- 17 Aralık 2013
- 2.001
- 1.408
- 358
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
Üstteki pik olmak üzere akşam saatleritesti tekrarlayin piki kacirmamis olursunuz.Eki Görüntüle 3638486 Eki Görüntüle 3638487
Kizlar yumurtlama testi pik degil ama henuz 1 2 gune mi olur gece falan pik olur mu sizce tecrubeli kizceler bi bakin da degerlendirme yapayimona gore
İlk defa başıma geliyorBende kahverengi lekelenme yumurtlama sonrasi oldu canim hatta cok acik pembe lekenleme de oldu 1 kere adet oldum sonra
Bende lekelenme oluca cok umitlenmistim hamileyim diye gecen ay ama malesef olmadi insallah sende vardir canimİlk defa başıma geliyor
Tsk ederim aksam bidaha yapayim olmadiÜstteki pik olmak üzere akşam saatleritesti tekrarlayin piki kacirmamis olursunuz.
Ay inşallah bir de ben sanki 23 unde de pik gördüm sonra 29 da kesin pikti bak testimi atayi. SanaBende lekelenme oluca cok umitlenmistim hamileyim diye gecen ay ama malesef olmadi insallah sende vardir canimherkezin farkli oluyor cunku
Aa evet 23 ve 29 pik gibi gozukuyor bazi kisiler 2 kere yumurtluyomus ya belki sende de oyle olmustur kiz biri tutmassa biri tutar insallahAy inşallah bir de ben sanki 23 unde de pik gördüm sonra 29 da kesin pikti bak testimi atayi. Sana
Hay ağzın bal yesinAa evet 23 ve 29 pik gibi gozukuyor bazi kisiler 2 kere yumurtluyomus ya belki sende de oyle olmustur kiz biri tutmassa biri tutar insallahsjssj sen istedin bi goz allah verdi 2 goz hesabi valla
Canım sen hala adet olamadın mı?Yaşadım kız fayda etmedibekliyim bakalım
Anladım canım bekliyim o zaman
Tarlusal bitti 3 gün önce bekledim adet olmayınca sabah test yaptım silik çizgi çıktı kan vermeye gidicektim regl olucam biraz geldi devamını bekliyorum herkes üstüme ikinci döngüsüne başladı ben en son 11 Temmuz da regl olmuşumCanım sen hala adet olamadın mı?
İlaç bittikten sonra 1 hafta 10 günü bulabilirmiş adetin gelmesi benim doktorum öyle demişti bekle bakalım illa ki gelecekTarlusal bitti 3 gün önce bekledim adet olmayınca sabah test yaptım silik çizgi çıktı kan vermeye gidicektim regl olucam biraz geldi devamını bekliyorum herkes üstüme ikinci döngüsüne başladı ben en son 11 Temmuz da regl olmuşum
Aynen öyle canım inşallah kistin gitmesini de sağlarİlaç bittikten sonra 1 hafta 10 günü bulabilirmiş adetin gelmesi benim doktorum öyle demişti bekle bakalım illa ki gelecek
Cnm herkese gore degisir bu benimkide inovitaAdetten kaç gün sonra pik yakaladiniz benim şuan 7. Günüm halen silik
Merhaba pik oldu olacak her türlü bugun yarını değerlendirin benceEki Görüntüle 3638486 Eki Görüntüle 3638487
Kizlar yumurtlama testi pik degil ama henuz 1 2 gune mi olur gece falan pik olur mu sizce tecrubeli kizceler bi bakin da degerlendirme yapayimona gore
Oyle tabi canim rabbim nasip etsin insallah saglikli sihatli hepimize guzel haberleri vermeyiHay ağzın bal yesinHep hayalimdi ikiz bebeklerimin olması. 9 agustos da 10 haftalik kalbi durdu bebeğimin kurtaj olmadim ilacla düşük yaptim. Bu ikinci kaybimdi ayni aylarda ve aynı haftalarda. İnşallah gidenlerin yeri dolar.
Rabbim hepimize nasip etsin aratmadan inşallah.
Kasik batmalarim çok bariz sağlı sollu.
Ve ayağa kalltigimda anı bir harekette bir bıçak saplanmasi ama nefesini kesen bir kramp böyle olunca ben hamileyim diyorum. Son gebeligimde de bu olunca aha ben hamileyim dedim. Bugün de nefesimi kesen bir saplanma yaşadım.
Umutluyum gerisi Rabbimin takdiri
Tsk ederim insallah degerlendirmeye caliscam esim biraz hasta gibi ama bakalimMerhaba pik oldu olacak her türlü bugun yarını değerlendirin bence
Insallah canim sonbahar guzel gelsin eylul hepimize guzel haberler getirir umarinSelam kızlar benimde bat 29 Eylül 1.5 seneyi geçti isteyeli bu ay kimyasal gebelik geçirdim inşallah bu grup şans getirir
İnşallah canımAynen öyle canım inşallah kistin gitmesini de sağlar
Evet canım görünüyorKızlar silik çizgi çıktı görüyormusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?