- 12 Eylül 2024
- 154
- 34
- 18
- 26
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
Canım merhaba test yaptın mıHiç olmuş gibi hissetmiyorum ben. Doktor pzt değil çarşamba test verirsin dedi. Sınavdan kaldığını bilir de sonuçtan kaçarsın ya. Benim ki o hesap. Negatif görmek istemiyorum ama o testi yapmam lazım
nasıl yapıyorsunuz onu eğer bu ay tutmaz ise diğer ayda denemek isterimValla canım ben şuan beklemediyim bu ay soğan suyu yaptım çoğu kadınlar ya ilk ay yada ikinci ayında hamile kalmış kendimce bunu denedim tutar mı bilmem
Merhaba 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına koyu renk kabuklu sogani 1 -adet 4 e bölüp kaynar suya atın 5 dk kaynayıp için 6 ayda 1 yapılıyormuş. Ben bu ay yaptım suan bekliyorumnasıl yapıyorsunuz onu eğer bu ay tutmaz ise diğer ayda denemek isterim
YouTube "Adet söktürücü ve yumurtlama tetikleyen masajı" böyle bakın isterseniz özelden link atayımNerden bulabilirim o masajı acaba ? Amiiin inşallah
4 dakikalık bir videoNerden bulabilirim o masajı acaba ? Amiiin inşallah
Teşekkür ederim4 dakikalık bir video
Rica ederimTeşekkür ederim
Bat ne zaman sizin?Kizlar selam ne durumdasiniz yoklama yapalimhamile kalan testte pozitif goren var mi ses verin hele bi bende hic bisi yok suanda sonuclar negatif vitamin takviyesine basladim
Benimde bat bugün normalde bir iki gün ileri atar sol kasığımda aşırı ağrı var bir kaç gündürde aşırı gaz bekliyoruz bakalımKizlar selam ne durumdasiniz yoklama yapalimhamile kalan testte pozitif goren var mi ses verin hele bi bende hic bisi yok suanda sonuclar negatif vitamin takviyesine basladim
19 eylul canim daha cok varBat ne zaman sizin?
Ayy hadi insallah canim guzel haberler gelirsinBenimde bat bugün normalde bir iki gün ileri atar sol kasığımda aşırı ağrı var bir kaç gündürde aşırı gaz bekliyoruz bakalım
Gaz bende de var ya hele dün Ocak feciydiBenimde bat bugün normalde bir iki gün ileri atar sol kasığımda aşırı ağrı var bir kaç gündürde aşırı gaz bekliyoruz bakalım
Sizin bat ne zamandıGaz bende de var ya hele dün Ocak feciydi
Yok canım dün akşamdan beri kahverengi akıntım var. Önce sadece peçetedeydi bugün çamaşırıma akmış. Adet başlangıcı sanırım negatifi görmemek için yapmadım. Tutunma ise zaten 3 4 gün sonra belli olur. Adetse sökülecek. İnan negatif sonuç görmeye tahammülüm kalmadıCanım merhaba test yaptın mı
Aynen o zaman negatif sonuçlar normal19 eylul canim daha cok var
Ben beklemede hala hiçbir belirti yok geçen ay daha çok belirti vardı bat 22 Eylül bekliyicemKizlar selam ne durumdasiniz yoklama yapalimhamile kalan testte pozitif goren var mi ses verin hele bi bende hic bisi yok suanda sonuclar negatif vitamin takviyesine basladim
Hayırlısı olsun canım bende var mı diyeyim yok mu diyeyim bilmiyorum sevinsem öyle olumsuz düşünsem öyle en iyisi beklemek yakı yapınca biraz ona Ümit bağlıyorumYok canım dün akşamdan beri kahverengi akıntım var. Önce sadece peçetedeydi bugün çamaşırıma akmış. Adet başlangıcı sanırım negatifi görmemek için yapmadım. Tutunma ise zaten 3 4 gün sonra belli olur. Adetse sökülecek. İnan negatif sonuç görmeye tahammülüm kalmadı
Gaz bende de var ya hele dün oiBenimde bat bugün normalde bir iki gün ileri atar sol kasığımda aşırı ağrı var bir kaç gündürde aşırı gaz bekliyoruz bakalım
15 Eylül ama benim yumurtlama 2 gün önce olduSizin bat ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?