Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla canım ya canımı okudu kaç gündür gerçi evet okulun işlerinden kendimi düşünemez oldum o yönden iyi tabi........

burpcum bitanem sorunumu hakikaten anlıyorsun dediğin gibi 5 dklık bir iş için kaç saat bekliyorsun... hele önceki gün okuldan geldim saat 15.15 falandı oturdum bilgisayar başına gece 12 oldu yapamadım neyse yarın yaparız inşallah dedim yine olmadı nihayet bugün hallettim saatleri sen hesapla ha birde benim sinir katsayımı lütfen:)
neyse canım ya bırak beni senden ne haber işler yoğun mu sizinde ? seni çok iyi anlıyorum benim eşimde öğretim görevliliği yaptı 8 yıl hakikaten ıvırı zıvırı çok birde gece dersleri vardı ki hiç sorma... allahtan lojmandaydıkta korkmuyordum.. yoksa yalnızlıktan çok korkarım... allah sana da sabır ve kolaylık versin +++++ bebişler versin......öptüm

ilk 8 yıl benim içinde çok zordu şu an çalıştığım fakülte biraz daha rahat allaha şükür önceki çalıştığım kurumda bebek bile yasaktı o yüzden ilk dört yıl erteledim ya allahlarından bulurlar inşallah bu sene ders saatlerim çok birde sabah 9 da başlıyor akşam 5 e kadar sürüyor ancak bir gün ayırabildim kendime ondada makaleydi bildiri idi bir sürü çalışmam gereken şey oluyor bu arada aman diyeyim iş yoğunluğunu kafana takma bebiş için relax olman lazım sinir kat sayını minimumda tut çiçek böcek hayat güzel modunda gezmelisin mutlaka
bu arada bugün bütün gün evdeydim hiç ağrım olmadı akşam hem kanama başladı hem ağrı başladı ne tersim yaa sabah dersim var akşama kadar doktorada gidemem spiral enfeksiyonmu yaptı acaba diye endişe ediyorum kesin o yaptıkları haltlarla zarar vermişlerdir bak şimdi aklıma geldi ben bi acilemi gitsem dur bi dinliyeyim kendimi.

ay canım ya inşallah enfeksiyon falan yoktur ama için rahat edecekse mutlaka git derimçünkü o vesvese ile rahat edemezsin... diğer konuya gelince evet ya rahat olmam gerek hepimizin rahat olması gerekir dimi...... benim eşi veteriner hekim senin branşın neydi tatlım... veteriner olmada... :) kızlara hiçyakıştıramıyorum nedense....lmaz:

benim branş güzel sanatlar tatlım eşinin mesleğide çok güzelmiş tatlım kocan hayvanların canını kurtarıyor sen gençleri eğitiyorsun yani bu dünyada daha yararlı çift olabilirmi e bebişi hakediyorlar allahım sen nasip et alkisalkisalkis
relax olmamız gerekiyor tatlım doğru hemde çok relax şimdi gene o çatala çıkmak beni inanılmaz gerdi offf yaa nedir bizim çektiğimiz yaa değilmi
ahh ah bir geleceği görebilsek ona göre davranırdık değilmi

geleceği görmek evet bu yeteneğimiz olsaydı hiç merak etmezdik ama birde diğer taraftan bakalım bazı şeyleri görmek istemeyebiliriz düşünsene öleceğin zamanı biliyorsun ne yaparsın ayy tüylerim ürperdi.... böyle daha iyi bence savrulup gidiyoruz hayatta işte... evet ikimizde can kurtarıyoruz birimiz insanları adam etmeye çalışarak diğerimiz hayvanlara operasyon yaparak ( branşı cerrahi) ..... ya bazen beni de inek vb hayvanlarla kıyaslamasa daha iyi olacak neymiş anne olursam süt verip öyle olacakmışım bende eee tavukta sayılırız yumurtluyoruz diyorum o da ha ha ha evet bunu düşünmemiştim diye dalga geçiyor:) birde şu latinceyi çözersem ne dediğini anlayacağım ben bilmeden küfür mü ediyor ne :) ama varya senin mesleğin bence çok güzel herhalde öğretmen olmasaydım sanatçı olurdum birşeyler ortaya çıkarmak çok güzeldir eminim... hangi sanat dalı olursa olsun.. bebişi her evli çift ister ve hak eder bence....... allahım bize de yaaaaa lütfen.........:Saruboceq:

ne güzel yazışmışsınız burpcum özlemcim.çok hoşuma gitti okumak.ben gecen sene yaptırmıştım yani en yakın zamanda smiiri tekrarlıyım.

burp cum valla tüp bebeğe para vermesende senin yasadıkların cok ciddi.imkanın varsa öde gec.onlara minnet etme.onlar almazsa ayrı konu.çok şükür ki ortaya cıktı ve kurtuldun böyle düşün.bundan sonra bende dikkatli olucam.

kızlar merhaba,

benim 26'sında yapılmıştı aşılamam.
bugün kan testi yaptırdık, negatif. 2 küsür birşey dediler.

nolur sonucu belli olmayanlar bari pozitif sonuç alsınlar.

kızlar kafaları dağatalım birazda yemekteyize bakıyorumda şu an bu kadar eğitimsiz kadınları bir arada görmemiştim seyreden varsa ne kabus gibi değilmi prenses pardon pirenses diye bir hatun var hele tam kabus

ya varya aslında hiç seyretmem izmir bölümüne bakmıştım geçen sene ama bu kadın benide sinir etti ayy çıldırdım izlerken aslında nasılda düşüyoruz tuzağa böyle böyle izlettiriyorlar bize..yarın prensesteler izliycem yine sinir ola ola:)))))))))))

kızlar aşılamamı oldum sandığımdanda güzel geçti inş. hayırlı bir sonuç alırım hepimiz bir an önce o müthiş haberi alırız tek dileğimiz bu

canım hayırlı olsunnnn inşallah..güzel güzel haberler alalım değil mi artık:))))))))) kızlar bu ay kendimizi rahat bırakalım stresten uzak duralım birbirimizi rahatlatalım yok öyle erkenden test falan yapmak...

Denız 35 canım gÖrÜŞemıyoruz bayaĞıdır sakın yanlıŞ anlama ama bence tÜp bebeĞe geÇ ÇÜnkÜ 4 mılyon sayı pek ıÇ aÇıcı deĞıl...yanı aŞılama ıÇın....sakın senı Üzmek ıstemem ama sorun eŞınde olduĞunda ıkna olur...bıran Önce anne olursun hem aŞılama %25 Şans ıken tÜp bebek %60 bence baŞkalarını dınleme.Şımdı varya eŞım ıkna olsa bende tÜp bebeĞe geÇerım ama sorun bende olduĞu ıÇın ıkna olmaz bı de yaŞımdan dolayı...ÖpÜyorum senı umarım benı yanlıŞ anlamadın tatlım

Kacinilmayacak durumlar mutlaka vardir. Benim kimseye akil vermek gibi bir niyetimde yok. Sana gecmis olsun ve akademik hayatinda basarilar dilerim!!
Bebek konusunda da Allah gonlune gore versin...

canım sen nasılsın aşılaman başarılı geçmiştir inş.heralde topiğe pek giremiyosun merak ediyorum seni tedavimiz aşama aşama aynı gidiyordu anırım ben aşılamamı oldum artık sonuçlara adım adım yaklaşıyoruz bendede heyecan hat safada:hulya:

canım niye yanlış anlıyım ama sorun eşimde değil ki bende..çukulata kisti hastasıyım ve 2 ağır ameliyat geçirdim yumurta rezervlerim zarar gördü.. eşim zaten bugün yapalım desem raporu falan beklemeden özele yaptırıcak tüp bebeği ama ben beklemek istiyorum şu anda tüp bebeğe hemen geçemem çünkü o kadar zaman yok eşim ekimin sonunda yurt dışına gidiyor ve 2 ay yok sadece aşılama için vakit var malesef ..eşimin sperm sayısı iyiydi ama neden öyle oldu bilmiyorum garantiye almak için evicap vitamin aldım erkeklerde sperm sayısına iyi geliyormuş birde keçiboynuzu..komediyiz bir görseniz elimde bardak peşindeyim allahtan tadı güzel birde bugün yok görevde sabah bir şişe yaptım yanına koydum arayıp hatırlatıyorum içsin diye napalım böle böle çare bulcaz inşallah..yani anlıycağın bu ay bir daha şansımı denemekten başka çarem yok yoksa içim içimi yicek zaten görevden gelene kadar şubata varıcaz o zamanda tüp bebek yaparız yaş olur 28..inşallah 29 da çocuk olur eşimde 32 olcak artık 40 yaşında ilk okula göndeririz:))))))genç olup üniversite çağına gelincede değnekle dolaşıcaz tövbe yarabbim:))
allahım hayırlısını versin inşallah...

merhaba boncukcugum
benim yumisler buyuyemedi bu sefer o kadarda doz yukselttik ama olmadi.asilamam olmadi yani.bu ay tekrar baslicaz nasipse.senin asilaman olmus HAYIRLI olsun insallah.biran once melegine kavusursun.HERSEY GUZEL OLACAK moralini hicbir seye bozma.sadece gelecek guzel gunleri dusun.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi dileklerin için saol canım...ama sewnde sakın üzülme hayırlısı olsun bigün mucize gerçek olucak..çok yaklaştık:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…