- 7 Ekim 2024
- 1.974
- 655
- 38
- 22
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
Ay inşallah ya inşallah öyle olurZor ama takarsakda olacagı varsada olmuyo
Şöyleee aaaa hamıleymısım hiç anladım demek nasip olsun bizlere inssss
Üçünde gördüm canım inşallah vardır yarın sabaha tekrar yap bakalımKızlar bat a dört var sırayla yaptım sabahtan beri birini görünce umutlanıp diğerini aldım.. :)
ilki bebetime, daysdoctor, bebetime erken, Predictor early
Kuzum ben de 3 ünde gördüm de önemli olanda göremedim :)) ama biraz bekleyince böyle oldu ya o da …Üçünde gördüm canım inşallah vardır yarın sabaha tekrar yap bakalım
Önemli olan hangisi canım kasette göremedim ben diğerlerinde gördüm belki algıladığı hcg miktarı yüzündendir sabah tekrarla bence varsa koyulaşır zatenKuzum ben de 3 ünde gördüm de önemli olanda göremedim :)) ama biraz bekleyince böyle oldu ya o da …
Cnm predictor bi yalanci vermiyor sanirim o pozitifse digerleri onemli degil cunku yapip sonra regl olan cokKızlar bat a dört var sırayla yaptım sabahtan beri birini görünce umutlanıp diğerini aldım.. :)
ilki bebetime, daysdoctor, bebetime erken, Predictor early
Evet ya maalesef Predictor negatifCnm predictor bi yalanci vermiyor sanirim o pozitifse digerleri onemli degil cunku yapip sonra regl olan cok
Regl gununde tekrarla cnm cunku cogu marka yalanci veriyor ne yazikkiEvet ya maalesef Predictor negatif
Neyse femara deneyeceğiz bu ay inşallah vakti gelmiştir ne diyelim . Her şey nasip.
Ben ondada çizgi görüyorum ama yaEvet ya maalesef Predictor negatif
Neyse femara deneyeceğiz bu ay inşallah vakti gelmiştir ne diyelim . Her şey nasip.
En alttaki predictor değilmi ben görüyorum onda çizgiyiEvet ya maalesef Predictor negatif
4 gün önce pik gördüysen bat a 10 gün vardır yumurtlamadan 14 gün sonra regl gelir canım ovulasyonla gebelik öğrenilmez çok nadir dir öğrenen deKızlar benim reglime 5-6 gün kaldı. 4 gün önce pik gördüm değerlendirdik. ovulasyon iyice silikleşti. Hamile olsam koyulaşmaz mıydı
Benim iki reglin arası kısa 22 gün. 11 günde yumurtlamayı gördüm 2 gün sürdü. ardından silikleşmeye başladı. Geç yumurtlamışım galiba4 gün önce pik gördüysen bat a 10 gün vardır yumurtlamadan 14 gün sonra regl gelir canım ovulasyonla gebelik öğrenilmez çok nadir dir öğrenen de
Bu da sabah yaptığım kaset test. Ben mi yanlış görüyorum kafaya takıyorum yoksa var mı bi bakar mısınız acaba?Kızlar bu ay ovülasyon testiyle yumurtlama kontrolü yaptım. Pik gördükten sonra şeffaf yapışkan bir akıntım oldu. O günü değerlendirdik ama ertesi günleri ne yazık ki değerlendiremedik. Sonrasında kasıkta batmalar ve karın bölgemde hassasiyet oluştu, şüphelendim. Son 2 gündür de aşırı derecede bir bel ağrım var. Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine çok benzediği için çok da ümitlenmek istemedim bu ay açıkçası. Çünkü önceki iki adet dönemimde de evde testlerde silik çizgi görüp kanda negatif çıktı ve yoğun kanamalar geçirdim. İnsan haliyle hem çok üzülüyor hem de artık yanlış ümitlenmelere girmek istemiyor.. Yine de bugün test alıp kontrol etmek istedim. Silik çıktı… Yarın adet olmam gerekiyor ve çok gerginim. Bu testler hep yalancı pozitif çıkarıyor olabilir mi? Yoksa ümitle yine beklemek mi gerek? Artık çok yoruldum nerdeyse 1 yıl olacak
18 Eylül bat dün ve bugün tam ovülasyon günümdü değerlendirdik senin hangi gündüKızlar batı 16 eylül civarı olan var mııı? Beraber beklerizzz
Merhaba bende Mersin’de yaşıyorum hangi doktora gidiyorsunuz bi doktor önerebilirimValla bilmiyorum canım ama mersinde tedavi olup gidicem istanbulda önemsemediler iyi bi doktor bulamadım yarın gidicem bakalım rahim filmi için adet bitimi öneriyorlar ama 1 hafta geçti çeker inşallah
Anladım canım sen değerlendir gün aşırı yakalarsın inşallahBenim iki reglin arası kısa 22 gün. 11 günde yumurtlamayı gördüm 2 gün sürdü. ardından silikleşmeye başladı. Geç yumurtlamışım galiba
Yenişehirde çağdaş beye gittim sizin doktorunuz hangisiMerhaba bende Mersin’de yaşıyorum hangi doktora gidiyorsunuz bi doktor önerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?