Eylül ayı Ovıtrelle iğnesi vurunanlar gelin birlikte bekleyelim

Aynı şekilde sizin de öyle Rabbim büyüktür 3 senedir artık tahammül seviyesi bitmek üzere bilmiyor

Aynı şekilde sizin de öyle Rabbim büyüktür 3 senedir artık tahammül seviyesi bitmek üzere bilmiyorum
Evet haklısınız uzun süre olmuş aşılama denediniz mi 3 veya 4 çatlatma iğnesinden sonra doktorlar aşılamaya geçiyor siz denediniz mi

Evet haklısınız uzun süre olmuş aşılama denediniz mi 3 veya 4 çatlatma iğnesinden sonra doktorlar aşılamaya geçiyor siz denediniz mi
Yok denemedik iğneyi de ikinci kez deniyorum zaten bir 2024 Nisan ayında kendiliğinden oldu kimyasala döndü 2025 Nisan ayında iğneyle oldu oda kimyasala döndü histeroskipi oldum herşey temiz çıktı ama olmuyor

Yok denemedik iğneyi de ikinci kez deniyorum zaten bir 2024 Nisan ayında kendiliğinden oldu kimyasala döndü 2025 Nisan ayında iğneyle oldu oda kimyasala döndü histeroskipi oldum herşey temiz çıktı ama olmuyor
Peki amh ve fsh değerlerinize baktırdınız mı

merhaba iğneyi nasıl buldunuz acaba? ben de bulamam diye korkuyorum şimdiden araştırmaya başladım

İnanın bende hiç biri olmadı bende bir anormallik var
Merhaba hangi ilaci kullandiginiz yumurta büyütmede. Ben 3 kez klomen kullandim 2 sinde kendiliginden catladi denedik olmaddi 3. De asilama oldum tutmadi ve bu surecte cekmedigim kadar agri cektim oyle sancilar giriyodu ki ne dogrulabiliyodum ne haraket edebiliyodum. Bu ay femera kullandim sizdeki gibi hicbir agrim belirtim yok yarin kan twsti verecegim sadece 3 hundur arada bi kasiklarima adet sancisi giriyor ama cok nadir

Merhaba, ben 2aydır klomen ve çatlatma iğnesi oldum he 2 iğnedede hiçbir belirti yaşamadım geçen ay testim negatif çıktı sizin bunca denemeye rağmen neden olmadı doktorunuz farklı bir tedavi önermedimi

Merhaba, ben 2aydır klomen ve çatlatma iğnesi oldum he 2 iğnedede hiçbir belirti yaşamadım geçen ay testim negatif çıktı sizin bunca denemeye rağmen neden olmadı doktorunuz farklı bir tedavi önermedimi
Ben normalde özelde oluyodum 2.5 senedir evliyim 1.5 sene ozele gittim evlendigim ay adetim kesildigi icin. Ama özel sadece test yapip durdu rahim filmi smar testi sperm testi dogum kontrol farkli birton ilac vs vs ama birtürlü pcos oldugumu söylemedi en son sehir hastahanesine gittim ve direk pcossun dedi. Birkac test orda da verdim normalde asilama olacakti ilk 2 sinde kendiliginden catlamasaydi 3 asilamadan sonra tüp bebek diyolar cünkü. 2 sinde kendiliginden catlayinca 3. Ye kaldik onda olmayinca bu yani bunda tutmazsa eger insallah tutar. Birkez daha asilama sonra tüp bebek. Sadece ileri derecede pcos var diyolar baska bir sikintimiz yok

Sabırla bekleyin inanın olacaktır herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…