- 31 Temmuz 2025
- 142
- 41
- 13
- 31
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
Valla ya bende yumurtlamadan 1 gun oncesini degerlendirdim hic belirti yok 19 bat benim az kaldi gerci belirti oldu zamanda negatiftiSenden bendensin ben degerlendirdim ama bu ay hic belirtim yok sadece bel agrim o kadar baskada bisey yoksenin bat ne zmn
Hic sorma ya dogru gecen ay bir suru belirti vardi sonuc negatifValla benim geçen aylar daha çok belirtim vardı da noldu negatif. O yüzden hiç belirti arama bence ne olacağını bilemezsin umutsuz olma
Ahahhaha aynen oyle onceki ay dedim kesin hamileykm göğüs hassasiyeti kasik agrisi bulantim bile olmustu yani negatif bu ayda bel agrim haric bi belirtim yok iki gun sonra regli gunum gogus hassasiyeti yada dolgunluk yok kesin olurdu sancim o gun sökülürken baslardi simdiden basladi bel agrim hic olmazdi yumurtlamadan beri var artik ne olucaksa olsunValla ya bende yumurtlamadan 1 gun oncesini degerlendirdim hic belirti yok 19 bat benim az kaldi gerci belirti oldu zamanda negatifti
Doktorum bu ay bişey kullanmadan gel dedi. Bu son zaten iş arkadaşım doğum iznine çıkıyor sonrasında işten izin alıp kontrole gitmemin imkanı yokBenimde eşim diyor bu son olsun ara verelim akışına bırakalım kafanı dağıt ailene git gel öyle başlayalım diyor da ben ara vermek istemiyor
O kişiden kişiye değişiyor bence yinede ümidini kırmak istemem bende birinin tavsiyesi üzerine 2 ay kullandım maalesef olmadı sadece enfeksiyonumu düzelttiIns o kadar umutla bekliyorum ki . Soğan suyula 2.ayda hamile kalanlarda oldukca fazlay
İnşallah ummadigimiz bı an da gelir mutlu oluruz en kısa zamandaDoktorum bu ay bişey kullanmadan gel dedi. Bu son zaten iş arkadaşım doğum iznine çıkıyor sonrasında işten izin alıp kontrole gitmemin imkanı yok
Yine de bir ise yaramisO kişiden kişiye değişiyor bence yinede ümidini kırmak istemem bende birinin tavsiyesi üzerine 2 ay kullandım maalesef olmadı sadece enfeksiyonumu düzeltti
Aynen ama asıl ise yaramasi gerekn şeye hiç etkisi olmadıYine de bir ise yaramis
Olsun inşallah bundan sonra olur belkiAynen ama asıl ise yaramasi gerekn şeye hiç etkisi olmadı
Bence testi tekrarla kuruma çizgisine benziyoradet gecikmemim 1. günü bugün normalde test kapalıyken tek çizgiydi burada hep böyle açılmış testler görüyordum bi açayım içini nasılmış diye baktım böyle köşede bir çizgi var bu ne oluyor acaba pozitif mi yoksa o çizgi geride kaldığı için mi çıkmış
Eki Görüntüle 3643478
İnşallah canımOlsun inşallah bundan sonra olur belki
Amin cümlemize. Ben de bu süreci dinlenme ve toparlanma olarak görüyorum. Biraz da yük kalktı omzumdan ne yalan söyleyeyimİnşallah ummadigimiz bı an da gelir mutlu oluruz en kısa zamanda
Valla ya boyle beklemesi cok zor oluyor gercekten tutup tutmadigi hemen belli olsa keskeAhahhaha aynen oyle onceki ay dedim kesin hamileykm göğüs hassasiyeti kasik agrisi bulantim bile olmustu yani negatif bu ayda bel agrim haric bi belirtim yok iki gun sonra regli gunum gogus hassasiyeti yada dolgunluk yok kesin olurdu sancim o gun sökülürken baslardi simdiden basladi bel agrim hic olmazdi yumurtlamadan beri var artik ne olucaksa olsun
Var bence bu kdr yanlis cikarmaz ya hayirli olsunnnMerhaba ben az önce ilk idrarla 12 dpo da test yaptım da sizce hamile miyimEki Görüntüle 3644016
Bende 3 Eylül'de aşılama yaptım ayın kaçında test yapim sizceVar bence bu kdr yanlis cikarmaz ya hayirli olsunnn
Ahahahha cnm en iyisi beklemek yaValla ya boyle beklemesi cok zor oluyor gercekten tutup tutmadigi hemen belli olsa keske5 gun kaldi hic birsey yok bende de adet olurkende bisey hisetmem ayni yani
Markası güvenilirse bariz var. İnşallah vardır. Kan testi verir misin bugün?Merhaba ben az önce ilk idrarla 12 dpo da test yaptım da sizce hamile miyimEki Görüntüle 3644016
Yarın vereceğim,markası prodoctor earlyMarkası güvenilirse bariz var. İnşallah vardır. Kan testi verir misin bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?