özlemcim hemen eklersen msnim açık kabul edeyim bitanem....
kızlar benim size bi sorum olucak bu smir testini nekadar zamanda bir yaptırmak lazım
sağol özlemcim farketmişsin stresimi.aslında o genel anlamda beni kapsıyor.bi yandan iş stresi bebek meselesi tabi hepsi mideme vuruyor.başka bi doktora gidicem tanıdık.o da derse endoskopi yaptırıcam.aslında acıdan korkmam ama ben panik biriyim.ağzıma bişey sokulması fikri rahatsız ediyor.nefes alamazsam bişey olursa diye.
otomasyonları saçma sapanken niye geçerler insanları rezil ederler anlamam.valla eminim cok can sıkıcıdır.neyseki bebek meselesinden uzaklasıyorsun o iyi.senin için iyi olur.adetin geciktiyse bi doktora sor bak ben gibi kist olma sakın.herkeside uyarıyorum.millet bıktı artık.
kızlar aşılamamı oldum sandığımdanda güzel geçti inş. hayırlı bir sonuç alırım hepimiz bir an önce o müthiş haberi alırız tek dileğimiz bu
burpcum bitanem sorunumu hakikaten anlıyorsun dediğin gibi 5 dklık bir iş için kaç saat bekliyorsun... hele önceki gün okuldan geldim saat 15.15 falandı oturdum bilgisayar başına gece 12 oldu yapamadım neyse yarın yaparız inşallah dedim yine olmadı nihayet bugün hallettim saatleri sen hesapla ha birde benim sinir katsayımı lütfen:)
neyse canım ya bırak beni senden ne haber işler yoğun mu sizinde ? seni çok iyi anlıyorum benim eşimde öğretim görevliliği yaptı 8 yıl hakikaten ıvırı zıvırı çok birde gece dersleri vardı ki hiç sorma... allahtan lojmandaydıkta korkmuyordum.. yoksa yalnızlıktan çok korkarım... allah sana da sabır ve kolaylık versin +++++ bebişler versin......öptüm
ilk 8 yıl benim içinde çok zordu şu an çalıştığım fakülte biraz daha rahat allaha şükür önceki çalıştığım kurumda bebek bile yasaktı o yüzden ilk dört yıl erteledim ya allahlarından bulurlar inşallah bu sene ders saatlerim çok birde sabah 9 da başlıyor akşam 5 e kadar sürüyor ancak bir gün ayırabildim kendime ondada makaleydi bildiri idi bir sürü çalışmam gereken şey oluyor bu arada aman diyeyim iş yoğunluğunu kafana takma bebiş için relax olman lazım sinir kat sayını minimumda tut çiçek böcek hayat güzel modunda gezmelisin mutlaka
bu arada bugün bütün gün evdeydim hiç ağrım olmadı akşam hem kanama başladı hem ağrı başladı ne tersim yaa sabah dersim var akşama kadar doktorada gidemem spiral enfeksiyonmu yaptı acaba diye endişe ediyorum kesin o yaptıkları haltlarla zarar vermişlerdir bak şimdi aklıma geldi ben bi acilemi gitsem dur bi dinliyeyim kendimi.
ay canım ya inşallah enfeksiyon falan yoktur ama için rahat edecekse mutlaka git derimçünkü o vesvese ile rahat edemezsin... diğer konuya gelince evet ya rahat olmam gerek hepimizin rahat olması gerekir dimi...... benim eşi veteriner hekim senin branşın neydi tatlım... veteriner olmada... :) kızlara hiçyakıştıramıyorum nedense....lmaz:
benim branş güzel sanatlar tatlım eşinin mesleğide çok güzelmiş tatlım kocan hayvanların canını kurtarıyor sen gençleri eğitiyorsun yani bu dünyada daha yararlı çift olabilirmi e bebişi hakediyorlar allahım sen nasip et alkisalkisalkis
relax olmamız gerekiyor tatlım doğru hemde çok relax şimdi gene o çatala çıkmak beni inanılmaz gerdi offf yaa nedir bizim çektiğimiz yaa değilmi
ahh ah bir geleceği görebilsek ona göre davranırdık değilmi
off hadi çok iyi tatlım seni bu ay çok oynattı çok üzücü oldu senin için ama sonunda regl oldun kistte yoktur inşallah hemen bir sonraki aşamaya geçersin bence sıcağı sıcağına aşılamanı dene tüp bebek dosyan değerlendirmede olsun sonuçta o hakkını kaybetmiyorsun sakıncası yoksa kaç yaşındasın tatlım 35 izmirden dolayımı yoksa yaşınmı canım ondan merak ettim.
canım 35 izmirden 27 yaşındayım:)) adım da pınar ama bir türlü rumuz kabul etmedi denizde allahım nasip ederse bebeğimin ismi kız erkek farketmez:)) kist yoktur umarım yarın kontrole gidicem ve yoksa tekrar ilaçlara başlıycam...hakkımızda hayırlısı artık..
kızlar kafaları dağatalım birazda yemekteyize bakıyorumda şu an bu kadar eğitimsiz kadınları bir arada görmemiştim seyreden varsa ne kabus gibi değilmi prenses pardon pirenses diye bir hatun var hele tam kabus
kızlar aşılamamı oldum sandığımdanda güzel geçti inş. hayırlı bir sonuç alırım hepimiz bir an önce o müthiş haberi alırız tek dileğimiz bu
kızlar merhaba,
benim 26'sında yapılmıştı aşılamam.
bugün kan testi yaptırdık, negatif. 2 küsür birşey dediler.
nolur sonucu belli olmayanlar bari pozitif sonuç alsınlar.[/QUOTE
çok üzüldüm pike..ya bu aşılamanın yüzdesi bu kadar mı düşük de şu hale bakın yüzdeye vursak 1 çıkıcak...bir de dedim ki stres yok rahat olucaz kendim bozdum kuralı..
Kacinilmayacak durumlar mutlaka vardir. Benim kimseye akil vermek gibi bir niyetimde yok. Sana gecmis olsun ve akademik hayatinda basarilar dilerim!!
Bebek konusunda da Allah gonlune gore versin...
Denİz 35 canım gÖrÜŞemİyoruz bayaĞıdır sakın yanlıŞ anlama ama bence tÜp bebeĞe geÇ ÇÜnkÜ 4 mİlyon sayı pek İÇ aÇıcı deĞİl...yanİ aŞılama İÇİn....sakın senİ Üzmek İstemem ama sorun eŞİnde olduĞunda İkna olur...bİran Önce anne olursun hem aŞılama %25 Şans İken tÜp bebek %60 bence baŞkalarını dİnleme.Şİmdİ varya eŞİm İkna olsa bende tÜp bebeĞe geÇerİm ama sorun bende olduĞu İÇİn İkna olmaz bİ de yaŞımdan dolayı...ÖpÜyorum senİ umarım benİ yanlıŞ anlamadın tatlım
canım sen nasılsın aşılaman başarılı geçmiştir inş.heralde topiğe pek giremiyosun merak ediyorum seni tedavimiz aşama aşama aynı gidiyordu anırım ben aşılamamı oldum artık sonuçlara adım adım yaklaşıyoruz bendede heyecan hat safada:hulya:
merhaba boncukcugum
benim yumisler buyuyemedi bu sefer o kadarda doz yukselttik ama olmadi.asilamam olmadi yani.bu ay tekrar baslicaz nasipse.senin asilaman olmus HAYIRLI olsun insallah.biran once melegine kavusursun.HERSEY GUZEL OLACAK moralini hicbir seye bozma.sadece gelecek guzel gunleri dusun.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?