Eylül ayı Ovıtrelle iğnesi vurunanlar gelin birlikte bekleyelim

Bende aynı durumdayım 2.iğne vuruşum hiçbir belirti agrı sızı yok ilaç bende tesir mi etmedi acaba dedim kahroldum herkesin bünyesi farklı sizin ilk bebek mi olacak kısmetse
Evet nasip olursa ilk .. 2 aşılama bir tüp bebekten sonra ilaç tedavisini deneyelim dedik öncesinde denemiştik ama nasip olmadı bu iğneyi kaç defa kullandım hatırlamıyorum sayısı o kadar çok ki

Evet nasip olursa ilk .. 2 aşılama bir tüp bebekten sonra ilaç tedavisini deneyelim dedik öncesinde denemiştik ama nasip olmadı bu iğneyi kaç defa kullandım hatırlamıyorum sayısı o kadar çok ki
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Sonuçlarınız ne oldu kızlar güncelleyelim birbirimizi bende bat 3 ekim olmadım henüz ama test negatif. Gelmezse pazartesi kan vermeyi düşünüyorum

Sonuçlarınız ne oldu kızlar güncelleyelim birbirimizi bende bat 3 ekim olmadım henüz ama test negatif. Gelmezse pazartesi kan vermeyi düşünüyorum
Benimde 3 Ekim… bugün test yaptım negatif. Bende pazartesi kan vereceğim. İnşallah

Evet regli olmazsanız pazartesi gününe kadar kan testi verirsiniz normalde regliniz düzenli mi
evet hep 27-28 günde olurum. ama bu ay çok fazla ilaç kullandım ya omu etkiliyor acaba diyorum. ya da stresmi yaptım bilemiyorum

Evet regli olmazsanız pazartesi gününe kadar kan testi verirsiniz normalde regliniz düzenli mi
Olabilir evet benimde 2 gündür sabahları regli ağrısı gibi karnımın içinde sızı var sanırım regli olacağım 7 yada 8 ekimde haftaya

benim hiç regl ağrısı falanda yok. sadece biraz akıntı yoğunlaştı.

benim hiç regl ağrısı falanda yok. sadece biraz akıntı yoğunlaştı.
Akıntı beyaz mı krem gibi o bende de var ama geçen ayda aynısını yaşadım ve regli oldum artık umut bağlamıyorum teste yapmayacağım

Bu regli yaklaştığında da oluyor rahim kendini temizliyor diyorlar
ben regl olacağım zaman genelde 1 gün önce hafif kahve olur. bu sefer öyle değil. ya ilaçların etkisi yada döllenme oldu bilemiyorum. ama testler o kadar yanıltıcı ki geçen hafta yaptığımda silik çıkmıştı. bugün yaptım negatif. en iyisi kan vermek.

dün şeffaftı bugün koyu kremsi ama koku yoiğnen

Geçen hafta iğnenin etkisidir inşallah gebesinizdir

evet hep 27-28 günde olurum. ama bu ay çok fazla ilaç kullandım ya omu etkiliyor acaba diyorum. ya da stresmi yaptım bilemiyorum
Galiba stres yapıyr benim adet süremi bile etkilemişti hiç ilaç kullanmadığım aylarda lh testlerini takip edip denemiştik olmayınca 2 ay sonra çatlatma iğnelerine geçtik iğneler gün sapması yapmamıştı çok inşalah hamileyizdir hepimiz

Merhaba kızlarbende eylülde femara kullandım 23ünde çatlatma iğnesi oldum bat 10-11 ekim hiç bir belirtim yok bu ay da olmadı benim

Geçen ay sadece çatladığında ağrım olmuştu sonra adete doğru kasık ağrısı ve adet olmuştum. bu ay ise ilk günlerde hiç hissetmedim yine adete doğru farklılıklar oldu baş dönemsi de dahil ama adet geçmeden ve kan vermedikçe emin olamıcaz tabi

Kızlar 17 mm yumurtam varmıs rahım durumu ıyı yumurtayı catlatıcam dedı doktor gonopeptyl vuruldum bugun 2 tane yarın ve pazartesı ılıskı olsun dedı bu ığneyı kullanan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…