canım inşallah darısı senın de benım de basıma olsunHayırlı olsun darısı başına inşallah
senin test günün ne zamandıMerhaba hiç belirti bişey var mıydı ?
Evet 8 ekim de test yapcam :))))senin test günün ne zamandı
Yine unuttum ya benden önceydi sanırım
başlarsın iyi ol daSağol Daha iyiyim birazcık daha ağrım var haftaya kadar geçer de ben de aşılamaya başlayabilirim umarım
off cok az kalmıs senın :)Evet 8 ekim de test yapcam :))))
Canim hayirli ugurlu olsun insallah darisi basimiza.benimde bu aksam bel agrisi girdi bu ana kadar hiç belirti yoktu daha dogrusu hissetiyordum.degerin kanda kac cikti senin yarin bende yaptiricamevet çıkmadı idrarda kanda çıktı ....
amin canım allah razı olsun darısı sana olsun ..
teşekkür ederim canım :)
Güzel haberlerini alırız inşallah 17.ci gün 243 çıkmıştı kuzum... belirti aramamak en doğrusuCanim hayirli ugurlu olsun insallah darisi basimiza.benimde bu aksam bel agrisi girdi bu ana kadar hiç belirti yoktu daha dogrusu hissetiyordum.degerin kanda kac cikti senin yarin bende yaptiricam
Kaçıncı günün bugünEvet 8 ekim de test yapcam :))))
testi yapınca yaz buraya olur muCanim hayirli ugurlu olsun insallah darisi basimiza.benimde bu aksam bel agrisi girdi bu ana kadar hiç belirti yoktu daha dogrusu hissetiyordum.degerin kanda kac cikti senin yarin bende yaptiricam
12. Günüm ve test yaptırdım 1.3 çıktı yani NegatifKaçıncı günün bugün
hadi ya12. Günüm ve test yaptırdım 1.3 çıktı yani Negatif
kendın evde mı yaptın?12. Günüm ve test yaptırdım 1.3 çıktı yani Negatif
Meraktan çatladım burada . yaptın mı test?Canim hayirli ugurlu olsun insallah darisi basimiza.benimde bu aksam bel agrisi girdi bu ana kadar hiç belirti yoktu daha dogrusu hissetiyordum.degerin kanda kac cikti senin yarin bende yaptiricam
kimin :)canım senin test günün ne zaman
Senin test günün ne zaman canım :) vaşlahi heyecanla bekliyorum. Hamile olan arkadaslarımı tebrik ederim. Olmayanlar icin de hayırlısı böyleymiş demekkimin :)
Bence daha çıkmaz 2 gün içinde bebek mi oluşcakhadi yaadet olmazsan tekrar yap kuzum tedbir amaçlı .. zamanı vardır diyelim kuzum
Kan verdim ya 1.3 çıktı bekliyodum zaten bu sonucukendın evde mı yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?