Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım yazışmalarınızı okuyordumda acaba aşılama esnasında herhangi bir acı hisseden varmıdır? Ben hsg yaptırdığımda biraz ağrım ve kanamam olduda

Benim hsg çok kötü geçti,bana ne bir ilaç verdiler nede bir iğne vurdular.Masadan kalkabilseydim kalkacaktım(((
Benim aşılamam çok kısa sürdü ve hiç birşey hissetmedim,umduğumdanda kolay oldu diyebilirim.Sonrasında 2 gün ağrım oldu doktorumu aradığımızda olabileceğini söyledi.Şuan aşılamamın 6.günü beklemedeyim,zaman geçmiyor :))))

slmlar evet ben ilk aşılamamı klomenle olmuştum ve ilk aşılamam tutmuştu.

arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz (31 ağustosta 3.aşılamamı oldum 15 eylülde belli olcak)

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım yazışmalarınızı okuyordumda acaba aşılama esnasında herhangi bir acı hisseden varmıdır? Ben hsg yaptırdığımda biraz ağrım ve kanamam olduda

canım benim hsg çok ağrılı geçmişti ama aşılama çok çok kolay geçti hissetmedim bile doktor tamam dediğinde şaşırmıştım ama tutmadı bu ay 2.aşılamamı olucam inşallah rahat olmaya çalış rahat olduğunda daha kolay geçiyor hayırlısı olsun

slmlar evet ben ilk aşılamamı klomenle olmuştum ve ilk aşılamam tutmuştu.

sağol canım biraz moral oldun bana birşeyler daha sorabilirmiyim sana adetinin kaçıncı günü çatlatma iğnesi ve aşılama yapılmıştı ve doktor eşinle de birlikte olmanı söylemiş miydi hayırlısı olsun bu arada inşallah benim de tutar

canım klomen kullandıktan sonra dr.um 2-3 günde bir yumurtaların gelişimine bakıyordu.yumurtalar 20 mm.ye ulaştığında çatlatma iğnesinin ne zaman saat kaçta vurulacağını söylüyor.iğneden 2 gün sonrada aşılamam yapılmıştı. inşallah tutar canım hayırlısıyla ..bebeklerimiz sağlıklı olacaksa ve sağlıklı bir hamilelik olacaksa aşılamalarımız tutsun İNŞALLAH..Çünkü benim ilk aşılamam tuttu fakat bebeğim gelişmedi maalesef. Şu anda 3. aşılamamın sonucunu bekliyorum güzel haberler almak dileğiyle...

sağol canım benim de 1.aşılamam tutmadı klomen yerine göbekten yapılan iğnelerden kullanmıştım ve 15.gün aşılamam yapılmıştı klomenle de yaklaşık aynı zamanlarda mı yapılıyor diye merak etmiştim canım inşallah 3.aşılaman hayırlı olur Allah sonucu beklerken sabır versin ve sonrasında gönlüne göre bir bebiş versin

gunaydin arkadaslar.bende asilamami oldum bugun 3 gunum..insallah tutarda mutluluguma kavusurum.rabbim herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin.AMIN.

canı inşallah ilk güzel haberi senden alırız dualarımız seninle..........

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

EYLÜL AYI AŞILAMA YAPTIRACAK ıNFERTıLıTE SAVAŞÇILARI
Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç

Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
Esengülüm -------------- ------------ --------------------------
rengin --------------------- ------------ ---------------------------
Windy -------------------- ------------- ----------------------------
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- ılk aşılama ------------- ----------------------------
özlem5723 ------------- 2. aşılama -------------- -----------------------------
xxeylulxx ---------------ılk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- 14 eylül
baharson --------------- ılk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- 12 eylül
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- 14 eylül
cansed ----------------- ılk aşılama ----------------- ------------- 15 eylül
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ---------- 15 Eylül
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------

işte bizim eylül savaşçılarıııı alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis burada ihtiyacımız olan şeyler güzel olumlu düşüncelerle birbirimize destek olmak ben gittiğim tüp bebek merkezinde kimseyle mümkün olduğunca sohbet etmemeye çalışıyorum orası bile burası gibi değil orada kesinlikle güzel sonuçlar alamamış insanlar var her birinin sorunu farklı ama onlar sürekli olumsuzluklardan tutmadığından yada kaçıncı deneme olduklarından bahsediyorlar ama ben biliyorumki herkezin sorunu farklı onlar henüz iyi sonuç alamamışlar ama ilerki tarihte eminim alacaklar ve onlar bu merkezde olmayacaklar ama şu an o merkezde iseler kesinlikle güzel sonuç alamamışlar henüz dolayısıyla onlardan olumlu bir şey duymama imkan yok o yüzden ben mümkün olduğunca az diyalog kurmaya çalışıyorumki biliyorum güzel sonuç alanlar zaten kadın doğumcularla irtibata geçiyor gebe takibine gidiyor tüp bebek merkezlerine gelmeye devam etmiyor ama burada güzel haberler alabiliyoruz ve bu sayfada bile bir sürü hayırlı pozitif sonucumuz olacak sonra bizde gebe takip sayfalarına terfi edeceğiz :CüvCüv: bizim birbirimize yapacağımız destek tedavi tecrübelerimizi paylaşarak birbirimizi motive etmek hadi bakalım herkez cepheye :)))))))))))))))

gunaydin arkadaslar.bende asilamami oldum bugun 3 gunum..insallah tutarda mutluluguma kavusurum.rabbim herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin.AMIN.

canım hayırlı olsun beklerken sürekli olumlu düşün ve rahat ol sakın ağır işler yapma temponu düşür ve kendini şımart en sevdiğin şeyleri yap :)

senin rahim filminde biraz şansızlık olmuş canım ben de genel anestezi ile yaptırmıştım korkudan :) zaten az bir doz verdikleri için vücuda pek bir zararı olmuyor aşılamanda hayırlı olsun benimde ilk aşılamamda kasık ağrılarım oluyordu özellikle kendimi yorduğumda artıyordu bunlar normal kendini yorma kendini şımart süprizzzzz

kızlar doktormuşcasına emin konuşmak istemiyorum sadece gözlemlediğim kadarı ile söyleyeceğim FSH değerlerine göre doktorlar iğne yada ilaca karar verebiliyorlar eğer ohs geçmişiniz varsa iğneden korkabiliyorlar doktor ilaçla yumurtaları uyarma yöntemine gittiyse yumurta gelişiminiz gayet normal demekki benim fsh ım biraz yüksekti (erken menepoz habercisi) bana direk iğne önermişti mesela.
Bu arada kızlar bir yerde çatlatma iğnesinin etken maddesinin hamile kadın idrarı olduğunu okudum :)))))))

selam eylül savaşçıları nasılsınız bugün..........

arkadaşlar aklıma takılan bir soru var yanıtlarsanız sevinirim. ilk aşılamam olumsuz sonuçlsnınca 2. ye beklemeden devam edelim dedik böyle olunca kist oluşabiliyormuş dediler doğruluk oranı nedir? bir de bende pko falan yok ilk aşılamada 1 yumurta gelişmişti o da çatlamıştı yani kist oluşturacak bir durum yok gibi bence ama yine de eğer böyleyse diye kafayı yemek üzereyim.... normalde 1 ay ara verip öyle devam ettik deniyor.... bende iğneleri yapıyorum yine ne yapacağımı şaşırdım.....yardım lütfen.....

öncelikle rahat ol arkadaşım.herkeste kist oluşacak diye bişiy yok.zaten normal zamandada kist oluşabiliyor.kafana takma tedavine baslamışsın devam et.kontrollerini ihmal etme ozaman bişiy olmaz

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Allah isteyen herkese hayırlı bebişler versin. Sanırım benim gidişatta aşlama olucak gibi şu karın bölgesine yapılan aşılardan olmaya başladım moraller sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…