Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım aşılama olanlar hayırlı olsun.valla bana bişiy oldu sayfayı okuyorum suna cevap yazacam diyorum sonra ismi unutuyorum.yaşlanıyorum heralde....

iyi dileklerin için saol canım...ama sewnde sakın üzülme hayırlısı olsun bigün mucize gerçek olucak..çok yaklaştık:CüvCüv:

insallah canim.uzulmemek elde degil ama napalim takdir ALLAH tan.ben inancimi yitirmiyorum.kendine dikkat et.beni habersiz birakma!opuyorumnanaktan

merhaba canlarım nasılsınız? bende yorgun argın geldim, yemeğimi yaptım ,oturdum sayfamızı açtım tüm yorgunluğum gitti.... aşılama olan herkese allah bebişlerini nasip etsin inşallah.... benimde beklediğim bugün geldi ya ben hiç anlamıyorum hiçbir yerim ağrımıyor eve bir geldim baktım olmuş ama öyle battım demeyeceğim o kadar olmamış....... ALLAH kısmet ederse cuma günü yani eşimin doğum günü olan 9 ekimde aşılarıma başlayacağım inşallah bu ay geçen ayki gibi olmaz de gelişir yumuişlerim ikizim olsun çok istiyorum ama ben 1 e çoktan razıyım ve iki tarafta da ikiz yok nasıl olacaksa...kızlar ne olun dualarınızı eksik etmeyin benimde dualarım hep sizinle.......

merhaba arkadaşlar bugün aşılamamın 10. günü... merakıma yenilip idrar testi yaptım ve ne yazık ki sonuç negatif. Artık o kadar kanıksamışım ki ne hissediyorsun deseniz hiç bişey diye cevap veririm. nötrm yani. ben bundan sonra bir kaç ay ara vermek istiyorum . çok yıprattı bu dönem beni..

canım ya biraz erken yapmamış mısın sanki? bence birkaç gün daha bekle sonra tekrar yap... canım ya olmazsa da dinlen tabi.......

inşaaallaaaah uğurlu gelir eşinin doğumdününde başladığın aşılar yumişlerin güzel güzel gelişir ailede ikiz olmasada farketmez canım çünkü yardımcı üreme tekniklerinin zaten yan etkisi ikiz bebek allahım böyle güzel yan etkiler nasip et :))))))))))

ya doğru söyledin tatlım öyle olsa öleceğimiz güne kadar gün sayardık
canım biz inek oluyorsak onlar öküz :) tavuk oluyorsak onlarda horoz oluyor bizimkiler çok şükür değil ama bir çok kocada öküzlük var :))) ama işin aslı hayvanların erkekleri herzaman daha güzeldir bak eşine sor belki sende biliyorsundur ama dişiler sıradanken erkekler endamlı ve dişilere oranla kat kat alımlı ama canlılar aleminin en güzel dişileri bizleriz :)))

tabiki canım zaten ücreetsiz yaptırmak gündemimizde bile yoktu gerçekten tenezzül edilecek bir durum değil kendimi fırsatçı gibi hissederim

valla doğru küçüklüğümden beri hayran olduğum o tavuskuşu bile erkekmiş........ evet ya alemdeki en endemlı dişiler biziz........

canım benim ya o yan etkiyi ben çok istiyorum inşallah kısmet olur....... eşimde uğurlu gelir inşallah... babasının doğum günü bebişime uğurlu gelir umarım....... allahım ne olur isteyen herkese nasip et.... kimseyi çocuksuz hiçbir evi neşesiz bırakma...........

valla doğru küçüklüğümden beri hayran olduğum o tavuskuşu bile erkekmiş........ evet ya alemdeki en endemlı dişiler biziz........

evet ve dişileride bir okadarda komik ve sıfır karizma oluyor

amin inşallah bugün iş yerinde ciddi ciddi ders programı hakkında görüşüyorduk kat görevlisi doğum izninden gelmiş bebişi ile bir anda herkez şebeğe dönüverdi bir görsen gakkıdı gukkudu sesler çıkartmaya başladı çatık kaşlar yumuşadı gülerdin halimize

amin canım inşşallah...o yan etkiyi bende çok istiyroum töbe töbe allahım hiç vermiycek aç gözlüler diycek:)))))))

güzel allahım inşalalh anne olmak için uğraşan kullarına o yan etkilerden versin inş uğraşlarımızın karşılığını alırız inş rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inş....

varya sinir oldum o pirensese nedir allahım o menü saç baş kıyafet ayy fiyasko..

sevgili eşlerimize gelince yapacaklar tabi biz neler çekiyoruz bugün söylemesi ayıp adet haliyle muayeneye yat herşeye katlan onlarda içiversinler artık valla bugün hastanelerden koşturdum kemeraltına bizim meşhur çarşımız aldım yine bişeyler çünkü ilaca başlıyorum ve 2. aşılama olucak inşallah yumurtalarım istenilen seviyeye gelirse off ne çok aşama var geçmemiz gereken üniversiteye daha rahat girmiştim:)))))))))))[/QUOTE]

sorma yaa neler çekiyoruz ben galiba erkenden adet oldum ya spiralin kanaması ki sanmıyorum takıldığı günden beri çok kanama yapmadı birde çok ağrı var erkenden adet oluyorum galiba
o yemekteyizdeki kadınlar ciiddi ne banal şeyler öyle cidden ben onların yarışma menüsü diye çıkarttıklarını günlük yapıyorum dalgamı geçiyorlar yauv

bebiş işte neşe getirmiş bak.........

amin canım inşşallah...o yan etkiyi bende çok istiyroum töbe töbe allahım hiç vermiycek aç gözlüler diycek:)))))))

öyle ama tatlım bazılarına da 10-15 tane veriyor onlara ne demeli.... bence normal bir sayı :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

sorma yaa neler çekiyoruz ben galiba erkenden adet oldum ya spiralin kanaması ki sanmıyorum takıldığı günden beri çok kanama yapmadı birde çok ağrı var erkenden adet oluyorum galiba
o yemekteyizdeki kadınlar ciiddi ne banal şeyler öyle cidden ben onların yarışma menüsü diye çıkarttıklarını günlük yapıyorum dalgamı geçiyorlar yauv[/QUOTE]

ay evet burpcum ya sen söyledikten sonra izledim neydi o ya....... prenses değil birde pirensesmiş ha ha ha...... palyaço gibi olmuş ama ben yanılıyorum kesin çünkü o pamuk prensesti sanırım cüce arkadaşı da vardı çünkü şaka gibi ya........ ya da müsamere gibi birşey...... nereden bulurlar bu tipleri anlamıyorum......

özlemcim canım inşallah busefer yüzün güler üzülmezsin hayırlısı olsun tatlım...kafana fazla takma.bende p.tesi genel kontrole gitcem bakalım ne olcak.ve iğnelere başladığımda eşim aşılama yaptırmam bi daha dio çünkü yıkıldı garibim.kendimiz deneyelim dio.sizce ne yapalım.spermde problem yok bizde...tek sorun pko öpüyorm bitanem msnde hala görüşemedik...kib

çok teşekkür ederim birtanem inşallah hepimizin yüzü güler....... inşallah sorunun yoktur canım ...sen daha küçüksün bildiğim kadarıyla biraz bekle istersen ama yok beklemem diyorsan yolun açık olsun... 2-3 ay dene hem dinlenmiş olursun olmazsa o zaman yaptırısın bence.... ve inşallah o zamanda olurda uğraşmak zorunda kalmazsın...... ben seni kaydettim ancak bugün okulun işleri yüzünden giremedim..inşallah yarın görüşürüz........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…