Test aldım yarın yada obur gun gelcek bu testten başka yok onlardada çıkarsa kan vercem inşallah vardırBence var ya netleşmiş yarın sabahda bence yap inşallah koyulaşma devam etsin
Yarın benimde iğne gününü saymazsak 9.günüm test yapmamak için zor duruyorum
Eki Görüntüle 3655079
Benım 10 gun üsttwki gibiydi alttakıde bu sabah 12 . Gun testı bakalım koyulaşma devam ederse kan vercem
Rabbim büyüktür inşallah öyle olur canım sabırla bekliyorum sadeceÇok iyi anlıyorum seni Benmde öyle doğal gebelik iki kayıp bende heralde çöküşü yaşarım ama olsun hersey insanlar için rabbim ol dee anında olur inancını kaybetme az önce çok eski mesajları okudum burada 15. Günü negatif alan 18 20 de pozitif alanlarla dolu hiç belli olmaz sabırla bekle yine modunu bozma lütfen
Hadi bakalım inşallah vardır bugun yükselir değerTest aldım yarın yada obur gun gelcek bu testten başka yok onlardada çıkarsa kan vercem inşallah vardır
Ne yaptın testi bugun yapabildin mi merakla bekliyorumİnşallah kızlar
Testler yenı geldı idrarımı tutuyorum suan 12 bucuk gıbı yapıcam valla bende merakla beklıyorumNe yaptın testi bugun yapabildin mi merakla bekliyorum
Yaptınız mıTestler yenı geldı idrarımı tutuyorum suan 12 bucuk gıbı yapıcam valla bende merakla beklıyorum
Evet yaptım ama idrarımı tutamadım çok baskı yapıyo sılık ama pembe çizgi çikti ıkı dakkadaYaptınız mı
İnşallah sağlıkla artar stres yapma kendıne güzel düşünKızlar doktorum 13,15 e hayırlı olsun dedi kimyasal sanmıyorum iki gün sonra bakalım ikiz olma ihtimali bile var senin belli olmaz şu an dedi 3 yumurtam vardı benim bide çatlama gününün 10. Günü oluyor mantıken de ipne günü dışında bu süre içinde değer normal dedi şpne etkisi bu güne kalmaz dedi ama ben rahatlayamıyorum acaba bu kadar düşüm değerle artanlar olmuşmudur keşke bakmaya gitmeseydim diyorm
Ben gördüm canım. Adete kaç gün var ve belirtilerin nelerdiiiEki Görüntüle 3655259
Görünüyomu bılmıyorum ben çok net goruyorum yarın sabah ilk idrarla yaptıgım garantiler umurım
Yarın bat günüm ama normalde bı gun ılerı gıdıyo benım 3 gecedir miğde yanması ve aşırı bacak agrım var 2 gundur kasıklarımda ara ara adet olcakmışım gıbı agrılar oluyo bıde goguslerde dolgunluk varBen gördüm canım. Adete kaç gün var ve belirtilerin nelerdiii
Elendim ben bugün 17. Günde oldum yarın tekrar doktora gidip ilaca baslicam galibaKızlar doktorum 13,15 e hayırlı olsun dedi kimyasal sanmıyorum iki gün sonra bakalım ikiz olma ihtimali bile var senin belli olmaz şu an dedi 3 yumurtam vardı benim bide çatlama gününün 10. Günü oluyor mantıken de ipne günü dışında bu süre içinde değer normal dedi şpne etkisi bu güne kalmaz dedi ama ben rahatlayamıyorum acaba bu kadar düşüm değerle artanlar olmuşmudur keşke bakmaya gitmeseydim diyorm
Hayırlısı olsun canım inşallah bu tedavide hayırlısı ile pozitif haberler alırsınKizlar
Elendim ben bugün 17. Günde oldum yarın tekrar doktora gidip ilaca baslicam galiba
N’aptınız son durum ne inşallah pozitiftirEki Görüntüle 3655259
Görünüyomu bılmıyorum ben çok net goruyorum yarın sabah ilk idrarla yaptıgım garantiler umurım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?