- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
Evet çok yakınımında başına geldi biliyorum aslında doğrusunun beklemek olduğunu ama heyecan yapıyoruz sanırımİnanın varsa da erken öğrenmek hiç iyi bişey değil ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim erkenden test yaptığım için öğrenmiş bulundum ma test yapmasam haberim bile olmayacaktı adet oldum diyip geçecektim
masallah canim daha yeni baslamissinMerhaba.Biz gecen ay denemeye başladık.Tutmadi.Bat 24 eylül.Yarin ovulasyon testlerine başlıyorum insallah.D vitamini,b12,folik asit,demir,magnezyum takviyelerini kullaniyorum.
Oyle valla hayirlisi olsun insallah gerek kalmaz ozele gitmeyeAmin canım bende masraf etmek istemiyorum eşime o yüzden iyice araştırıyorum ama illaki özelde daha iyi bakıyorlar
Ben ne zaman geciksem iliski yasiyorum sonra 3 4 saate hemen adet basliyo benimKızlar tarlusal biteli üç gün oldu bu regl ne zaman sökülür ya kullanan var mı?
Canım benim ertesi gün başladı, iki kez kullandım. Bir haftaya kadar gelir diyorlar bekle biraz dahaKızlar tarlusal biteli üç gün oldu bu regl ne zaman sökülür ya kullanan var mı?
Yaşadım kız fayda etmediBen ne zaman geciksem iliski yasiyorum sonra 3 4 saate hemen adet basliyo benimaklinda bulunsun canim belki sende de tutar
Anladım canım bekliyim o zamanCanım benim ertesi gün başladı, iki kez kullandım. Bir haftaya kadar gelir diyorlar bekle biraz daha
Ben ne zaman geciksem iliski yasiyorum sonra 3 4 saate hemen adet basliyo benimaklinda bulunsun canim belki sende de tutar
Kızlar silik çizgi çıktı görüyormusunuz ?Canım benim ertesi gün başladı, iki kez kullandım. Bir haftaya kadar gelir diyorlar bekle biraz daha
Canım ben de göremedim belki de erken olduğu içindir benimde testim negatif regl gününü beklemek en iyisi sanırım..Kızlar merhababenim bat 4 eylül 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif görüyorum bi de ovulasyon testi yaptım onu gece yaptım 3 gün kala diyebiliriz kan vermeye gitme şansım yok bekleyeceğim, buraya atıyorum ikisine de bakabilir misiniz rica etsem kaset test gibi görünen ovulasyon testi diğeri pembe olan erken gebelik testi
Sizin ne zaman bat , belirtileriniz var mıCanım ben de göremedim belki de erken olduğu içindir benimde testim negatif regl gününü beklemek en iyisi sanırım..
3 ya da 4 eylül canım yumurtlama takibi yapmadığım için emin değilim uygulamaya göre yani. Benim yumurtlamadan sonra ara ara kasıklarıma giren ağrılar oldu canım her gün değildi tabi bir de akıntım devam ediyor bunlar belirtiyse tabi bilmiyorum artık bekleyip göreceğiz inşallah olumlu sonuç alırız hepimizSizin ne zaman bat , belirtileriniz var mı
Benim de aynı 3-4 eylül yumurtlama takibi de yaptım aslında bir de benim düne kadar çok Kasık bel ağrılarım oldu ama dün belirtilerim yok oldu sanki bilmiyorum üzülerek söylüyorum sanırım adet olucam3 ya da 4 eylül canım yumurtlama takibi yapmadığım için emin değilim uygulamaya göre yani. Benim yumurtlamadan sonra ara ara kasıklarıma giren ağrılar oldu canım her gün değildi tabi bir de akıntım devam ediyor bunlar belirtiyse tabi bilmiyorum artık bekleyip göreceğiz inşallah olumlu sonuç alırız hepimiz
Hiç belli olmaz canım şimdiden üzülme regl gelmedikçe umut hep var inşallah gebelikten gelmez diye dua edelimBenim de aynı 3-4 eylül yumurtlama takibi de yaptım aslında bir de benim düne kadar çok Kasık bel ağrılarım oldu ama dün belirtilerim yok oldu sanki bilmiyorum üzülerek söylüyorum sanırım adet olucam
Bakalım canım Allah ol derse olurHiç belli olmaz canım şimdiden üzülme regl gelmedikçe umut hep var inşallah gebelikten gelmez diye dua edelim
Evet silik cizgi gozukuyor canimKızlar silik çizgi çıktı görüyormusunuz ?
İnşallah canım ya korkuyorum yalancı pozitifmi diyeBenim bat 19 eylulmus ya
Evet silik cizgi gozukuyor canimayy hadi insallah vardir
Bende kahverengi lekelenme yumurtlama sonrasi oldu canim hatta cok acik pembe lekenleme de oldu 1 kere adet oldum sonraHanimlar yumurtladiktan sonra ya da catlamadan sonra kahverengi lekesi gelen oldu mu ? Bugün sabah geldi sildikce gelmiyor ama camasirim da görüyorum ve bir seferlik değil wc ye gidince lekenin biraz daha geldigini görüyorum.29 agustos yumurtlama 30 agustos çatlama oldu.
Ustteki yarim saat bekleyen alttaki hemen cektim yaoar yapmaz 5 dkEki Görüntüle 3638486 Eki Görüntüle 3638487
Kizlar yumurtlama testi pik degil ama henuz 1 2 gune mi olur gece falan pik olur mu sizce tecrubeli kizceler bi bakin da degerlendirme yapayimona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?