Eylül ayı aşılama yaptıracak olanlar

evet canım az kaldı ama umutsuzluga dustum adet belırtılerım basladı tutmadı heralde benım ınsallah senınkı tutra
Belli olmaz o
Umutsuz olma
Ben de umutsuzum hem de daha olmadan
Asılamada ihtimal cok az
Tüpte bile öyle
Artık o kadar cok duyuyorum ki
3. Tüp
Denemem vs
Canım sıkılıyor benim de

Belli olmaz o
Umutsuz olma
Ben de umutsuzum hem de daha olmadan
Asılamada ihtimal cok az
Tüpte bile öyle
Artık o kadar cok duyuyorum ki
3. Tüp
Denemem vs
Canım sıkılıyor benim de

Ama tatlım bu benım 4 uncu tedavım umutsuz olmak ıcın sebeblerım var senın daha ılk sanırım bu pskolojıyle baslama tamam cok heveslenmek de mantıklı degıl ama umutsuz da baslamak ıyı degıl ben bıle bu defa umutlanmıstım asılamadan sekız gun snra adet agrısı gıbu agrım olmstuu acaba tutunuyr mu dedım ama bugun gogsum agrımaya baslayınca anladım adet olacagımı benım yılkardır degısmeyen adet belırtım goguslerım

oldun mu aşılama
bende de pco varmıs ve yeni öğrendim
Olmadı doktor dalga geçer gibi bir kere daha klomen kullan dedi kullandim gittim ilaç bitince yumurta yok dedi adetini bekle olsa da olmasa da gel dedi yani bir ay daha boşa gitti

evet canım az kaldı ama umutsuzluga dustum adet belırtılerım basladı tutmadı heralde benım ınsallah senınkı tutra

Ben de dunden beri bu kafadayim 2 tane agrili sivilcem cikti ve bu benim sasmaz adet belirtim.
Kumar oynuyoruz sanki, ya sonraki tutarsa, ya tutmazsa diye. Acaba pesini birakmamiz gereken bir yer var mi 5 senedir ihtimal hesaplamaktan gonlum cok yoruldu, sikayetci degilim ama yoruldum

Sizin probleminiz neydi?

Benim de ikinci asılamam
Belli olmaz yine hamile olsan da adet belirtileri olurmus

benım de 4 bucuk yıl oldu ama byle deme o kadar agır sınavlar veren kullar var kı ben derdıme sukredıyrum Allah bugunumuzu aratmasın... Pesını bırakıp bırakmamak farketmıyr bence ben ılk ıc asılama tedavımden snra bır yıl ara verdım kur denedım sımdı gerı tedavıye baslamam uc ayımı aldı sonuc ne olursa olsun elımızden gelenı uygulayıp snucu Allah a bırakcaz ne umutsuz ne umıtlu olyrum sadece hayırlısı dıyebılıyrum... bır sebebı yok butun tahlıllerımız nrmal

Olmadı doktor dalga geçer gibi bir kere daha klomen kullan dedi kullandim gittim ilaç bitince yumurta yok dedi adetini bekle olsa da olmasa da gel dedi yani bir ay daha boşa gitti
hangi şehirdesin
can sıkıcı olmus gercekten
devlete mi gittin ?

ben de çok yoruldum
biz 4 e girecek evliyiz hiç korunmadık
ama son bır bucuk yıldır bu işin peşindeyız
o kadar sıkıldım kı anlatamam
denemediğimiz yol kalmadı tüp bebek hariç
olmazsa olmuyor resmen

bazen isyan ediyorum cidden
millet tecavüzle hamile kalıyor
onlar yumurtlama gununde mı oluyor diyorum
nasıl denk gelıyor
tecavüz edenin spermlerı hemen hareketli mi denk gelmiş , morfolojisi mi düzgünmüş diyorum.

ister istemez aklımdan bu düşünceler geçiyor

hangi şehirdesin
can sıkıcı olmus gercekten
devlete mi gittin ?
Muğladayim.ozel hastaneye gittim.fethiye esnaf hastanesi .canım çok sıkıldı ya kaç aydır uğraşıyoruz . Adet olsanda olmasanda gel dedi korkuyorum gidince derseki söktürücü kullan döverim kadını bu sefer

O farklı bir durum bir yerde okudum diyor ki o kötü bir durum olduğu için Allah ortaya çıkartrmis
Ben ona değilde yanlışlıkla hamile kalanlara sasiyorum mesela normalde yirtilmayan p**vatif yirtiliyor hamile kalıyorlar.
Olacağı varsa ne yaparsan yap oluyor olmayacaksa da olmuyor

:)
bu klomen olayı bana sacma gelıyor zaten
nisan ayında ben de gittim dr a hemen kolmen yazdı
eşimin sperm hareketi düşük
ben klomen kullanıyorum
benımkı de özeldi

klomenden snr yumurtalarıma bakmadı bıle
catlatma iğnesi de vurmadı
gün asırı ılıskı olsun adet olursan gel dedi.

ben de birdaha o dr a gitmedim
burdan da yazayım kendisi bursa medicabilde mutlu kilciler
dr un konusması diksiyonu düzgün ama bence dr luğu eksik
ultrasonla bakmadı bile bana.

suanda uludag üni tıp fakültesine gidiyorum dr lardan memnunum.

aynen olacağı varsa oluyor cnm
spiralle hamile kalıyorlar
yanı hamıle kalabılenlerde bu ovülasyon gunu falan hıkaye bence
arkadaslarım var bir kere midesi bulansın kesin hamiletım dıyorlar:)
korunuyorduk ama diyorlar bir de deli oluyorum.

Ah ah nedir bu doktorlardan çektiğimiz ben kaç doktora gittim haddi hesabı yok sanki zorla doktor olmuşlar bir yardım etseler biz böyle mağdur olmazdik toplasan kim bilir kaç kişiyiz bu kk da

Valla benim eltim mesela bir kere birlikte olsak hemen hamile kalırım diyor bizimde 30 ay Boyunca hiç mi bir yumurtaya denk gelmedi diye yedim bitirdim kendimi

Ah ah nedir bu doktorlardan çektiğimiz ben kaç doktora gittim haddi hesabı yok sanki zorla doktor olmuşlar bir yardım etseler biz böyle mağdur olmazdik toplasan kim bilir kaç kişiyiz bu kk da
düş,ün bak ben çok irdeler soru sorarım bilinçliyimdir de
35 yasına geldım bu yasa kadar kımse benden rahım filmi istemedi
pco oldugumu da daha ılk asılamamda öğrendim

Valla benim eltim mesela bir kere birlikte olsak hemen hamile kalırım diyor bizimde 30 ay Boyunca hiç mi bir yumurtaya denk gelmedi diye yedim bitirdim kendimi
Allah ın işi işte başka birsey değil cidden.
Bekleyip göreceğiz
Senin yaşın kaç?
Sıkıntı var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…