- 28 Haziran 2025
- 1.897
- 523
- 38
- 31
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
Üstteki pik gibi canım bidaha yap şimdi iki saat sıvı alma pik olmuş olabilirEki Görüntüle 3638486 Eki Görüntüle 3638487
Kizlar yumurtlama testi pik degil ama henuz 1 2 gune mi olur gece falan pik olur mu sizce tecrubeli kizceler bi bakin da degerlendirme yapayimona gore
10. Gün piki yakaladım teşekkür ederim.Cnm herkese gore degisir bu benimkide inovita
Bence pik değil ama çok yakınsınız, yarın hem sabah hem de akşam yapıp bakın. Öncesinde sıvı tüketimine de dikkat edin derimEki Görüntüle 3638486 Eki Görüntüle 3638487
Kizlar yumurtlama testi pik degil ama henuz 1 2 gune mi olur gece falan pik olur mu sizce tecrubeli kizceler bi bakin da degerlendirme yapayimona gore
Selam benim bat 3eylul bakalımEvet kızlar agustos ayini kacirdim tutmadi malesef sıra eylul ayinda benim bat 22 eylul cok var daha neler yapiyorsunuz deniyeceginiz yada deneyip hamile kalmaya kolaylastiran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimizeben bunu yaptim ise yaradi diyen cevresinde duyan varsa bu ay butun tuslara basmayi dusunuyorum cunku
Regl oldum canım anlamadım hala neden pozitif çıktığını bu markada ilk kez başıma geldiEvet canım görünüyor
benimde bugun oglen 1de yaptigim ovülasyon testi bugunu değerlendirdim yarim saat sonra tekrar test yapacagim hangi marka kullaniyorsun benimki miratech memnun kaldim, seninki daha pik olmamis ama cok yakin bence degerlendir bugünüEki Görüntüle 3638486 Eki Görüntüle 3638487
Benimkide miratech canim evet yarina pik olur gibi gecen ay arti met aldim bu ay degistirdim ya bu daha iyibenimde bugun oglen 1de yaptigim ovülasyon testi bugunu değerlendirdim yarim saat sonra tekrar test yapacagim hangi marka kullaniyorsun benimki miratech memnun kaldim, seninki daha pik olmamis ama cok yakin bence degerlendir bugünü
labaquick kullandim bir kere ondan memnun kalmıştım 2 ay sonra miratech kullandim o serisi iyi degildi sanirim tam pik olmamıştı, gecen ay yapmadim bu ay tekrar miratech aldim suan iyi gibi duruyor bakalim, az once tekrar yaptim hala pik görünüyor ama oglene gore bir tik azalma var gibi farki gorebiliyorum, oglenki t c ye gore daha koyuydu çünkü suan hala bi koyuluk var ama c daha koyu kaliyor, 3. fotografta ustteki oglen alttaki aksam yaptigim, bakalim bugünü degerlendirdim yarin ve diger gunler de test yapip degerlendirip beklemeye geçeceğimBenimkide miratech canim evet yarina pik olur gibi gecen ay arti met aldim bu ay degistirdim ya bu daha iyi
labaquick kullandim bir kere ondan memnun kalmıştım 2 ay sonra miratech kullandim o serisi iyi degildi sanirim tam pik olmamıştı, gecen ay yapmadim bu ay tekrar miratech aldim suan iyi gibi duruyor bakalim, az once tekrar yaptim hala pik görünüyor ama oglene gore bir tik azalma var gibi farki gorebiliyorum, oglenki t c ye gore daha koyuydu çünkü suan hala bi koyuluk var ama c daha koyu kaliyor, 3. fotografta ustteki oglen alttaki aksam yaptigim, bakalim bugünü degerlendirdim yarin ve diger gunler de test yapip degerlendirip beklemeye geçeceğim
3. fotografi eklemeyi unutmusumBenimkide miratech canim evet yarina pik olur gibi gecen ay arti met aldim bu ay degistirdim ya bu daha iyi
Evet bi tik daha siliklesmis hadi hayirlisi olsun dun degerlendirdim de bugun bekleyip yarin mi degerlendirsem acaba diyorum napcami sasirdim iyice3. fotografi eklemeyi unutmusum
genelde doktorlar yumurtlama donemini 3 gun ust uste, oncesi ve sonrasi icinde gun aşırı diyor, yani yumurtlamadan onceki birinci gun yumurtlama günü ve sonraki gün olarak, seninkide pike cok yakın sende bugun yarin ve diger gunu degerlendir bence testlerine de devam et zaten siliklesme basladiginda catlamis oluyor, benim muhtemelen bugun yumurtlama yarin catlama olur dun degerlendirmedim onceki 3 gunu degerlendirdim bugun degerlendirdim yarin ve diger gun de değerlendireceğim sonrasi Allaha emanettEvet bi tik daha siliklesmis hadi hayirlisi olsun dun degerlendirdim de bugun bekleyip yarin mi degerlendirsem acaba diyorum napcami sasirdim iyicebizimki de can ya dayanmiyo her gun hergun
kiz sonu guzel olsun da 3 5 gun dayaniriz bisey olmazEvet bi tik daha siliklesmis hadi hayirlisi olsun dun degerlendirdim de bugun bekleyip yarin mi degerlendirsem acaba diyorum napcami sasirdim iyicebizimki de can ya dayanmiyo her gun hergun
Yaa sjsjsj dogru diyosun vallakiz sonu guzel olsun da 3 5 gun dayaniriz bisey olmaz
insallah bakalim 6 7 aydir ilk defa bu kadar sıkı gidiyorum genelde musait olmuyorduk evde olmuyorduk falan ful denk getiremiyordum mutlaka arada 1 2 gun kayiyordu degerlendirmeleri karisik yaptim ilk defa bu ay duzenli gidiyorum bakalim insallah tutarYaa sjsjsj dogru diyosun vallasen baya sıkı calismissin insallah tutmustur canim ya
Anası ne zaman yediniz yani çatlama sonrası mi öncesi miBenimde bat 12 Eylül bu ay klomen ve ovitirella kullandım bakalim hayırlısı olsun ben ananas yedim endometriyumu kalınlaştırmasi için. Ablam tüp Bebek merkezinde biyolog o önerdi kısmet artik
Ben de gördüm yarın tekrarla testi canımKızlar silik çizgi çıktı görüyormusunuz ?
Yumurtlama kanamadı olabilir canımHanimlar yumurtladiktan sonra ya da catlamadan sonra kahverengi lekesi gelen oldu mu ? Bugün sabah geldi sildikce gelmiyor ama camasirim da görüyorum ve bir seferlik değil wc ye gidince lekenin biraz daha geldigini görüyorum.29 agustos yumurtlama 30 agustos çatlama oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?