Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Hayırlısı olsun canım bende var mı diyeyim yok mu diyeyim bilmiyorum sevinsem öyle olumsuz düşünsem öyle en iyisi beklemek yakı yapınca biraz ona Ümit bağlıyorum
Hepimiz yıprandık gerçekten. En kısa zamanda Allah yüzümüze güler inşallah. Benim de akıntım dünden sonra devam etmedi. Umutlansam anında adet olacağım korkusundan umut bile edemiyorum

Merhaba 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına koyu renk kabuklu sogani 1 -adet 4 e bölüp kaynar suya atın 5 dk kaynayıp için 6 ayda 1 yapılıyormuş. Ben bu ay yaptım suan bekliyorum
Bende bu ay başlayacağım regli bitiminde mi yapıyorsunuz ne zaman içilir genelde.
Bende 1 yıldır deniyorum olmuyor kontrole gittim kist var dedi doktor inşallah soğan suyu iyi gelir.

Bende bu ay başlayacağım regli bitiminde mi yapıyorsunuz ne zaman içilir genelde.
Bende 1 yıldır deniyorum olmuyor kontrole gittim kist var dedi doktor inşallah soğan suyu iyi gelir.
Regl bitiminden 2 gün sonra baslaniyor ama ben ilk günden söktürsün diye baslamistim zaten bu soğan suyu kist varsa gitsin diye yapılıyormus

Kızlar merhaba benim bat 19 Eylül. Yumurtlama zamanımdan itibaren beyaz kremsi akıntım hiç bitmedi hala devam ediyor. Yumurtlamadan itibaren kasık kramplarım ve batmalarım var geçmiyor böyle kasıklarım seyiriyor gibi hissediyorum. Yaklaşık 3 4 gündür baş ağrısı yaşıyorum özellikle sabahları uyandığımda.Benim gibi olan var mı?

Bat günümüz aynı
Ay valla bende hic belirti yok saten yumurtlama gununu degerlendiremedim ben bi gun oncesini degerlendirebildim anca bazi sebeblerden oturu bu ay umidim yokda iste belki tuttuysa diye bakiyorum oyle sende insallah vardir canim baya belirtin de varmis

Ay valla bende hic belirti yok saten yumurtlama gununu degerlendiremedim ben bi gun oncesini degerlendirebildim anca bazi sebeblerden oturu bu ay umidim yokda iste belki tuttuysa diye bakiyorum oyle sende insallah vardir canim baya belirtin de varmis
Senden bendensin ben degerlendirdim ama bu ay hic belirtim yok sadece bel agrim o kadar baskada bisey yok senin bat ne zmn

Valla benim geçen aylar daha çok belirtim vardı da noldu negatif. O yüzden hiç belirti arama bence ne olacağını bilemezsin umutsuz olma

Canım benim yumurtlamadan 3 gün geçti dünden beri baş ağrım var anlamsız şekilde neden olduğunu hala anlamadim

Hepimiz yıprandık gerçekten. En kısa zamanda Allah yüzümüze güler inşallah. Benim de akıntım dünden sonra devam etmedi. Umutlansam anında adet olacağım korkusundan umut bile edemiyorum
Amin canım inşallah istersen bı evde test yap için rahatlamış olur var yok arasında kalmazssin

Yok gerek kalmadı akşam adetim söküldü zaten. Nasip değilmiş. Bir daha tekrar doktora gitmek istemiyorum ama eşim Bir ay daha deneyelim diyor. Bilmiyorum ama çabuk karar vermem lazım
Benimde eşim diyor bu son olsun ara verelim akışına bırakalım kafanı dağıt ailene git gel öyle başlayalım diyor da ben ara vermek istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…