- 13 Aralık 2019
- 135
- 95
- 98
- 43
Ben yanıltıcı olur diye cesaret edemiyorum yapmayaBenimde 18 Eylül,yarın test yapıcam. Belirtin var mıydı?
Henüz yeni ama evet hamilesin. Hayırlı olsun.kan verdim 6.44 çıktı hamile miyim sizce
Bugün,yarın olursun ,olmazsan da super olur.Ya kızlar birşey soracağım bugün iğnenin 16.günü test yapmıştım dün negatif çıkmıştı . İğneden kaç gün sonra regl olunuyor bilgisi olan yazabilir mi çünkü ben hala regl olmadım inşallah geç döllenme falan olmuştur ya
Ben bi ara tam 19 gün sonra olmuştumYa kızlar birşey soracağım bugün iğnenin 16.günü test yapmıştım dün negatif çıkmıştı . İğneden kaç gün sonra regl olunuyor bilgisi olan yazabilir mi çünkü ben hala regl olmadım inşallah geç döllenme falan olmuştur ya
Umarım çok umutlanmak istemiyorum perşembe yeniden test yapacağım Darısı başınıza inşallahBence gebesin :)
Sizin normalde regli döngünüz nedir.en son hangi tarihte oldunuz hesaplayın kaçında olmanız gerekiyor diyeYa kızlar birşey soracağım bugün iğnenin 16.günü test yapmıştım dün negatif çıkmıştı . İğneden kaç gün sonra regl olunuyor bilgisi olan yazabilir mi çünkü ben hala regl olmadım inşallah geç döllenme falan olmuştur ya
Bende aynı 18 Eylül, dün testim negatif çıktı. Bende umudumu kaybediyorumGünaydın kızlar,test yaptım negatif. Bat 3Ekim.Testim albi. Regliyi bekliyorum.18 Eylül de de iğne olmuştum. Umutluydum halbuki
Aynen öyleeee bu formdaki kızlarrrr hepimiz anne olacağız inşallah bebiş olmadı bu ay adet olmayı bekleyip tekrardan takip ettirelim inşallah yavrularımıza kavuşucazzz enerjimiz yüksek, morelimiz yüksek bu yola devam edelim buradaki yazışmalarımız bebişim böyle bebişim şöyleye dösün inşallahUmudumuzu kaybetmeyelim,umut var olduğu için yaşıyoruz. Önümüzdeki ay yine deneriz)
Benim 8.günüm hiç bir belirti ağrı sızı yok malesefBenim midem eksiyor ağzıma geliyor. İki gündür böyle. Benim gibi olan varmı?
Bende de yok şuan ama nasip bekliyorum tedaviye başladığım ayda grup kurmuştuk herkes belirtisini yazmıştı böyle buradakiler gibi o kadar üzülüyordum ki sadece benim tutmadı hepsinin tuttu sanıyordum kaç gün üzüldüm ağladım test günü tek umutsuz giden benken sadece benim pozitif çıkmıştı sonrası malesef kürtaj oldum ama demek istediğim şu herkeste farklı ilerleliyo bu durumİnanın bende hiç biri olmadı bende bir anormallik var
Bende aynı durumdayım 2.iğne vuruşum hiçbir belirti agrı sızı yok ilaç bende tesir mi etmedi acaba dedim kahroldum herkesin bünyesi farklı sizin ilk bebek mi olacak kısmetseBende de yok şuan ama nasip bekliyorum tedaviye başladığım ayda grup kurmuştuk herkes belirtisini yazmıştı böyle buradakiler gibi o kadar üzülüyordum ki sadece benim tutmadı hepsinin tuttu sanıyordum kaç gün üzüldüm ağladım test günü tek umutsuz giden benken sadece benim pozitif çıkmıştı sonrası malesef kürtaj oldum ama demek istediğim şu herkeste farklı ilerleliyo bu durum
Umudunuzu kırmak istemem normalde iğnenin etkisi 12.günde geçiyor ve bu süre zarfında yapılan testler iğne etkisiyle pozitif olabiliyor sizin daha 9.günde iğne etkisi geçmediği halde netigatif çıkmış bende geçen ay sizin gibiydim kendimden bildiğim için yazdım inşallah pozitife dönerKizlar benim de bugün 9. Günüm ovulasyon hala pik ama kaset test yaptım negatif çıktı arada rahime giren bir sancı oluyor estrofem ve progestan fitil kullaniyorum sizce pozitife döner mi
İnşallah döner ya ovulasyon neden hala pik sadece onu cozemedim ya hiç t cizgisi silinmedi acaba catlamadi mi onu bilmiyorum ben Nisan ayında da oldum tuttu ama kimyasal oldu o zaman 17. Günde öğrenmiştimUmudunuzu kırmak istemem normalde iğnenin etkisi 12.günde geçiyor ve bu süre zarfında yapılan testler iğne etkisiyle pozitif olabiliyor sizin daha 9.günde iğne etkisi geçmediği halde netigatif çıkmış bende geçen ay sizin gibiydim kendimden bildiğim için yazdım inşallah pozitife döner
İnşallah döner ya ovulasyon neden hala pik sadece onu cozemedim ya hiç t cizgisi silinmedi acaba catlamadi mi onu bilmiyorum ben Nisan ayında da oldum tuttu ama kimyasal oldu o zaman 17. Günde öğrenmiştim
Herşey gönlünüzce olsun pes etmeyin bende etmiyorumİnşallah döner ya ovulasyon neden hala pik sadece onu cozemedim ya hiç t cizgisi silinmedi acaba catlamadi mi onu bilmiyorum ben Nisan ayında da oldum tuttu ama kimyasal oldu o zaman 17. Günde öğrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?