Eylül ayı ovulasyon testi yapanlar beraber takip edelim

mevakus

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2024
54
5
6
34
Kızlar merhaba geçen ay aşılama yaptırdım fakat olmadı 5 eylülde adet oldum şimdi ovulasyon testiyle takip ediyorum daha yumurtlama görmedim bu ayda olmazsa tekrar aşılama denicez
Ovulasyon takibi yapanlar varsa beraber yapalım

Ben laboquickle takip ediyorum ama daha koyulaşma görmedim daha önce kullananlar varmı ben innovita kullanmıştım

Eklentiler

• IMG_4900.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba bende letu tedavısının 3. Ayındayım bu ayda olmazsa aşılama olcak ama aşılama hakkında hiç bir fikrim yok nasıl oluyo acaba ilaç kullanıyormuyuz yıne

Ben laboquickle takip ediyorum ama daha koyulaşma görmedim daha önce kullananlar varmı ben innovita kullanmıştım
Merhaba benim adetin 1.gunu bugün 2 yıldır deniyoruz olmuyor ilaçlar iğneler rahim filmi herşeyi denedik ama bugün adet oldum.Bu sefer doktora gitmek istemiyorum ovulasyon ile takip etmek istiyorum ama hiç kullanmadım ne zmn başlamam lazım günde kaç defa yapmam lazım bana bilgi verir misiniz adetimin 1.gunu bugun

Merhaba dün de paylaşmıştım bugün tekrar yaptım bugün 13. Günüm adet döngümün sizce pik mi değerlendirmeli miyim yoksa yarını mı bekleyeyim
Bugün yarın ve diğer günü değerlendirebilirseniz iyi olur diğer günler birer gün arayla değerlendirin

Merhaba bende letu tedavısının 3. Ayındayım bu ayda olmazsa aşılama olcak ama aşılama hakkında hiç bir fikrim yok nasıl oluyo acaba ilaç kullanıyormuyuz yıne
Ben gonal f iğne kullandım ama hiç acı vs hissetmiyorsunuz iğnede kullanımı çok rahat bana doktorum 2 gün letu 6 günde düşük doz gonal f kullandırdı bir adet yumurtam oluşmuştu ama olmadı malesef umarım siz güzel haberi alırsınız gerek kalmaz

Adet bitiminden sonra başlamanız gerekiyor kimisi sabah akşam iki test yapıyor ama ben günde bi test yaparak takip ediyorum testi yapmadan önce sıvı alımını kesiyoruz 1.5-2 saat arası idrar biriktirip aynı gebelik testi gibi yapıyoruz ikinci çizgi kontrol çizgisi kadar koyu oluyor yada bazen daha koyu oluyor o zaman yumurtlama yani pik olmuş diyoruz ama testi bırakmayıp silikleşene kadar takip ediyoruz çünkü silikleştiği gün önemli çatlamış demek oluyor

Merhaba dün de paylaşmıştım bugün tekrar yaptım bugün 13. Günüm adet döngümün sizce pik mi değerlendirmeli miyim yoksa yarını mı bekleyeyim
Canım daha pik olmamış ama olmak üzere gibi ikinci çizgi kontrol çizgisi kadar koyu olucak hatta bazen kontrol çizgisinden bile koyu oluyor

Canım daha pik olmamış ama olmak üzere gibi ikinci çizgi kontrol çizgisi kadar koyu olucak hatta bazen kontrol çizgisinden bile koyu oluyor
Öyle mi bugünü değerlendiremeyeceğim çünkü umarım pik değildir zaten koyu da değil de yine de sormadan geçemedim

Öyle mi bugünü değerlendiremeyeceğim çünkü umarım pik değildir zaten koyu da değil de yine de sormadan geçemedim
Yok değil canım merak etme zaten pik olunca anlıyorsun o kadar koyu çıkıyorki çizgi
İçin rahat olsun 1-2 güne pik görürsün ama çizgi baya koyulaşmış

Yok değil canım merak etme zaten pik olunca anlıyorsun o kadar koyu çıkıyorki çizgi
İçin rahat olsun 1-2 güne pik görürsün ama çizgi baya koyulaşmış
Bu aydan umutluyum değerlerim de iyi çıktı genelde kansızlık b12 eksikliği demir eksikliğiyle savaşıyorum çünkü gebelik düşündüğüm için hormon tahlili falannda vermiştim bugün umarım piki ve çatlamayı görür ve o güzel sonucunu alırım

Modumuzu yüksek tutalım bu ay hepimiz o güzel haberleri alalım inşallah mutlaka haber ver bizede beraber takip edelim

Ben bugün tekrarladım testi senin dün attığın gibiydi muhtemelen yarın pik görürüm sende durumlar ne
Ay bence bugünü değerlendir kesinlikle benim sanırım dün pik di bu gün çatladı silikleşti yani kaçırdım dün 14. Günümdü aptal gibi de değerlendirmedim henüz pik olmadı diye ama bugün çatlamış bu ayım resmen boşa gitti o kadar üzgünüm ki yine de bugünü değerlendireceğim eşim geldiğinde 24 saat canlı kalıyor yumurta ama tek sefer de olsa değerlendireceğin üzgünüm

Canım hiç üzülme önemli olan çatlama bugünü ve yarını mutlaka değerlendir sende canını hiç sıkma muhtemelen daha yeni çatlamıştır yumurtan, yumurta çatladıktan 24-36 saat kadar bi vakit var moralini bozma

Bilmiyorum o kadar üzüldüm ki tek günden hiç ümidim yok zaten geç de kaldık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…