Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım yaşım 21 / 3 yıllık evliyim 7 aydır istiyoruz.ama çok istiyorum şuan çalışmıyorum ve çok sıkılıyorum bebeğimin biran önce olmasını ve vakit geçirmek istiyorum...doktorumu değiştircem ama iki dr arasında kararsızım araştırma hast.bi doçent varmış onu çok iyi anlatıyolar.bi de benim gittiğim özel hast.op.dr var ona da iyi diyolar ve ben o yani özel hastanede doğum yapmak istiyorum.p.tesi dr.gideceğim ama hangisine karar veremedim...sen olsan hangisine gidersin...ya aşılamadan korkuyorum aslında benim çok zor geçti aşılamam ondan benimde işime gelir yani.ama bu defa eşimi kırmak istemiyorum..onun hisleri çok tutar ve onun istemedği bişeyi yaparsam olmuyo aşılamayı hiç istemedi olmadı ben test ettim eşimi...neyse canım inşallah bi gün msnde karşılaşırız.kejeyi merak etmişsin dün gece konuştuk onunla eşi çin e işe gitmiş oda eşinin işleriyle uğraşıyomuşmeşgul olduğundan giremiyo galiba...örüyorum bitanem :hulyapuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3zemuszemus

canım benim ya hakikaten küçüksün bekle biraz ben senin yaşında daha üniversite öğrencisiydim neydi acelen evlendin hemen.... 26 yaşımda evlendim ben benimde 3 yıl oldu.... valla bende özele gidiyorum devlette beklemeye gücüm yok gerçi oradada biri var çok adını duydum ama değmez... evet ya ben aşılamamı ağlaya ağlaya bağıra bağıra oldum arkadaşım dışarda beklerken bile sesimi duymuş düşün yani ...ben kolay geçti diyenlere gıptayla bakıyorum valla...açıkçası benide korkutuyor bilmiyorum ki narkozla mı olsam? gerçi bakalım bu ay yumişler gelişecek mi geçen ay bana uğramadılar.... eğer olursa 1 işkence daha beni bekliyor en çok o makas canımı yakıyor ...dua et ne olur kolayca geçsin gerçekten çok ihtiyacım var..........:Saruboceq:

CANIM EVT BİRAZ ERKEN EVLENDİM AMA EŞİMLE BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ İLK AŞKIMDI BENİM VAZGEÇEMEDİM...AMA MUTLUYUM PİŞMANLIĞIM YOK VALLA BENDE KARAR VEREMEDİM DOKTOR OLAYINA..ÇOK KARARSIZIM EĞER HAMİLE KALIRSAM O ÖZEL HASTANEDE DOĞUM YAPACAĞIM ZATEN.MAKASLA RAHMİNİ Mİ ÇEKTİLER BENİM ÖYLE YAPTILAR İÇİM DARMIŞ KANÜL GİRMEDİ.GEÇEN AY NEDEN GELİŞMEDİ İĞNE KULLANMADIN MI?İNŞALLAH RAHAT GEÇER CANIM DUALARIM SENİNLE...VE SON OLUR BU BENCE NARKOZLA OLMA FAZLA NARKOZDA VÜCUDA ZARAR SONUÇTA BEYİNİ UYARIYO.AMAN BENDE KORKUYOM AMA YETERKİ OLSUN 10 DK LIK ACI VIZ GELİR VALLA.YETERKİ OLSUN BEBEĞİMİZ TATLIM.HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH TUTTAR BU DEFA.ÖPTÜM KİB:Saruboceq::hulyapuyorumnanaktan

özlemcim ne güzel ikiz istiyorsun inşallah olur.bildiğim bişey var bakması cok zor ama bu kadar bebek isterken eminim diğer kolaylıkla hamile kalan anneler gibi olmayız daha sabırlı olur ve dayanırız.ben sırf bu ikiz olma iihtimalinden dolayı aşılamdan kaçmıştım şimdi sağlıklı olcaksa neden olmasın diyorum.bide herkes ikiz olunca soruyor tüp bebek mi diye onlarada sinir oluyorum.aslında benim ailemde bisürü ikiz var normal yoldan bile olabilirdi.ama aşılamada birden fazla yumurta olunca şans artıyor.benim doktorumda beşiz tutan bile olmuş aama üçten sonrasını yaşatmıyorlar malum.

burp cum reglin erken gelmesi içtiğin ilaç ve takılan spiraldendir.vücuttan biran önce döllenmesini istemediğiniz yumurtanın atılması içindir.kanaman varsa doktorunla görüş ben böyle seyleri çok takarım.banada haber ver.

canım 10.gün daha çok erken bence biraz daha bekle tekrar test yap canım Allah gönlüne göre versin

canım eşinin doğum günü uğurlu gelir inşallah ben de birara ikiz istiyordum hani olmuşken bir daha uğraşmayalım diye ama şimdi benim ikizim olacağına sağlıklı olsun tek olsun diğeri olmayan birinin olsun diye dua ediyorum dualarım sizinle

keje canım ya nerelerdesin? unuttun valla bizi......

valla kejeyi ben de merak ettim adet oldu mu yoksa tekrar test yaptı mı acaba

gerrçi haklısın bende hep diyorum keşke eşimle tanışır tnışmaz evlenseydim diye 3 yıl boşa geçti derim hep eğer öyle olsaydı şimdi 6 yıllık evliydim .... bende eşimi çok seviyorum çok mutluyum ALLAH kimseyi hayırsız insanlarla karşılaştırmasın herkese iyi insanlar yazsın ..... canım benim seninde mutluluğun daim olsun inşallah... ya benim çok yandı benim dediğim şey de aynı makas gibi biraz tombikçe birşeydi ne bileyim işte açmak içinmiş metaldan bişey... smear yaptı aynı dr hiç anlamadım bile sözde bu da öyleydi ama nerde canımdan can gitti valla... ay inşallah bu kez rahat geçer... narkoz öyle ama ne bileyim korkmayım diye işte dediğin gibi 5-10 dklık birşey için narkoza gerek yok gibi ama ben çokkkkkk korkuyorum ya.......inşallah tutar bilemiyorum bu kez içim kıpır kıpır olacak inşallah............:CüvCüv::Saruboceq:

ya ben çok fenayım ha istiyorum birde mümkünse biri kız biri erkek olsun diyorum.......... hakikaten ben çok oluyorum sanırım....... ama ikizler çok şirin oluyor tamam bakması zor hele benim için daha zor gerçi çalışan herkes için öyledir muhakkak... ama burada kimsem yok olursa ben ücretsiz izne ayrılırım kesin ....bak planım da hazır ben mi ben çoktan hazırım canımmmmmmm.......:lepi:

yaa gelsinlerde iş bakımına kalsın doğan büyüyor vallaha bir doğsalar

ya çok enteresan canım yaaa dün birden bire ağrı ve kanama belirdi doktor normal spiral yaapar biz onu ultrasonla çok dikkatli taktık ve çok iyi oturdu bir sıkıntı çıkmasına imkan yok biraz sık dişini gelecek hafta çıkaracağız dedi bugünde ne kanama ne ağrı anlamadım bir şey yani en son taktıracağım şeyide taktırdım ya eşimle alışveriş yaparken kondomları gülüp hehe hayatta almayacağımız şey biz doğuştan korunaklıyız eki eki diye dalga geçerdik hayatta herşey gelebiliyor insanın başına allah beterinden korusun hepimizi

burpcum taamam ama ben 1 kız bir erkek istedim hep ee o tek yumişten olmaz ki.......... senin dediğinle ya ikiside kız ya da erkek ya neyse o da olur... rabbim versin de.......eli ayağı düzgün...

özlemcim belli mi olur bu ay belki 2 yumurtan gelişir ve ikisi de tutar:Saruboceq:

özlemcim belli mi olur bu ay belki 2 yumurtan gelişir ve ikisi de tutar:Saruboceq:

ay canım ya ağzından bal damlıyor inşallah öyle olur sağlıklı akıllı güzel bebişlerim gelir.... inşallah allah hepimize nasip eder......

ya birkaç gündür sayfalar hiç ilerlemiyor daha önce okumaktan gözlerim ağrırdı nereye gitti bizimkiler? olmayınca kaçmak var mı ya? tam desteğe devam ...... hadi bekliyoruz sizi .......

kızlar ya ben 7.gün yumurta ölçümünde 1 yumurta varmış ve 10 mm dedi dr. normalmi ya sanki bana küçük gibi geldi

burpcum taamam ama ben 1 kız bir erkek istedim hep ee o tek yumişten olmaz ki.......... senin dediğinle ya ikiside kız ya da erkek ya neyse o da olur... rabbim versin de.......eli ayağı düzgün...

yaa ne alemsin yaa sanki bir tane olacak diye bir kaide var 4 yumiş geliştirirsin görürsün gününü :)))) sanki karneyle veriyorlar sana inat bir sürü yumişin olacak buay işte :))))

selam arkadaşlar benim olmadı . ekim ayı için direk tüp bebeğe geçmek istedim .doktor bir sefer daha yapalım dedi 2.aşılama için iğneye başladım pazartei kontrolum var .bu ay tekrar aşılama yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…