- 25 Ekim 2024
- 450
- 97
- 13
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
Evet ara ara oluyorKrem gibi akıntı sende de varmı 17 eylül benim de bat
Bende de ic camasirima gecmis sekilde oluyo sayilir miEvet ara ara oluyor
Bilemiyorum kiBende de ic camasirima gecmis sekilde oluyo sayilir miakintim yok normalde hafif var
Vallahi yaa sorma ya normalde akintim yok ama camasirima gecmis beyazlik var kremimsi yani bilmiom ya of ovulasyon yapmistim dun bi tik koyu dediler burda atmistim ama bilmiom sende bak dbdbd en alttakiniBilemiyorum kiikilemde kalmak aşırı kötüü bebişler bi gelseydi hayırlısıyla
Diğerlerine göre koyu ayy inşAllah vardır bebişVallahi yaa sorma ya normalde akintim yok ama camasirima gecmis beyazlik var kremimsi yani bilmiom ya of ovulasyon yapmistim dun bi tik koyu dediler burda atmistim ama bilmiom sende bak dbdbd en alttakini
Seninkide koyulasiyor gibi ya ins ins yarabbi bnm bat 14 senin ne zmndiDiğerlerine göre koyu ayy inşAllah vardır bebişadet tarihin en zaman peki benim testler de böyle çıkıyor
Benim 18Seninkide koyulasiyor gibi ya ins ins yarabbi bnm bat 14 senin ne zmndi
Senin baya var cnm gene yapmaya devam et bnce bnm 4 gun varBenim 18
Benim de belli olmuyor ki canım normalde 18 de adet görüyorum geçen ay 14 de gördümSenin baya var cnm gene yapmaya devam et bnce bnm 4 gun var
Ne zmndir korunmuyorsunuz beni korumayı bıraktığında benim de hep erken oluyordu regl önce lekelenme şeklinde başlayıp sonradan regli dönüyordu şimdi yeni yeni düzenim oturduBenim de belli olmuyor ki canım normalde 18 de adet görüyorum geçen ay 14 de gördüm
10 aydır korunmuyoruz reglm düzensizdi bu ay normale döndüNe zmndir korunmuyorsunuz beni korumayı bıraktığında benim de hep erken oluyordu regl önce lekelenme şeklinde başlayıp sonradan regli dönüyordu şimdi yeni yeni düzenim oturdu
Bnm 3 ayda dondu sukurki cnm insallah en yakin zamanda haberleri aliriz10 aydır korunmuyoruz reglm düzensizdi bu ay normale döndü
İnşAllah canım bu ay güzel haberlerle gelirizBnm 3 ayda dondu sukurki cnm insallah en yakin zamanda haberleri aliriz
Nasip insallah cnmİnşAllah canım bu ay güzel haberlerle geliriz
Pcos mu vardı sizde neden düzensizdi ? Bendede pcos varda ondan sordum10 aydır korunmuyoruz reglm düzensizdi bu ay normale döndü
Aynen bir tür bağımlılığa dönüşüyor. Bir de bari güzel sonuç verse...Ayy vala hic sormacan sıkintisi ne zaman bida yapmicam desem kendimi test yaparken buluyom
Kimyasal gebelik geçirmiştim ondan sonra reglm düzensiz olmaya başladı doktora gittiğimde pcos görünümü var demiştiPcos mu vardı sizde neden düzensizdi ? Bendede pcos varda ondan sordum
Off ne lanet bişey bu pcos ya . Bende yasmin kullanıyordum mayıs ayında bıraktım Hazirandan beri deniyoruz ama hâlâ gebelik yok ve adet olamıyorum maalesefKimyasal gebelik geçirmiştim ondan sonra reglm düzensiz olmaya başladı doktora gittiğimde pcos görünümü var demişti
Bende ilaçsız regl olamıyordum regl olmak için masaj varmış sanırım, onu uygulayınca oldu deneyin istersenizOff ne lanet bişey bu pcos ya . Bende yasmin kullanıyordum mayıs ayında bıraktım Hazirandan beri deniyoruz ama hâlâ gebelik yok ve adet olamıyorum maalesef
Nerden bulabilirim o masajı acaba ? Amiiin inşallahBende ilaçsız regl olamıyordum regl olmak için masaj varmış sanırım, onu uygulayınca oldu deneyin istersenizİnşAllah en kısa zamanda kucağımız dolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?