çok teşekkür ederim birtanem inşallah hepimizin yüzü güler....... inşallah sorunun yoktur canım ...sen daha küçüksün bildiğim kadarıyla biraz bekle istersen ama yok beklemem diyorsan yolun açık olsun... 2-3 ay dene hem dinlenmiş olursun olmazsa o zaman yaptırısın bence.... ve inşallah o zamanda olurda uğraşmak zorunda kalmazsın...... ben seni kaydettim ancak bugün okulun işleri yüzünden giremedim..inşallah yarın görüşürüz........
canım yaşım 21 / 3 yıllık evliyim 7 aydır istiyoruz.ama çok istiyorum şuan çalışmıyorum ve çok sıkılıyorum bebeğimin biran önce olmasını ve vakit geçirmek istiyorum...doktorumu değiştircem ama iki dr arasında kararsızım araştırma hast.bi doçent varmış onu çok iyi anlatıyolar.bi de benim gittiğim özel hast.op.dr var ona da iyi diyolar ve ben o yani özel hastanede doğum yapmak istiyorum.p.tesi dr.gideceğim ama hangisine karar veremedim...sen olsan hangisine gidersin...ya aşılamadan korkuyorum aslında benim çok zor geçti aşılamam ondan benimde işime gelir yani.ama bu defa eşimi kırmak istemiyorum..onun hisleri çok tutar ve onun istemedği bişeyi yaparsam olmuyo aşılamayı hiç istemedi olmadı ben test ettim eşimi...neyse canım inşallah bi gün msnde karşılaşırız.kejeyi merak etmişsin dün gece konuştuk onunla eşi çin e işe gitmiş oda eşinin işleriyle uğraşıyomuşmeşgul olduğundan giremiyo galiba...örüyorum bitanem :hulyapuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3zemuszemus
canım benim ya hakikaten küçüksün bekle biraz ben senin yaşında daha üniversite öğrencisiydim neydi acelen evlendin hemen.... 26 yaşımda evlendim ben benimde 3 yıl oldu.... valla bende özele gidiyorum devlette beklemeye gücüm yok gerçi oradada biri var çok adını duydum ama değmez... evet ya ben aşılamamı ağlaya ağlaya bağıra bağıra oldum arkadaşım dışarda beklerken bile sesimi duymuş düşün yani ...ben kolay geçti diyenlere gıptayla bakıyorum valla...açıkçası benide korkutuyor bilmiyorum ki narkozla mı olsam? gerçi bakalım bu ay yumişler gelişecek mi geçen ay bana uğramadılar.... eğer olursa 1 işkence daha beni bekliyor en çok o makas canımı yakıyor ...dua et ne olur kolayca geçsin gerçekten çok ihtiyacım var..........:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar bugün aşılamamın 10. günü... merakıma yenilip idrar testi yaptım ve ne yazık ki sonuç negatif. Artık o kadar kanıksamışım ki ne hissediyorsun deseniz hiç bişey diye cevap veririm. nötrm yani. ben bundan sonra bir kaç ay ara vermek istiyorum . çok yıprattı bu dönem beni..
merhaba canlarım nasılsınız? bende yorgun argın geldim, yemeğimi yaptım ,oturdum sayfamızı açtım tüm yorgunluğum gitti.... aşılama olan herkese allah bebişlerini nasip etsin inşallah.... benimde beklediğim bugün geldi ya ben hiç anlamıyorum hiçbir yerim ağrımıyor eve bir geldim baktım olmuş ama öyle battım demeyeceğim o kadar olmamış....... ALLAH kısmet ederse cuma günü yani eşimin doğum günü olan 9 ekimde aşılarıma başlayacağım inşallah bu ay geçen ayki gibi olmaz de gelişir yumuişlerim ikizim olsun çok istiyorum ama ben 1 e çoktan razıyım ve iki tarafta da ikiz yok nasıl olacaksa...kızlar ne olun dualarınızı eksik etmeyin benimde dualarım hep sizinle.......
keje canım ya nerelerdesin? unuttun valla bizi......
CANIM EVT BİRAZ ERKEN EVLENDİM AMA EŞİMLE BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ İLK AŞKIMDI BENİM VAZGEÇEMEDİM...AMA MUTLUYUM PİŞMANLIĞIM YOK VALLA BENDE KARAR VEREMEDİM DOKTOR OLAYINA..ÇOK KARARSIZIM EĞER HAMİLE KALIRSAM O ÖZEL HASTANEDE DOĞUM YAPACAĞIM ZATEN.MAKASLA RAHMİNİ Mİ ÇEKTİLER BENİM ÖYLE YAPTILAR İÇİM DARMIŞ KANÜL GİRMEDİ.GEÇEN AY NEDEN GELİŞMEDİ İĞNE KULLANMADIN MI?İNŞALLAH RAHAT GEÇER CANIM DUALARIM SENİNLE...VE SON OLUR BU BENCE NARKOZLA OLMA FAZLA NARKOZDA VÜCUDA ZARAR SONUÇTA BEYİNİ UYARIYO.AMAN BENDE KORKUYOM AMA YETERKİ OLSUN 10 DK LIK ACI VIZ GELİR VALLA.YETERKİ OLSUN BEBEĞİMİZ TATLIM.HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH TUTTAR BU DEFA.ÖPTÜM KİB:Saruboceq::hulyapuyorumnanaktan
özlemcim ne güzel ikiz istiyorsun inşallah olur.bildiğim bişey var bakması cok zor ama bu kadar bebek isterken eminim diğer kolaylıkla hamile kalan anneler gibi olmayız daha sabırlı olur ve dayanırız.ben sırf bu ikiz olma iihtimalinden dolayı aşılamdan kaçmıştım şimdi sağlıklı olcaksa neden olmasın diyorum.bide herkes ikiz olunca soruyor tüp bebek mi diye onlarada sinir oluyorum.aslında benim ailemde bisürü ikiz var normal yoldan bile olabilirdi.ama aşılamada birden fazla yumurta olunca şans artıyor.benim doktorumda beşiz tutan bile olmuş aama üçten sonrasını yaşatmıyorlar malum.
canım 10.gün daha çok erken bence biraz daha bekle tekrar test yap canım Allah gönlüne göre versin
canım eşinin doğum günü uğurlu gelir inşallah ben de birara ikiz istiyordum hani olmuşken bir daha uğraşmayalım diye ama şimdi benim ikizim olacağına sağlıklı olsun tek olsun diğeri olmayan birinin olsun diye dua ediyorum dualarım sizinle
canım ya eşim inşallah uğurlu gelir .... tabiki en önemlisi sağlıklı olması eli ayağı düzgün olsun da .... canım ya zaten benim öyle bir şansım yok zaten 2 tarafta da ikiz yok o bir tarafa iğne kullandığım halde 1 yumiş gelişti yani bu isteğim çok zor..... tabi takdir rabbimin O ol derse olur... belki beni duyar ve dualarımı kabul eder belli mi olur..:Saruboceq::ecrin_bebek::CüvCüv:
ya ben çok fenayım ha istiyorum birde mümkünse biri kız biri erkek olsun diyorum.......... hakikaten ben çok oluyorum sanırım....... ama ikizler çok şirin oluyor tamam bakması zor hele benim için daha zor gerçi çalışan herkes için öyledir muhakkak... ama burada kimsem yok olursa ben ücretsiz izne ayrılırım kesin ....bak planım da hazır ben mi ben çoktan hazırım canımmmmmmm.......:lepi:
canım 10.gün daha çok erken bence biraz daha bekle tekrar test yap canım Allah gönlüne göre versin
canım eşinin doğum günü uğurlu gelir inşallah ben de birara ikiz istiyordum hani olmuşken bir daha uğraşmayalım diye ama şimdi benim ikizim olacağına sağlıklı olsun tek olsun diğeri olmayan birinin olsun diye dua ediyorum dualarım sizinle
canım ya eşim inşallah uğurlu gelir .... tabiki en önemlisi sağlıklı olması eli ayağı düzgün olsun da .... canım ya zaten benim öyle bir şansım yok zaten 2 tarafta da ikiz yok o bir tarafa iğne kullandığım halde 1 yumiş gelişti yani bu isteğim çok zor..... tabi takdir rabbimin O ol derse olur... belki beni duyar ve dualarımı kabul eder belli mi olur..:Saruboceq::ecrin_bebek::CüvCüv:
1 yumişlede ikiz olur tek yumurta bebişi olur birbirinin aynısı hiç öyle düşünme vallaha :)))))) hayırlı olsunda nasıl olursa olsun tek çift kız erkek :)))
burp cum sen tüp bebeğe geçsende bu sayfadan ayrılmıcaksın diymi?
ayrılırmıyım hiç sizden ben sizin desteğinizle toparladım kendimi okadar sıkıntıyı atlattım hem sizin güzel haberleriniizi almadan hiç bir yere gitmem hatta tüp bebişe geçsekte 2009eylülzedeler diye bir başlık altında bile toplanıp devamm ederiz birlikteliğimize sonrada hep birlikte hamile sayfası açar üzerine birde bebiş sayfası açarız allahım inşallaaaah ball damlıyor balll planlardan zemuszemus
burp cum reglin erken gelmesi içtiğin ilaç ve takılan spiraldendir.vücuttan biran önce döllenmesini istemediğiniz yumurtanın atılması içindir.kanaman varsa doktorunla görüş ben böyle seyleri çok takarım.banada haber ver.
özlemcim belli mi olur bu ay belki 2 yumurtan gelişir ve ikisi de tutar:Saruboceq:
burpcum taamam ama ben 1 kız bir erkek istedim hep ee o tek yumişten olmaz ki.......... senin dediğinle ya ikiside kız ya da erkek ya neyse o da olur... rabbim versin de.......eli ayağı düzgün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?