Merhaba bende letu tedavısının 3. Ayındayım bu ayda olmazsa aşılama olcak ama aşılama hakkında hiç bir fikrim yok nasıl oluyo acaba ilaç kullanıyormuyuz yıneKızlar merhaba geçen ay aşılama yaptırdım fakat olmadı 5 eylülde adet oldum şimdi ovulasyon testiyle takip ediyorum daha yumurtlama görmedim bu ayda olmazsa tekrar aşılama denicez
Ovulasyon takibi yapanlar varsa beraber yapalım
Merhaba benim adetin 1.gunu bugün 2 yıldır deniyoruz olmuyor ilaçlar iğneler rahim filmi herşeyi denedik ama bugün adet oldum.Bu sefer doktora gitmek istemiyorum ovulasyon ile takip etmek istiyorum ama hiç kullanmadım ne zmn başlamam lazım günde kaç defa yapmam lazım bana bilgi verir misiniz adetimin 1.gunu bugunBen laboquickle takip ediyorum ama daha koyulaşma görmedim daha önce kullananlar varmı ben innovita kullanmıştım
Laboquick çok kaliteli bir test. Devam edinBen laboquickle takip ediyorum ama daha koyulaşma görmedim daha önce kullananlar varmı ben innovita kullanmıştım
Merhaba dün de paylaşmıştım bugün tekrar yaptım bugün 13. Günüm adet döngümün sizce pik mi değerlendirmeli miyim yoksa yarını mı bekleyeyimLaboquick çok kaliteli bir test. Devam edin
Bugün yarın ve diğer günü değerlendirebilirseniz iyi olur diğer günler birer gün arayla değerlendirinMerhaba dün de paylaşmıştım bugün tekrar yaptım bugün 13. Günüm adet döngümün sizce pik mi değerlendirmeli miyim yoksa yarını mı bekleyeyim
Ben gonal f iğne kullandım ama hiç acı vs hissetmiyorsunuz iğnede kullanımı çok rahat bana doktorum 2 gün letu 6 günde düşük doz gonal f kullandırdı bir adet yumurtam oluşmuştu ama olmadı malesef umarım siz güzel haberi alırsınız gerek kalmazMerhaba bende letu tedavısının 3. Ayındayım bu ayda olmazsa aşılama olcak ama aşılama hakkında hiç bir fikrim yok nasıl oluyo acaba ilaç kullanıyormuyuz yıne
Adet bitiminden sonra başlamanız gerekiyor kimisi sabah akşam iki test yapıyor ama ben günde bi test yaparak takip ediyorum testi yapmadan önce sıvı alımını kesiyoruz 1.5-2 saat arası idrar biriktirip aynı gebelik testi gibi yapıyoruz ikinci çizgi kontrol çizgisi kadar koyu oluyor yada bazen daha koyu oluyor o zaman yumurtlama yani pik olmuş diyoruz ama testi bırakmayıp silikleşene kadar takip ediyoruz çünkü silikleştiği gün önemli çatlamış demek oluyorMerhaba benim adetin 1.gunu bugün 2 yıldır deniyoruz olmuyor ilaçlar iğneler rahim filmi herşeyi denedik ama bugün adet oldum.Bu sefer doktora gitmek istemiyorum ovulasyon ile takip etmek istiyorum ama hiç kullanmadım ne zmn başlamam lazım günde kaç defa yapmam lazım bana bilgi verir misiniz adetimin 1.gunu bugun
Canım daha pik olmamış ama olmak üzere gibi ikinci çizgi kontrol çizgisi kadar koyu olucak hatta bazen kontrol çizgisinden bile koyu oluyorMerhaba dün de paylaşmıştım bugün tekrar yaptım bugün 13. Günüm adet döngümün sizce pik mi değerlendirmeli miyim yoksa yarını mı bekleyeyim
Bende ilk defa kullanıyorum bugün 15. Günüm daha pik olmayınca testen şüphe etmiştim biraz, sanırım yumurta 20 mm olunca pik oluyo innovita 18 mm olunca pik oluyo demişler bi kaç yerdeLaboquick çok kaliteli bir test. Devam edin
Öyle mi bugünü değerlendiremeyeceğim çünkü umarım pik değildir zaten koyu da değil de yine de sormadan geçemedimCanım daha pik olmamış ama olmak üzere gibi ikinci çizgi kontrol çizgisi kadar koyu olucak hatta bazen kontrol çizgisinden bile koyu oluyor
Yok değil canım merak etme zaten pik olunca anlıyorsun o kadar koyu çıkıyorki çizgiÖyle mi bugünü değerlendiremeyeceğim çünkü umarım pik değildir zaten koyu da değil de yine de sormadan geçemedim
Bu aydan umutluyum değerlerim de iyi çıktı genelde kansızlık b12 eksikliği demir eksikliğiyle savaşıyorum çünkü gebelik düşündüğüm için hormon tahlili falannda vermiştim bugün umarım piki ve çatlamayı görür ve o güzel sonucunu alırımYok değil canım merak etme zaten pik olunca anlıyorsun o kadar koyu çıkıyorki çizgi
İçin rahat olsun 1-2 güne pik görürsün ama çizgi baya koyulaşmış
Modumuzu yüksek tutalım bu ay hepimiz o güzel haberleri alalım inşallahBu aydan umutluyum değerlerim de iyi çıktı genelde kansızlık b12 eksikliği demir eksikliğiyle savaşıyorum çünkü gebelik düşündüğüm için hormon tahlili falannda vermiştim bugün umarım piki ve çatlamayı görür ve o güzel sonucunu alırım
Ay inşallah inşallah inşallahModumuzu yüksek tutalım bu ay hepimiz o güzel haberleri alalım inşallahmutlaka haber ver bizede beraber takip edelim
Ben bugün tekrarladım testi senin dün attığın gibiydi muhtemelen yarın pik görürüm sende durumlar neAy inşallah inşallah inşallahkonuyu takibe aldım hepimiiizzzzz sevinç mesajları yazalııımm
Ay bence bugünü değerlendir kesinlikle benim sanırım dün pik di bu gün çatladı silikleşti yani kaçırdım dün 14. Günümdü aptal gibi de değerlendirmedim henüz pik olmadı diye ama bugün çatlamış bu ayım resmen boşa gitti o kadar üzgünüm ki yine de bugünü değerlendireceğim eşim geldiğinde 24 saat canlı kalıyor yumurta ama tek sefer de olsa değerlendireceğin üzgünümBen bugün tekrarladım testi senin dün attığın gibiydi muhtemelen yarın pik görürüm sende durumlar ne
Canım hiç üzülme önemli olan çatlama bugünü ve yarını mutlaka değerlendir sende canını hiç sıkma muhtemelen daha yeni çatlamıştır yumurtan, yumurta çatladıktan 24-36 saat kadar bi vakit var moralini bozmaAy bence bugünü değerlendir kesinlikle benim sanırım dün pik di bu gün çatladı silikleşti yani kaçırdım dün 14. Günümdü aptal gibi de değerlendirmedim henüz pik olmadı diye ama bugün çatlamış bu ayım resmen boşa gitti o kadar üzgünüm ki yine de bugünü değerlendireceğim eşim geldiğinde 24 saat canlı kalıyor yumurta ama tek sefer de
Bilmiyorum o kadar üzüldüm ki tek günden hiç ümidim yok zaten geç de kaldık yaniCanım hiç üzülme önemli olan çatlama bugünü ve yarını mutlaka değerlendir sende canını hiç sıkma muhtemelen daha yeni çatlamıştır yumurtan, yumurta çatladıktan 24-36 saat kadar bi vakit var moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?