- Konu Sahibi pitircikhanim
-
İnşallah canım bendede esimdede hiçbir sıkıntı yok inşallah olur belki tedavisiz olur bu seferÇok üzgünüm ama pes etmeyin eğer durumunuzda varda bu ay tüp bebeğe başlayın hemen rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı nefsi kuvettli bir evlat nasip etsin size
Bende bilmiyorum nasıl geçecek sanki aşılama olalı bir ay oldu gibi geliyorBenim 3. Günüm bu günler nasıl geçecek bilmiyorum. Daha çok yeni olduğu için herhangi bir belirtim yok şimdilik
Ayy umarım canım amin inşallah biliyorum ben rabbim kararlamıştır ol der olur inşallah tez zamanda güzel haber alalımBen sadece Gonal f 75 doz kullandım , ilk aşılamam da bende kullanmıştım o ilaçları şimdi sadece progrstan fitil kullanıyorum umarım olumlu sonuçlar alırız rabbim sesimizi duysun emeklerimizi boşa çıkarmasın bu ay karnımız kucağımızı doldursun inşallah zaman asla geçmiyo umarım beklediğimiz güzel sonuçları alırız
Bizde de öyle ilk çocuğum kendiliğinden oldu dört yıldır korunmuyoruz hiç sorunumuz da yok ama rabbimin taktiri tabi , hiç canını sıkma rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur sana , seni yormicak bahtı kaderi güzel bir evlat verecek inşallah inan bunaİnşallah canım bendede esimdede hiçbir sıkıntı yok inşallah olur belki tedavisiz olur bu sefer
Evet normalde günü yetiştiremezdim şimdi bir sağ koltukta bir sola yatmaktan gına geldiBende bilmiyorum nasıl geçecek sanki aşılama olalı bir ay oldu gibi geliyor
Hahah ben çalışıyorum allahtan bi şekilde gün geçiyor ama işlerime odaklanamıyorum hiç gün saymaktan kendimi dinlemektenEvet normalde günü yetiştiremezdim şimdi bir sağ koltukta bir sola yatmaktan gına geldi
Ah yine siz çalışıyormusunuz ne güzel gün boyu dört duvar ve iki kanepe arasında mekik döşeyip insanlar ne yazmış diye okumaktan birde onda bu şuna bu belirti varmış bende niye yok diye sıyırmak üzereyimHahah ben çalışıyorum allahtan bi şekilde gün geçiyor ama işlerime odaklanamıyorum hiç gün saymaktan kendimi dinlemektenböyle olmaz bu iş biraz rahatlayabilsek keşke
Benim artık okuyacak farklı bir yerim kalmadı hepsini okudum neredeyse arada chat gbtyle konuşuyorum allahtan o varAh yine siz çalışıyormusunuz ne güzel gün boyu dört duvar ve iki kanepe arasında mekik döşeyip insanlar ne yazmış diye okumaktan birde onda bu şuna bu belirti varmış bende niye yok diye sıyırmak üzereyim
Karın kasılmalarınız oluyor mu hala, ara sıra batması olan var mı? Yarın 1 hafta oluyor benim aşılamanı
merhaba canım bende hiç bir belirti yok sadece dün gece sıcak basmaya başladı ama okuduğum başlıklarda bu belirtilerin olması normalmiş inşallah bebişin tutunmaya çalışıyordurKarın kasılmalarınız oluyor mu hala, ara sıra batması olan var mı? Yarın 1 hafta oluyor benim aşılamanın.
İnşallahhadi bakalım çok güzel geçer inşallah sizinde yarın
İnşallah bebişler bizimledir bu ayBenim 3. Günüm bu günler nasıl geçecek bilmiyorum. Daha çok yeni olduğu için herhangi bir belirtim yok şimdilik
İnşallah hayırlısıyla çok güzel geçsinİnşallahgeldim şimdi hastaneye çok heyecan yaptım ilk defa yapılacak. Bende 4 senelik evliyim. Sebepsiz infertilite denildi. Her şey çok iyi diyor doktorlar çok güzel ama 4 senede 1 kere bile gebelik oluşmadı. İnşallah bu sefer tutar
İnşallah canım bugün bir heves kalktım iğnenin etkisiyle çift çizgi görüp mutlu olayım diye test yaptım şansımdan test bozuk çıktı değil çift çizgi tek çizgi bile çıkmadıİnşallah hayırlısıyla çok güzel geçsinAllah’ın izniyle güzel haberler alalım bende de durum aynı maalesef sebepsiz diyor doktor ama hiç gebelik oluşmadı şimdiye kadar umarım olur bu sefer
Amin amin amin inşallah canımİnşallah canım bugün bir heves kalktım iğnenin etkisiyle çift çizgi görüp mutlu olayım diye test yaptım şansımdan test bozuk çıktı değil çift çizgi tek çizgi bile çıkmadıay inşallah hepimiz bu ay çift çizgi görürüz Hürrem gibi gebeyim ben diye ortada gezeriz (ALLAH’ım çokça amin )
Sizinle aynı şeyi yaşamışız. 1. Aşılamam tutmadı. 2 tutmuş düşük oldu. 3. aşılamamı oldum bekliyorum bende negatif olursa bır süre ara verecem olmazsa tüp bebek deneyecem. Sizde canınızı sıkmayın geçen aye yıkıldım resmen ama hayırlısı sabretmekten başka çaremiz yokBu 3. Asilamam 2. Tuttu düşük oldu buda tutmadi malesefki
Aynen öyle alanda Allah verende o yüzden artık o kadar üzülmüyorum çünkü Allah versede alabilir nasip kısmet inşallahSizinle aynı şeyi yaşamışız. 1. Aşılamam tutmadı. 2 tutmuş düşük oldu. 3. aşılamamı oldum bekliyorum bende negatif olursa bır süre ara verecem olmazsa tüp bebek deneyecem. Sizde canınızı sıkmayın geçen aye yıkıldım resmen ama hayırlısı sabretmekten başka çaremiz yok
İnşAllah Rabbim en kısa zamanda bize de güzel duyguları tattırır. Bu arada siz çip li aşılama denemiş miydinizAynen öyle alanda Allah verende o yüzden artık o kadar üzülmüyorum çünkü Allah versede alabilir nasip kısmet inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?