- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
20 dk sonra dediler bakalım nefes alamıyorum kalbim sıkıştı resmen beklemektenkaçta cıkıcak sonuc?
hayırlı haberlerini alalım inşallahAmin canım hepimizin idrara güvenmeyip kan verdim sonuç bekliyorum....
Sen ne durumdasın
hadi bakalım hayırlısı:)20 dk sonra dediler bakalım nefes alamıyorum kalbim sıkıştı resmen beklemekten
Mersin unv. Yaptırdım bende zamanında çok aradım ünv yaptıran olumlu sonuç alan var mı diye topige bir bakayım tüp te nasılmış burası.....hayırlı haberlerini alalım inşallah
nerde yaptırdın aşılamayı 2017 eylül tüp bebek sayfasında bir arkadaş mersin tıp fakültesinde tüp bebek yaptırmış bir araştır istersen ve hamile şimdi maşallah
ben tüp bebek sürecindeyim canım yumurtalar toplandı donduruldu 3 embriyo
şimdi önümde bir miyon operasyonu var rahim hazır olduğunda transfer olacak ocak ayı gibi
canım ilk sayfada yazıyor kimin nerde yaptırdığı ordan bakabilirsin hangi arkadaş olduğunaMersin unv. Yaptırdım bende zamanında çok aradım ünv yaptıran olumlu sonuç alan var mı diye topige bir bakayım tüp te nasılmış burası.....
Miyomu aldırmak ile doğru karar vermişsin bazı drler almıyor tutunmayı engelliyor .. senden de güzel haberler alırız umarım.. sen nerde yaptırdın
Evet az kaldı ama sabırsızlanıyorum . 14.gün 8 Ekim pazara denk geliyor. Ama işte meraktan 2 gün erken yapmak istiyorumayy az kalmış senın
asılama oldugun gunden 14 gun sr test yapabiliyorsun
o hangı gune denk gelıyor
yok sen pz gunu kan ver benceEvet az kaldı ama sabırsızlanıyorum . 14.gün 8 Ekim pazara denk geliyor. Ama işte meraktan 2 gün erken yapmak istiyorum
Ozaman günler çabuk geçsin ☺yok sen pz gunu kan ver bence
erken yaparsan dogru sonuc alamayabılırsın
oyle olsa 12 gun sonra derlerdı:)
ben ne yapayım:)Ozaman günler çabuk geçsin ☺
Ayy kandan gordun negatifi sandim, hadi insallah kandan guzel haber gelsinKan vermedim birazdan vermeye gidecem ..tüp daha mantıklı ben 1 aşılama yaparım sonra ara veririm
çıkmadı mı sonuc?20 dk sonra dediler bakalım nefes alamıyorum kalbim sıkıştı resmen beklemekten
Şimdi sıra ile yazıyorum hamileyim canımçıkmadı mı sonuc?
hadi beeee:)))))))))))))))))Şimdi sıra ile yazıyorum hamileyim canım
Hadi gözün aydın darısı bize artıkŞimdi sıra ile yazıyorum hamileyim canım
Bildirimler karıştı yeni gördümhadi beeee:)))))))))))))))))
ayyyyy ciddi misin çok sevindim
valla yemin ederim tüylerim diken diken oldu:)
neler hıssedıyorsun:)
Insallah canım dualarım sizinleIns sira bize geliyordur hadi hayirli olsun
Amin inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırızHadi gözün aydın darısı bize artık
Eşin ne tepki verdi:)Bildirimler karıştı yeni gördüm
Valla bende inanamıyorum halen rabbime şükür bu mutluluğu yaşattı bana
Insallah canım dualarım sizinle
Amin inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırız
Tebrik ediyorum cnm gozun aydin rabbim kucagina almayi nasip eder insallah hayirlisiylaŞimdi sıra ile yazıyorum hamileyim canım
Amin canım allah razı olsun darısı isteyen herkesin başınaTebrik ediyorum cnm gozun aydin rabbim kucagina almayi nasip eder insallah hayirlisiyla
TebriklerAmin canım allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?