Eylül ayı aşılama yaptıracak olanlar

Sağol Daha iyiyim birazcık daha ağrım var haftaya kadar geçer de ben de aşılamaya başlayabilirim umarım

Aşılama yapılmadan önce internet sıkışık mı olması lazım? Sebebi nedir

evet çıkmadı idrarda kanda çıktı ....
amin canım allah razı olsun darısı sana olsun ..
teşekkür ederim canım :)
Canim hayirli ugurlu olsun insallah darisi basimiza.benimde bu aksam bel agrisi girdi bu ana kadar hiç belirti yoktu daha dogrusu hissetiyordum.degerin kanda kac cikti senin yarin bende yaptiricam

Canim hayirli ugurlu olsun insallah darisi basimiza.benimde bu aksam bel agrisi girdi bu ana kadar hiç belirti yoktu daha dogrusu hissetiyordum.degerin kanda kac cikti senin yarin bende yaptiricam
Güzel haberlerini alırız inşallah 17.ci gün 243 çıkmıştı kuzum... belirti aramamak en doğrusu

testi yapınca yaz buraya olur mu
inşallah cuma gunu sana hayırlı gelır
guzel haberlerını alırız

Meraktan çatladım burada . yaptın mı test?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…