl oldum
Gerçekten doktorun regli mi dedi, yoksa tutunamayan bir gebelik mi? Progesteron hormonu kullanırken regli olamazsın. Ama bıraktıktan 3 ya da 5 gün sonra olursun. Yanlış anlama kafanı karıştırmak değil niyetim, burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bende öyle yapmaya çalışıyorum. Belki sonraki denemende bunu bilmek senin için faydalı olabilir

Hiç aklıma gelmedi öyle bi ihtimal o yüzden doktorla görüşmedim. Yanlış anlamadım iyi söylediniz, yarın arayıp sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…