Hayırlı olsun canım transferim ne zaman?bende iyiyim şükür merkezden aradılar 8 döllenen yumurtadan elimde 3 tane 3. gün embriyosu kaldı
hayırlısı artık sürecin ilerlemesini bekliyeceğiz
inşallah senden de güzel haberler alırız
teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım transferim ne zaman?
Anladım canımm hayırlısı olsun hakkında. Benim de kaldı bu ay tüp bebek düşünüyorduk. Acaba klomen alsam mı diyorum yada doktora gidip klomen tedavisi miteşekkür ederim canım
benim miyon var adeti bekliyorum o alınacak ocak ayında benim transfer
Dr sormadan klomen alma canım Dr kontrolünde alAnladım canımm hayırlısı olsun hakkında. Benim de kaldı bu ay tüp bebek düşünüyorduk. Acaba klomen alsam mı diyorum yada doktora gidip klomen tedavisi mi
İstesem bilemedim offf
Evet adetin 2. Günü gtmen gerekliBilmiyorum insallah canımm yaa
Peki aşılama yapılsa mesela illa adetin ikinci günü doktora gitmem mi gerek. Veya herhangi bir tedavi de illa adetin ikinci günü mü gitmek lazım
Canım ben anca Çarşamba günü gidebilirim adetimin 5.günübw geliyor. Sırf bu yüzden bir ayım boşa mı gider?Evet adetin 2. Günü gtmen gerekli
Kendi kendine klomenn kullanma
Dr nasıl yönlendirirse o yolu izle
5. Gün olmazmısCanım ben anca Çarşamba günü gidebilirim adetimin 5.günübw geliyor. Sırf bu yüzden bir ayım boşa mı gider?
5. Gün olmazmıs
En gec 3. Gün diyorlar
Malesef oyle oluyor
Bilmiyorum insallah canımm yaa
Peki aşılama yapılsa mesela illa adetin ikinci günü doktora gitmem mi gerek. Veya herhangi bir tedavi de illa adetin ikinci günü mü gitmek lazım
canım nasılsınEvet adetin 2. Günü gtmen gerekli
Kendi kendine klomenn kullanma
Dr nasıl yönlendirirse o yolu izle
iyiyim sen nasılsın?canım nasılsın
iyiyim sen nasılsın?
gün sayıyorum :))))
sende ne var ne yok günler gecmıyor sanki
inşallah ya valla :)sayılı gün geçer canım merak var bende senle ilgili inşallah bu sefer tutmuştur bayram yaparız
ben adet olmayı bekliyorum kasıklarda hala opudan bu yana hassasiyet var sancı oluyor
adet olsam sanki rahatlayacağım operasyonda olacak ya
Aynen bende de var batma kramp birden geliyor virden gidiyor insallah hamileyizdirinşallah ya valla :)
ne güzel olur
günün ne zamandı yakındık galiba
sancı bende de bu sefer baya oldu
gecen asılamamda yoktu
karnıma kramplar falan gırıyor bazen batma oluyor anlamadım bend e
:)Aynen bende de var batma kramp birden geliyor virden gidiyor insallah hamileyizdir
O zaman ben bi şansımı deniyim ariyim doktorumu ona göre bi yol çizer belkicanım ben 3. günü gittim ama dr o gün tahlilleri yaptırdı aşılamada
4. gün onunla görüşemedim ameliyatları vardı
5. günü gittiğimde ilaçlara başlattı beni
inşallah ya valla :)
ne güzel olur
günün ne zamandı yakındık galiba
sancı bende de bu sefer baya oldu
gecen asılamamda yoktu
karnıma kramplar falan gırıyor bazen batma oluyor anlamadım bend e
İnsallah ya11 EKİM GÖRÜNÜYOR DR DA 10 GÜNE OLURSUN DEMİŞTİ O ZAMAN 7 EKİM
İNŞALLAH TUTUNMASINDANDIR BEBİŞİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?