Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Bende lekelenme oluca cok umitlenmistim hamileyim diye gecen ay ama malesef olmadi insallah sende vardir canim herkezin farkli oluyor cunku
Ay inşallah bir de ben sanki 23 unde de pik gördüm sonra 29 da kesin pikti bak testimi atayi. Sana

Eklentiler

• 20250829_141552.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 66
Aa evet 23 ve 29 pik gibi gozukuyor bazi kisiler 2 kere yumurtluyomus ya belki sende de oyle olmustur kiz biri tutmassa biri tutar insallah sjssj sen istedin bi goz allah verdi 2 goz hesabi valla
Hay ağzın bal yesin Hep hayalimdi ikiz bebeklerimin olması. 9 agustos da 10 haftalik kalbi durdu bebeğimin kurtaj olmadim ilacla düşük yaptim. Bu ikinci kaybimdi ayni aylarda ve aynı haftalarda. İnşallah gidenlerin yeri dolar.
Rabbim hepimize nasip etsin aratmadan inşallah.
Kasik batmalarim çok bariz sağlı sollu.
Ve ayağa kalltigimda anı bir harekette bir bıçak saplanmasi ama nefesini kesen bir kramp böyle olunca ben hamileyim diyorum. Son gebeligimde de bu olunca aha ben hamileyim dedim. Bugün de nefesimi kesen bir saplanma yaşadım.
Umutluyum gerisi Rabbimin takdiri

İlaç bittikten sonra 1 hafta 10 günü bulabilirmiş adetin gelmesi benim doktorum öyle demişti bekle bakalım illa ki gelecek

Oyle tabi canim rabbim nasip etsin insallah saglikli sihatli hepimize guzel haberleri vermeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…