Eylül ayı aşılama yaptıracak olanlar

Valla benim eltim mesela bir kere birlikte olsak hemen hamile kalırım diyor bizimde 30 ay Boyunca hiç mi bir yumurtaya denk gelmedi diye yedim bitirdi
düş,ün bak ben çok irdeler soru sorarım bilinçliyimdir de
35 yasına geldım bu yasa kadar kımse benden rahım filmi istemedi
pco oldugumu da daha ılk asılamamda öğrendim
Ya işte doktorlar işlerini hakkıyla yapmıyor ki

Allah ın işi işte başka birsey değil cidden.
Bekleyip göreceğiz
Senin yaşın kaç?
Sıkıntı var mı
20 yaşındayım erken evlendim 18 yasinda .
Sıkıntı pko ve bütün yan etkileri
Doktor dedi en ağır şekilde yaşıyorsun

20 yaşındayım erken evlendim 18 yasinda .
Sıkıntı pko ve bütün yan etkileri
Doktor dedi en ağır şekilde yaşıyorsun
sen küçükmüşsün daha :)
bu kadar üzme kendini senin illa olur ki
yasın genç üzülmeye değmez.
ben 37 yasındayım biz üzülelim de , sen bu kadar kızma muhakkak olacaktır.

sen küçükmüşsün daha :)
bu kadar üzme kendini senin illa olur ki
yasın genç üzülmeye değmez.
ben 37 yasındayım biz üzülelim de , sen bu kadar kızma muhakkak olacaktır.
Ya kızma diyorsunuz ama geçen zaman aleyhimize işliyor Allah inşaallah önce size sonra isteyen herkese nasip eder bizide unutmaz ...

İnşallah karsılıgını alırsın cnm emeklerının
Amin. İnşaallah mesela bir arkadaşımda da vardı pko .evlenince korunmadigini söyledi üçüncü ayda hamile kaldı hatta bebiside doğdu..o zayıfti ben kiloluyum herhalde bu yüzden

Amin. İnşaallah mesela bir arkadaşımda da vardı pko .evlenince korunmadigini söyledi üçüncü ayda hamile kaldı hatta bebiside doğdu..o zayıfti ben kiloluyum herhalde bu yüzden
Bilemiyorum ki, Allah nasip etmiş işte sebebi bu bence

Benim artık psikoljimin bozulduğunu düşünüyorum. Nerde bi hamilelik haberi alsam orda ağlama krizine giriyorum resmen

Benim artık psikoljimin bozulduğunu düşünüyorum. Nerde bi hamilelik haberi alsam orda ağlama krizine giriyorum resmen
bu kadar stres yapma canım
benım de psikolojım bozuldu artık
ıkı gunde bir işten izin alıp hastaneye gidiyorum
maddi manevi emek veriyoruz
ama sonuc husran oluyor

Muhakkak oyle, ben de ayni sekilde dedigim gibi bir sikayetim yok. Evladi olup baska turlu problemler yasayan cok insanlar var. elhamdulillah esimin de benim de sagligimiz yerinde, baska dertlerimiz yok. Sadece psikolojik olarak biraz zorlayici oluyor.

Bakiyorum 6. Tüp denemem tuttu yazmis birisi, 6 kere tup denemek psikolojik olarak cok agir geliyor. Evet istiyorum ama ben yapi olarak hic bir seyi delice bir sekilde istemem acikcasi, gaybi bilmiyoruz, o yuzden takinti etmemek gerek. Rabbimden hayirlisiyla istiyoruz, insallah gonullerimize gore hayirlisiyla versin.

Hepimizden geciyor o dusunceler ayni sekilde ama aman sakin isyan etmeyin, bu bir imtihan.
Gecen tv'de bir kiz vardi, anne babasi evlatlik almislar onu. Fakat evlatlik alan anne de baba da kiz 13-15 yaslarindayken vefaat etmisler. Kiz sonra cok zorluklar yasamis. Dedim ki Allah biliyordu erkenden vefaat edeceklerini belki o yuzden evlat nasip etmedi, israrla almislar ama geride biraktiklari cocuk cok zor gunler gecirmis. Biz bilemiyoruz yani ne zaman bizim icin hayirli.

Biz kaderimizi bilemiyoruz. En guzelini dileyelim. Gercekten cok cok zor gonle soz gecirmek bir de etrafta patavatsiz onca insan varken acele edin diyen mi, ne bekliyorsunuz diyen mi, kac yillik evli oldugunu soyleyip cocuk? Deyince yok dendiginde acir ifadeyle bakanlar. Insanlar cok acimasiz ve hadsizler.

Cocuklarini kendi mallari zannediyorlar, bir evlat Allah'in ikramidir sadece. Sukredip tevazu gosterecekleri yerde can sıkıyorlar.

Allah'im nasip et bizlere de

Evet
etraftaki insanlardan hiç bahsetmek ıstemıyorum zaten
benım kardesımın bebeği doğacak bir hafta içinde
kardesım benden 7 yas kucuk.

hala olucam dediğimde insanlar hayırlı olsun demek yerine, ooo bi,z senden bekliyorduk diyorlar
sen doğurmayacaksan söyle o birtane daha yapsın da sen bak diğerine diyorlar

bir kere hastaneden cıktım, tanıdıgın biri gördü zaten canım sıkkındı.
inşallah istediğim şey için gelmıssındır hastaneye dedi direkt beni görünce

yooo dedim dahiliyeye geldim ben dedim.
cidden de öyleydı
becerip de bir cocuk yapamadın dedi düşünsene
içimden dedim ki, ne kadar cahilsin sanki ben yapacagım , Allah vermıyor işte suanda.
Yani ve o laf içime acayip oturdu hep de derim ki,Allahım şu ınsanlara inat bize bir evlat ver.

Eşimin ablası var , boşanmış eşimle aynı evde yasamıslar ailece.,Ablasının iki cocugu var , yani görümcemin.
Kv dem bizim cocuk olmadıgını biliyor ve eşime sürekli baskı yapar
evlendin diye yegenlerını unutmayacaksın der, yegenlerının fotolarını atar eşime watsaptan
bak okula basladılar , şöyle oldular böyle oldular
o cocukları cok severdım ama ıonan onlardan bile sogudum
kv dem istiyor ki, eşimin hiç cocugu olmasın ve hep eşim yegenlerını el üstünde tutsun
eşime sürekli sen bu cocukların babası sayılırsın dıyor
gorumcem bosanmıs,eşim bekarken cok ılgılenmıs yegenleri ile.

artık o cocuklara bile sinir oluyorum kv demın yuzunden
kv deme hiç soylememıstık 4 senedi,r cocuk olmadıını
gecen yaz soyledık tüp bebek merkezlerıne gidiyoruz vs diye
acele edıyorsunuz dedi:)
i,kimizde 37 yasındayız ve hıc korunmadık ve eşimde sorun var
ve inan bir kere olsun benı arayıp da kızım ne yaptın demedı
cocuk olsa sevdirmıycem onlara

Son cumle var bende de oyle hayaller, hamile kalirsam onu bile hemen soylemiycem.

Bende de ayni kafada var cahil eltiler. Cocugu olmayan anlamaz dediklerimizi falan derler birileriyle sohbet ederken. Sorsan cok elitler

Her gordugunde karnima bakanlar.
Gittigim bir ortamda bir kadin vardi. 30 yasinda bekar kizi var, beni her gordugunde cocuk icin gec kaldin diyordu. Yanlis anlasilmasin insan nasibi ne zamansa o zaman evlenir elbet, ama kader ve nasip kavramini bilmesini bekliyorsun karsindaki bu insandan.

Yatak odasi hallerini sormaya kalkanlar mi dersin. Nasilsin der gibi korunuyor musunuz diye soruyor insanlar. Size ne kardesim ya, hasta misiniz? Ne cesaret sorabiliyorsunuz bu soruyu. Kac yasinda insanlariz sizin akliniza ihtiyacimiz mi var?

Allah'im bir nasip etse, su insanlarin pis niyetleri sonlansa

Bana da biri "kız kaç sene oldu bi çocuk yapamadınız yanlış mı yapıyosunuz o işi " dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm resmen. Bende cevap olarak "Sen o işi doğru yaptında ne oldu 24 gün evli kalabildin . En azından ben evliliği sürdürebildim sen onu bile yapamadın" dedim. Şimdi kendisi hala bekar eski kocası evlendi çocuğu oldu . Geçenlerde gene onun yüzüne vurdum . Çok tatlı bi oğlu olmuş dedim yüzü mosmor oldu . İnsanları anmıyorum gerçekten

Bazen oyle olmak gerek cnm insanin sabrida bir yere kadar moral birakmiyorlar valla

Yazık cidden bu tarz insanlara

Ahahha iyi vermıssın cevabını:)
Bana da arkadasımın biri siz ne zaman aile olacaksınız dedi:)
Ben de dedim biz aile değil miyiz evlenirken bize aile cüzdani vermediler mi dedim
Cocuk olunca tam aile olunur dedi
Snr kendi ayrıldı.

Selam arkadaşlar bugun regl oldum yarin muayene ve tedavi baslangici icin doktora gidicem dualarinizi eksik etmeyin yine iptal olmasin nasip olursa asi olmazsa tup artik elim kolum baglandi caresizlik bitirdi beni bakalim yarin nolck

Selam arkadaşlar bugun regl oldum yarin muayene ve tedavi baslangici icin doktora gidicem dualarinizi eksik etmeyin yine iptal olmasin nasip olursa asi olmazsa tup artik elim kolum baglandi caresizlik bitirdi beni bakalim yarin nolck
Allah işlerini rast götürsün insallah canım
Benim de ikinci asılamam cumartesi günü olacak
Ben de gerginim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…