Eylül ayı Ovıtrelle iğnesi vurunanlar gelin birlikte bekleyelim

Ben 26 eylülde iğnemi yaptım iğne gününü saymazsak 10. Gün dün önce sol göğsümde ağrı hissetmeye başladım bugün sağ da da hafif başlamış ama dokunamayacak şekilde değil bu ağrı ara ara kaşık ağrım vardı bu sabah onuda hissetmeden uyandım nötr hissediyorum normal mi sizce

Evet haklısınız

Selam kızlar ben de bugün doktora gittim femeraya tekrardan başladık 5 gün kullan pazartesi kontrole gel dedi

Merhaba kızlar bende 22 Eylül'de çatlatma iğnesi oldum testlerim negatif su güne kadar 14 gün oldu adet olmayı bekliyorum artık ama şöyle soyliyeyim 3 yaşında kızım var ilk catlatma ignesinde tek yumurtamla hamile kalmistim bunda olmicak sanırım ama kısmet zamanı gelince oluyor umudunuzu kaybetmeyin

Allahım istediklerimizi bizim için hayırlı eğlesin,umarım en kısa zamanda bir birimizden güzel haberler alırız.

Belki geç döllenme olacaktır regl olana kadar umudunuzu kaybetmeyin çok var bir gün arayla geri pozitif alan
Keşke öyle bir mucize olsa ama pek sanmıyorum ya artık adet olmayı bekliyorum ama çok da kötü oldum ilk defa olmamasına o kadar ağladım ki iki tane kaybim var bu sefer niye öyle oldu anlamadım bu kadar duygu patlamasi

Çok iyi anlıyorum seni Benmde öyle doğal gebelik iki kayıp bende heralde çöküşü yaşarım ama olsun hersey insanlar için rabbim ol dee anında olur inancını kaybetme az önce çok eski mesajları okudum burada 15. Günü negatif alan 18 20 de pozitif alanlarla dolu hiç belli olmaz sabırla bekle yine modunu bozma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…