ben hiç düşünmüyorum ki bebek konusunu:)canım çok düşünmekte olmama nedeni bu bir gerçek
çok geçmiş olsun düzelmedimi bacağın yüzme iyi geldimi peki
evet canım bizde tüp bebek sürecine girdiğimizde miyon operasyonu dahil 14-15 bin olacak diyorduk 17-18 bini buldu bu süreç masraflı
benim ocakta olacaktı ama dr kasımdaki kontrolde şubata erteledi rahim kendini iyice toplasın dedi canım
düşünüyorsun demedim yanlış olmuş yazdıklarım düşünmemek en güzeli zaten sende onu yapıyorsunben hiç düşünmüyorum ki bebek konusunu:)
zaten evlendik ilk 3 sene hiç ama hiç istemıyordum bile
olmaması işime dahi gelıyordu acıkcası
şimdi de cok aklımda olan bir konu değil
dedim ya uğrasmak canımı sıkmaya başladı
insanları kullanıyorlar bence biraz da
mecburlar dıye tüm aşamalar cok pahalı
daha ıyı olmus geç olsun da sonucu ıyı olsun bir aydan birsey olmaz.
valla benım hiç umududum yok kendımdendüşünüyorsun demedim yanlış olmuş yazdıklarım düşünmemek en güzeli zaten sende onu yapıyorsun
evet ticari olmuş bir çok merkez bu bir gerçek
rabbim hakkımızda ne hayırlısı ile onu nasip etsin canım
öyle deme canım seninde benimde güzel haberlerimiz olacak allahın izniylevalla benım hiç umududum yok kendımden
insallah senın guzel haberlerını alırız:)
naber nasılsın?öyle deme canım seninde benimde güzel haberlerimiz olacak allahın izniyle
canım neden test yapmıyorsun bugün adet oldun munaber nasılsın?
bu ay reglm 6 gun gecikti
test yapmaya korkuyorum
olumsuz cıkarsa dıye korkuyorumcanım neden test yapmıyorsun bugün adet oldun mu
inşallah meleğin sana süpriz yapmıştır vallahi merak ettim
ben iyiyim ne olsun aynı günler
BENCE YAP YAA ARTIK HADİ TEST ALolumsuz cıkarsa dıye korkuyorum
Yok olmadım bugun de
tam 7 gun gectı
heran olacak gibiyim ama olmadım
alısmısım negatife ihtimal veremıyorum da ondan yapamıyorum
Yapıcam cnm aksama eve gecerken alırımBENCE YAP YAA ARTIK HADİ TEST AL
tamam rabbim yüzünü güldürsün inşallah kendim olmuş kadar sevineceğim güzel haberine inşallahYapıcam cnm aksama eve gecerken alırım
7 den snr yazarım sana buradan
bakalım sağol canım benim:)tamam rabbim yüzünü güldürsün inşallah kendim olmuş kadar sevineceğim güzel haberine inşallah
TEst yaptım cnmtamam rabbim yüzünü güldürsün inşallah kendim olmuş kadar sevineceğim güzel haberine inşallah
İnternet sayfayı açarken pozitif olsun diye dua ettim inşallah bunuda yazacaksın Allah'ın izniyleTEst yaptım cnm
Sonuc negatif :)
İnşallah ikimizde:)İnternet sayfayı açarken pozitif olsun diye dua ettim inşallah bunuda yazacaksın Allah'ın izniyle
Oldum ben regl bugunİnternet sayfayı açarken pozitif olsun diye dua ettim inşallah bunuda yazacaksın Allah'ın izniyle
OĞLUMA GEBE KALMADAN ÖNCEKİ AYDA BENİM 9 GÜN ATMIŞTI CANIMOldum ben regl bugun
Hayatımda ilk defa 9 gün ileri attı birsey anlamadım
Canım nasılsınİnternet sayfayı açarken pozitif olsun diye dua ettim inşallah bunuda yazacaksın Allah'ın izniyle
Canım 19 Şubat'ta kontrol var eğer rahim uygun hormon testleri iyi ise 24 Şubat'ta transfer olur inşallah hayırlısı ileCanım nasılsın
Ne durumdasın merak ettim seni
hadi bakalım az kalmısCanım 19 Şubat'ta kontrol var eğer rahim uygun hormon testleri iyi ise 24 Şubat'ta transfer olur inşallah hayırlısı ile
Sen nasılsın
selam naberMerhaba canım hayırlı olsun topigin. İnşallah Eylül'de bende yapacam. Umarım hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?