Eylül ayı ovulasyon testi yapanlar beraber takip edelim

Kaçıncı günündesin canım bizde arkadaşla tam göremedik pik olucak gibi oldu ama olmadı acaba şuan piyasadaki testlerde mi bişey var ya
Benim bugün 13. Gün innovita yaptım koyulaşma düzeyinde diğerinde tık yok desem yeridir silik çıkıyor

Benim bugün 13. Gün innovita yaptım koyulaşma düzeyinde diğerinde tık yok desem yeridir silik çıkıyor
Yine burda bi konuda okumuştum innovita yumurta biraz daha küçükken pozitif göstermeye başlıyormuş ama deneyen arkadaş çatlamayıda iki teste aynı görmüştü ne kadar doğrudur bilemiyorum belki öyle bi durum vardır yada dediğim gibi şu sıra laboquick teste bi problem var

Benim en koyu gördüğüm buydu ertesi gün daha koyu olur diye düşünürken silikleşmişti innovitayı 6-7 kez kullandım hiç böyle bi durum olmamıştı

Eklentiler

• IMG_612082F7-DD80-414E-8C99-40F0492E6C3B.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 22
Benim en koyu gördüğüm buydu ertesi gün daha koyu olur diye düşünürken silikleşmişti innovitayı 6-7 kez kullandım hiç böyle bi durum olmamıştı
Benim bugün yaptığım test böyleydi aynı bu şekilde . Bu yumurtlamayı gösteriyor o halde ? O ara bi daha yaptınız mı ? Diğer testi geç mi yaptınız hani kaçırmış olabilir misin

. Kızlar merhaba ovü testiyle yumurtlamamı bekliyorum suan. Ama felaket bir şekilde hasta oldum öksürürken vs cigerlerim açıyor. Mecbur ilaç kullanacağım. Yumurtlama tahmini 14 falan var. Geç yumurtluyorum ben. Sorum şu ki bu hastalık yada ilaçlar yumurtaya zarar verir mi sağlıklı yumurta ve gebelik oluşumuna engeli olur mu bilemedim. Çünkü benim şöyle bir sıkıntım daha var. 7 yıldır hatta 8 olacak dkh kullanıyordum. Bıraktım regl gördüm. Büyük ihtimalle regl değil çekilme kanamasıydı çünkü hap kullanırken rahmimi incelttiği için regl olamıyordum yumurtalar zaten baskılanıyordu. Zaten bu konuda kafam karışıkken şimdi hastalık ve ilaç çıktı. Bilgisi olan varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ayrıca çok uzun oldu biliyorum ama benim suan ortamala döngü 41-42 gün falan oluyor 11 eylül sat muhtemelen 5-7 Ekim yumurtlama olacak belli değil ama bu süre içince ince rahim normal kalınlığına dönüp sağlıklı yumurtlar mı? Yani ilk gebeliğimde plansız beklenmedik zaman oldu. Simdi ikinci için uğraşıyorum ama bu kadar zor olduğunu tahmin etmemiştim ya

Benim bugün yaptığım test böyleydi aynı bu şekilde . Bu yumurtlamayı gösteriyor o halde ? O ara bi daha yaptınız mı ? Diğer testi geç mi yaptınız hani kaçırmış olabilir misin
Yok canım adetim bittiği gibi başladım testlere kaçırmadım yani ama testim git gide koyulaşıyordu en son böyle kaldı bundan öteye gitmedi silikleşti ertesi gün

Daha yumurtlamana çok varmış yumurta kalitesini etkilermi bilemiyorum sanmıyorum yani.
Haptan sonraki ay hamile kalan çok kişi var birazda şans işi aslında

Yok canım adetim bittiği gibi başladım testlere kaçırmadım yani ama testim git gide koyulaşıyordu en son böyle kaldı bundan öteye gitmedi silikleşti ertesi gün
Gene de yumurtlama olmuştur diye düşünüyorum şöyle yapabilirsin adete 1 hafta kala progesteron hormonuna baktır yüksek çıkarsa yumurtlama olmuş demektir

Daha yumurtlamana çok varmış yumurta kalitesini etkilermi bilemiyorum sanmıyorum yani.
Haptan sonraki ay hamile kalan çok kişi var birazda şans işi aslında
Teşekkür ederim cevabınız için inşallah etki etmez

Gene de yumurtlama olmuştur diye düşünüyorum şöyle yapabilirsin adete 1 hafta kala progesteron hormonuna baktır yüksek çıkarsa yumurtlama olmuş demektir
Adet bitiminden beri gün aşırı ilişki yapmıştım aslında yumurtlamayı testle tam yakalayamadım ama olduysada kaçırmamışımdır herhalde diye düşünüyorum of bilemedim vallahi etrafım ilk seferde tek ilişki ile oldu diyenlerle dolu ben anlamadım biz günü yakalasakta olmuyo

Haklısın . Bizim zamanımız gelmemiş demek ki

Haklısın . Bizim zamanımız gelmemiş demek ki
Az önce aklıma düştü bi test yapıyım dedim sonuç bu şekilde bu laboquick bana kafayı yediricek şimdiye baya silikleşmiş olması gerekmezmi 19. Gündeyim ama test sanki pikten 1 gün önce veya 1 gün sonra gibi

Eklentiler

• image.webp
    5 KB · Görüntüleme: 20
Ay çok enteresan bende yapacağım az sonra bakalım

Benim genelde hiç belirtim olmuyor akıntıdan anlıyorum sadece ama kasık ağrısı yaşayanlar falan var
Akinti 3 gun onceden filan basladi dun pik oldu ama aksam siddetli bi agri yasadim ne oldu anlamadim bakalim hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…