Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Evet çok yakınımında başına geldi biliyorum aslında doğrusunun beklemek olduğunu ama heyecan yapıyoruz sanırım

Eklentiler

• IMG_2432.webp
    88,2 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_2433.webp
    121,2 KB · Görüntüleme: 55
Benimde bat 9 eylül bende sabirsizlika bekliyorum bugn test yaptim ama bir yandan silik gibi bir yandan yokmus gibi görüyorum anlamadim bir kac gün sonra testi tekrarlicam

Canım ben de göremedim belki de erken olduğu içindir benimde testim negatif regl gününü beklemek en iyisi sanırım..

Sizin ne zaman bat , belirtileriniz var mı
3 ya da 4 eylül canım yumurtlama takibi yapmadığım için emin değilim uygulamaya göre yani. Benim yumurtlamadan sonra ara ara kasıklarıma giren ağrılar oldu canım her gün değildi tabi bir de akıntım devam ediyor bunlar belirtiyse tabi bilmiyorum artık bekleyip göreceğiz inşallah olumlu sonuç alırız hepimiz

Benim de aynı 3-4 eylül yumurtlama takibi de yaptım aslında bir de benim düne kadar çok Kasık bel ağrılarım oldu ama dün belirtilerim yok oldu sanki bilmiyorum üzülerek söylüyorum sanırım adet olucam

Hiç belli olmaz canım şimdiden üzülme regl gelmedikçe umut hep var inşallah gebelikten gelmez diye dua edelim

Hanimlar yumurtladiktan sonra ya da catlamadan sonra kahverengi lekesi gelen oldu mu ? Bugün sabah geldi sildikce gelmiyor ama camasirim da görüyorum ve bir seferlik değil wc ye gidince lekenin biraz daha geldigini görüyorum.29 agustos yumurtlama 30 agustos çatlama oldu.

Bende kahverengi lekelenme yumurtlama sonrasi oldu canim hatta cok acik pembe lekenleme de oldu 1 kere adet oldum sonra

Kizlar yumurtlama testi pik degil ama henuz 1 2 gune mi olur gece falan pik olur mu sizce tecrubeli kizceler bi bakin da degerlendirme yapayim ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…