- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
Ahmet yıldızbakan medikal parkta meziylide o kadar iyi ki pcos olanlar hep bu doktora geliyor özel hastane eğer durumunuz varsa kesin gidin derim çok ilgili ve çok iyi bi doktorYenişehirde çağdaş beye gittim sizin doktorunuz hangisi
Muayenesi ne kadar canım bende özele gittim ama bu ay değil başka zaman gidebilirimAhmet yıldızbakan medikal parkta meziylide o kadar iyi ki pcos olanlar hep bu doktora geliyor özel hastane eğer durumunuz varsa kesin gidin derim çok ilgili ve çok iyi bi doktor
Markan ne cnm artimed miKızlar bu ay ovülasyon testiyle yumurtlama kontrolü yaptım. Pik gördükten sonra şeffaf yapışkan bir akıntım oldu. O günü değerlendirdik ama ertesi günleri ne yazık ki değerlendiremedik. Sonrasında kasıkta batmalar ve karın bölgemde hassasiyet oluştu, şüphelendim. Son 2 gündür de aşırı derecede bir bel ağrım var. Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine çok benzediği için çok da ümitlenmek istemedim bu ay açıkçası. Çünkü önceki iki adet dönemimde de evde testlerde silik çizgi görüp kanda negatif çıktı ve yoğun kanamalar geçirdim. İnsan haliyle hem çok üzülüyor hem de artık yanlış ümitlenmelere girmek istemiyor.. Yine de bugün test alıp kontrol etmek istedim. Silik çıktı… Yarın adet olmam gerekiyor ve çok gerginim. Bu testler hep yalancı pozitif çıkarıyor olabilir mi? Yoksa ümitle yine beklemek mi gerek? Artık çok yoruldum nerdeyse 1 yıl olacak
Bisey gozukmuyo cnm regle kac gun varBu da sabah yaptığım kaset test. Ben mi yanlış görüyorum kafaya takıyorum yoksa var mı bi bakar mısınız acaba?
Valla 3000 vardır arayıp bilgi alabilirsinMuayenesi ne kadar canım bende özele gittim ama bu ay değil başka zaman gidebilirim
Benim 30-31 çatlama oldu canım reglim 14/15 civarı olacak sanırım18 Eylül bat dün ve bugün tam ovülasyon günümdü değerlendirdik senin hangi gündü
Tamamdır canım teşekkür ederimValla 3000 vardır arayıp bilgi alabilirsin
Bu adamın başarısı taa Malatya’ya kadar geldi bi askadaşım pcos o doktor vesilesiyle gebe kaldı sonra kuzeni gitti onunda 6 sene olmamış o da ilk aysan gebe kaldı Mersin’de olsam direk giderdimAhmet yıldızbakan medikal parkta meziylide o kadar iyi ki pcos olanlar hep bu doktora geliyor özel hastane eğer durumunuz varsa kesin gidin derim çok ilgili ve çok iyi bi doktor
Evet artımedMarkan ne cnm artimed mi
Bugün olmam gerekiyor ama henüz bi hareket yokBisey gozukmuyo cnm regle kac gun var
Yalanci pozitiflik veriyor cnm baska markayla tekrarlaEvet artımed
Erken gebelik yapsana kaset yerineBugün olmam gerekiyor ama henüz bi hareket yokson ilişkim yumurtlama günümdü. 22 Ağustos
Erken gebelik testi yaptım zaten onda ince bi çizgi çıktı ama kasette çıkmadı. Birkaç gün daha beklemekte fayda var galibaErken gebelik yapsana kaset yerine
Markasi neydi yaptigin testin o da mi artimedErken gebelik testi yaptım zaten onda ince bi çizgi çıktı ama kasette çıkmadı. Birkaç gün daha beklemekte fayda var galibaeğer adetim gelmezse pazartesi kan vereceğim inşallah. Testler bi var bi yok görünce etkiliyor baya
O leke yerleşme lekesi ise 4-5 gün sonra testi tekrarlayın bence hcg şimdi yükselmeye başlıyordurKızzlaaaar , regl günüme 6 gün varken leke geldi yani dün oldu oda bi kere oldu bidaha devamı olmadı ama negatif çıktı test yaptığımda ayın 9 unda regl günüm adete kadar inşalllah test yapmadan dururum leke beni şüphelendirdi adet olurum diye bekledim bugun ama olmadı
Evet öyleydi az bişey geldi , leke gelmeden bi gün öncede karnımın sol tarafına sanki iğne saplanıyor gibiydi bi ara eğilirken de sol tarafıma ağrı saplandı geçti sonra sabahta leke geldi işte şimdide ağrı saplanıyor ara araO leke yerleşme lekesi ise 4-5 gün sonra testi tekrarlayın bence hcg şimdi yükselmeye başlıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?