Merhabalar ben aranıza yeni katıldım yazışmalarınızı okuyordumda acaba aşılama esnasında herhangi bir acı hisseden varmıdır? Ben hsg yaptırdığımda biraz ağrım ve kanamam olduda[
hoşgeldin aramıza.aşılama hsg çektirmekten çok daha kolay.smir testi yapılıyormuş gibi oluyo yani 2-3 dk lık bir acı okadar.kanamada çoğunlukla olmuyor.hayırlı olsun şimdiden.
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım yazışmalarınızı okuyordumda acaba aşılama esnasında herhangi bir acı hisseden varmıdır? Ben hsg yaptırdığımda biraz ağrım ve kanamam olduda
arkadaşlar merhaba klomen kullarak aşılama olan var mı aranız da ben de eylül de 2. aşılamamı olucam inşallah ilkinde göbekten yapılan iğnelerden kullanmıştım şimdi doktorumu değiştirdim bu doktor klomenle aşılama yapıcak bu şekilde aşılama olup tutan var mı merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım yazışmalarınızı okuyordumda acaba aşılama esnasında herhangi bir acı hisseden varmıdır? Ben hsg yaptırdığımda biraz ağrım ve kanamam olduda
slmlar evet ben ilk aşılamamı klomenle olmuştum ve ilk aşılamam tutmuştu.
sağol canım biraz moral oldun bana birşeyler daha sorabilirmiyim sana adetinin kaçıncı günü çatlatma iğnesi ve aşılama yapılmıştı ve doktor eşinle de birlikte olmanı söylemiş miydi hayırlısı olsun bu arada inşallah benim de tutar
canım klomen kullandıktan sonra dr.um 2-3 günde bir yumurtaların gelişimine bakıyordu.yumurtalar 20 mm.ye ulaştığında çatlatma iğnesinin ne zaman saat kaçta vurulacağını söylüyor.iğneden 2 gün sonrada aşılamam yapılmıştı. inşallah tutar canım hayırlısıyla ..bebeklerimiz sağlıklı olacaksa ve sağlıklı bir hamilelik olacaksa aşılamalarımız tutsun İNŞALLAH..Çünkü benim ilk aşılamam tuttu fakat bebeğim gelişmedi maalesef. Şu anda 3. aşılamamın sonucunu bekliyorum güzel haberler almak dileğiyle...
gunaydin arkadaslar.bende asilamami oldum bugun 3 gunum..insallah tutarda mutluluguma kavusurum.rabbim herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin.AMIN.
canı inşallah ilk güzel haberi senden alırız dualarımız seninle..........
evet kesinlikle, bir kere Allah'tan ümit kesilmez. bunun ilki sonu yok bence. ilkinde de tutar, 6.da da. tüp bebek bile yüzde 60 tutma şansına rağmen tutmayabiliyor. lütfen olaya pozitif bakalım. burada moral depoluyoruz. negatif düşüncelerle kendimizi boşuna üzmeyelim. hani savaşçıydık biz???alkisalkisalkis
gunaydin arkadaslar.bende asilamami oldum bugun 3 gunum..insallah tutarda mutluluguma kavusurum.rabbim herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin.AMIN.
Benim hsg çok kötü geçti,bana ne bir ilaç verdiler nede bir iğne vurdular.Masadan kalkabilseydim kalkacaktım(((
Benim aşılamam çok kısa sürdü ve hiç birşey hissetmedim,umduğumdanda kolay oldu diyebilirim.Sonrasında 2 gün ağrım oldu doktorumu aradığımızda olabileceğini söyledi.Şuan aşılamamın 6.günü beklemedeyim,zaman geçmiyor :))))
arkadaşlar aklıma takılan bir soru var yanıtlarsanız sevinirim. ilk aşılamam olumsuz sonuçlsnınca 2. ye beklemeden devam edelim dedik böyle olunca kist oluşabiliyormuş dediler doğruluk oranı nedir? bir de bende pko falan yok ilk aşılamada 1 yumurta gelişmişti o da çatlamıştı yani kist oluşturacak bir durum yok gibi bence ama yine de eğer böyleyse diye kafayı yemek üzereyim.... normalde 1 ay ara verip öyle devam ettik deniyor.... bende iğneleri yapıyorum yine ne yapacağımı şaşırdım.....yardım lütfen.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?