iyi dileklerin için saol canım...ama sewnde sakın üzülme hayırlısı olsun bigün mucize gerçek olucak..çok yaklaştık:CüvCüv:
merhaba arkadaşlar bugün aşılamamın 10. günü... merakıma yenilip idrar testi yaptım ve ne yazık ki sonuç negatif. Artık o kadar kanıksamışım ki ne hissediyorsun deseniz hiç bişey diye cevap veririm. nötrm yani. ben bundan sonra bir kaç ay ara vermek istiyorum . çok yıprattı bu dönem beni..
merhaba canlarım nasılsınız? bende yorgun argın geldim, yemeğimi yaptım ,oturdum sayfamızı açtım tüm yorgunluğum gitti.... aşılama olan herkese allah bebişlerini nasip etsin inşallah.... benimde beklediğim bugün geldi ya ben hiç anlamıyorum hiçbir yerim ağrımıyor eve bir geldim baktım olmuş ama öyle battım demeyeceğim o kadar olmamış....... ALLAH kısmet ederse cuma günü yani eşimin doğum günü olan 9 ekimde aşılarıma başlayacağım inşallah bu ay geçen ayki gibi olmaz de gelişir yumuişlerim ikizim olsun çok istiyorum ama ben 1 e çoktan razıyım ve iki tarafta da ikiz yok nasıl olacaksa...kızlar ne olun dualarınızı eksik etmeyin benimde dualarım hep sizinle.......
geleceği görmek evet bu yeteneğimiz olsaydı hiç merak etmezdik ama birde diğer taraftan bakalım bazı şeyleri görmek istemeyebiliriz düşünsene öleceğin zamanı biliyorsun ne yaparsın ayy tüylerim ürperdi.... böyle daha iyi bence savrulup gidiyoruz hayatta işte... evet ikimizde can kurtarıyoruz birimiz insanları adam etmeye çalışarak diğerimiz hayvanlara operasyon yaparak ( branşı cerrahi) ..... ya bazen beni de inek vb hayvanlarla kıyaslamasa daha iyi olacak neymiş anne olursam süt verip öyle olacakmışım bende eee tavukta sayılırız yumurtluyoruz diyorum o da ha ha ha evet bunu düşünmemiştim diye dalga geçiyor:) birde şu latinceyi çözersem ne dediğini anlayacağım ben bilmeden küfür mü ediyor ne :) ama varya senin mesleğin bence çok güzel herhalde öğretmen olmasaydım sanatçı olurdum birşeyler ortaya çıkarmak çok güzeldir eminim... hangi sanat dalı olursa olsun.. bebişi her evli çift ister ve hak eder bence....... allahım bize de yaaaaa lütfen.........:Saruboceq:
ne güzel yazışmışsınız burpcum özlemcim.çok hoşuma gitti okumak.ben gecen sene yaptırmıştım yani en yakın zamanda smiiri tekrarlıyım.
burp cum valla tüp bebeğe para vermesende senin yasadıkların cok ciddi.imkanın varsa öde gec.onlara minnet etme.onlar almazsa ayrı konu.çok şükür ki ortaya cıktı ve kurtuldun böyle düşün.bundan sonra bende dikkatli olucam.
off hadi çok iyi tatlım seni bu ay çok oynattı çok üzücü oldu senin için ama sonunda regl oldun kistte yoktur inşallah hemen bir sonraki aşamaya geçersin bence sıcağı sıcağına aşılamanı dene tüp bebek dosyan değerlendirmede olsun sonuçta o hakkını kaybetmiyorsun sakıncası yoksa kaç yaşındasın tatlım 35 izmirden dolayımı yoksa yaşınmı canım ondan merak ettim.
canım 35 izmirden 27 yaşındayım:)) adım da pınar ama bir türlü rumuz kabul etmedi denizde allahım nasip ederse bebeğimin ismi kız erkek farketmez:)) kist yoktur umarım yarın kontrole gidicem ve yoksa tekrar ilaçlara başlıycam...hakkımızda hayırlısı artık..
çoook iyi fikir vallahi harika bir rumuz bebişinin ismi inşallah biran önce gelir bebişin ve ömrü denizler kadar uzun olur
ya varya aslında hiç seyretmem izmir bölümüne bakmıştım geçen sene ama bu kadın benide sinir etti ayy çıldırdım izlerken aslında nasılda düşüyoruz tuzağa böyle böyle izlettiriyorlar bize..yarın prensesteler izliycem yine sinir ola ola:)))))))))))
yaa ben kafa dağıtmak için bakıyorum bu aralar kafayı sıyırma üzereyim zaten böyle aptal birşey seyretmek istedim birde tatlım bu tipler oyuncu biliyormusun bizim fakültede aynı zamanda manken olan bir öğrenci vardı trt'nin bir yarışma programına gidiyordu izlemedim ama şu wipeout gibi bir programmış birinci ikinci herşey belli imiş çocuk diyorduki hocam kesiyoruz hareketi gene yapıyoruz kamera yakalayamıyor çekimleri tekrar tekrar bizimle zor çekiyorlar amatörlerle hiç çekemezler diyordu bende bu insanların oyuncu olduğuna inanıyorum pirenses gibi bir kadın düşünemiyorum kabus gibi hele bugünkü kıyafeti neydi öyle ilkokul müsameresi gibi birde gerçek sarışınmış dipleri görünüyor kara kara :)))
canım niye yanlış anlıyım ama sorun eşimde değil ki bende..çukulata kisti hastasıyım ve 2 ağır ameliyat geçirdim yumurta rezervlerim zarar gördü.. eşim zaten bugün yapalım desem raporu falan beklemeden özele yaptırıcak tüp bebeği ama ben beklemek istiyorum şu anda tüp bebeğe hemen geçemem çünkü o kadar zaman yok eşim ekimin sonunda yurt dışına gidiyor ve 2 ay yok sadece aşılama için vakit var malesef ..eşimin sperm sayısı iyiydi ama neden öyle oldu bilmiyorum garantiye almak için evicap vitamin aldım erkeklerde sperm sayısına iyi geliyormuş birde keçiboynuzu..komediyiz bir görseniz elimde bardak peşindeyim allahtan tadı güzel birde bugün yok görevde sabah bir şişe yaptım yanına koydum arayıp hatırlatıyorum içsin diye napalım böle böle çare bulcaz inşallah..yani anlıycağın bu ay bir daha şansımı denemekten başka çarem yok yoksa içim içimi yicek zaten görevden gelene kadar şubata varıcaz o zamanda tüp bebek yaparız yaş olur 28..inşallah 29 da çocuk olur eşimde 32 olcak artık 40 yaşında ilk okula göndeririz:))))))genç olup üniversite çağına gelincede değnekle dolaşıcaz tövbe yarabbim:))
allahım hayırlısını versin inşallah...
ya canım belki o test yanlış çıkmıştır bazen yedikleri bile etkileyebiliyormuş streste cabası okadar çok etken varki öfff öfff ilk zamanlar benim kocişimde seve seve içiyordu şimdi nasıl böğüre böğüre içiyor bir bilsen bıktı çocuk artık ben suyunuda kaynattım içirdim garibime
aman birden kendime geldim içsinler eşşekler bizim çektiiklerimizin yanında bunlar neki
merhaba arkadaşlar bugün aşılamamın 10. günü... merakıma yenilip idrar testi yaptım ve ne yazık ki sonuç negatif. Artık o kadar kanıksamışım ki ne hissediyorsun deseniz hiç bişey diye cevap veririm. nötrm yani. ben bundan sonra bir kaç ay ara vermek istiyorum . çok yıprattı bu dönem beni..
hiç canını sıkma bir kaç gün sonra gene yaparsın şimdi doğru çıkmayabilir
valla doğru küçüklüğümden beri hayran olduğum o tavuskuşu bile erkekmiş........ evet ya alemdeki en endemlı dişiler biziz........
canım benim ya o yan etkiyi ben çok istiyorum inşallah kısmet olur....... eşimde uğurlu gelir inşallah... babasının doğum günü bebişime uğurlu gelir umarım....... allahım ne olur isteyen herkese nasip et.... kimseyi çocuksuz hiçbir evi neşesiz bırakma...........
inşaaallaaaah uğurlu gelir eşinin doğumdününde başladığın aşılar yumişlerin güzel güzel gelişir ailede ikiz olmasada farketmez canım çünkü yardımcı üreme tekniklerinin zaten yan etkisi ikiz bebek allahım böyle güzel yan etkiler nasip et :))))))))))
ya doğru söyledin tatlım öyle olsa öleceğimiz güne kadar gün sayardık
canım biz inek oluyorsak onlar öküz :) tavuk oluyorsak onlarda horoz oluyor bizimkiler çok şükür değil ama bir çok kocada öküzlük var :))) ama işin aslı hayvanların erkekleri herzaman daha güzeldir bak eşine sor belki sende biliyorsundur ama dişiler sıradanken erkekler endamlı ve dişilere oranla kat kat alımlı ama canlılar aleminin en güzel dişileri bizleriz :)))
tabiki canım zaten ücreetsiz yaptırmak gündemimizde bile yoktu gerçekten tenezzül edilecek bir durum değil kendimi fırsatçı gibi hissederim
çoook iyi fikir vallahi harika bir rumuz bebişinin ismi inşallah biran önce gelir bebişin ve ömrü denizler kadar uzun olur
yaa ben kafa dağıtmak için bakıyorum bu aralar kafayı sıyırma üzereyim zaten böyle aptal birşey seyretmek istedim birde tatlım bu tipler oyuncu biliyormusun bizim fakültede aynı zamanda manken olan bir öğrenci vardı trt'nin bir yarışma programına gidiyordu izlemedim ama şu wipeout gibi bir programmış birinci ikinci herşey belli imiş çocuk diyorduki hocam kesiyoruz hareketi gene yapıyoruz kamera yakalayamıyor çekimleri tekrar tekrar bizimle zor çekiyorlar amatörlerle hiç çekemezler diyordu bende bu insanların oyuncu olduğuna inanıyorum pirenses gibi bir kadın düşünemiyorum kabus gibi hele bugünkü kıyafeti neydi öyle ilkokul müsameresi gibi birde gerçek sarışınmış dipleri görünüyor kara kara :)))
ya canım belki o test yanlış çıkmıştır bazen yedikleri bile etkileyebiliyormuş streste cabası okadar çok etken varki öfff öfff ilk zamanlar benim kocişimde seve seve içiyordu şimdi nasıl böğüre böğüre içiyor bir bilsen bıktı çocuk artık ben suyunuda kaynattım içirdim garibime
aman birden kendime geldim içsinler eşşekler bizim çektiiklerimizin yanında bunlar neki
varya sinir oldum o pirensese nedir allahım o menü saç baş kıyafet ayy fiyasko..
sevgili eşlerimize gelince yapacaklar tabi biz neler çekiyoruz bugün söylemesi ayıp adet haliyle muayeneye yat herşeye katlan onlarda içiversinler artık valla bugün hastanelerden koşturdum kemeraltına bizim meşhur çarşımız aldım yine bişeyler çünkü ilaca başlıyorum ve 2. aşılama olucak inşallah yumurtalarım istenilen seviyeye gelirse off ne çok aşama var geçmemiz gereken üniversiteye daha rahat girmiştim:)))))))))))
canım benim ya o yan etkiyi ben çok istiyorum inşallah kısmet olur....... eşimde uğurlu gelir inşallah... babasının doğum günü bebişime uğurlu gelir umarım....... allahım ne olur isteyen herkese nasip et.... kimseyi çocuksuz hiçbir evi neşesiz bırakma...........
evet ve dişileride bir okadarda komik ve sıfır karizma oluyor
amin inşallah bugün iş yerinde ciddi ciddi ders programı hakkında görüşüyorduk kat görevlisi doğum izninden gelmiş bebişi ile bir anda herkez şebeğe dönüverdi bir görsen gakkıdı gukkudu sesler çıkartmaya başladı çatık kaşlar yumuşadı gülerdin halimize
amin canım inşşallah...o yan etkiyi bende çok istiyroum töbe töbe allahım hiç vermiycek aç gözlüler diycek:)))))))
güzel allahım inşalalh anne olmak için uğraşan kullarına o yan etkilerden versin inş uğraşlarımızın karşılığını alırız inş rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inş....
varya sinir oldum o pirensese nedir allahım o menü saç baş kıyafet ayy fiyasko..
sevgili eşlerimize gelince yapacaklar tabi biz neler çekiyoruz bugün söylemesi ayıp adet haliyle muayeneye yat herşeye katlan onlarda içiversinler artık valla bugün hastanelerden koşturdum kemeraltına bizim meşhur çarşımız aldım yine bişeyler çünkü ilaca başlıyorum ve 2. aşılama olucak inşallah yumurtalarım istenilen seviyeye gelirse off ne çok aşama var geçmemiz gereken üniversiteye daha rahat girmiştim:)))))))))))
özlemcim canım inşallah busefer yüzün güler üzülmezsin hayırlısı olsun tatlım...kafana fazla takma.bende p.tesi genel kontrole gitcem bakalım ne olcak.ve iğnelere başladığımda eşim aşılama yaptırmam bi daha dio çünkü yıkıldı garibim.kendimiz deneyelim dio.sizce ne yapalım.spermde problem yok bizde...tek sorun pko öpüyorm bitanem msnde hala görüşemedik...kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?