Evet az kaldı heyecan basıyo benide inşallah olmuştur yoksa adet olunca aşılamaya başlıcam tekrarAyy az kalmış canım 10 olunca erken gebelik yap bakalım çıkmazsa 2 gün sonra tekrarla ayy hadi inşallah güzel hayırlı haberlerini bekliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet az kaldı heyecan basıyo benide inşallah olmuştur yoksa adet olunca aşılamaya başlıcam tekrarAyy az kalmış canım 10 olunca erken gebelik yap bakalım çıkmazsa 2 gün sonra tekrarla ayy hadi inşallah güzel hayırlı haberlerini bekliyorum![]()
Canım 27 eylül ve altındaki pik sadece, pik olduğu zaman ikinci çizgi daha koyu oluyorArkadaşlar adettim 13 Eylül de girdim ovulasyon testi nede 12 gün de başladım hepsi pik çıkıyor bı türlü anlamadı yardımcı olurmusunuz lütfen
Oldu mu 1 yıl canımEvet az kaldı heyecan basıyo benide inşallah olmuştur yoksa adet olunca aşılamaya başlıcam tekrar![]()
Yani yumurta çatlamışmıCanım 27 eylül ve altındaki pik sadece, pik olduğu zaman ikinci çizgi daha koyu oluyor
İnşaallah canım teşekkür ederim inşaallah sende güzel haber alırsın son iki günün kalmışOlsun canım 2 gün değerlendirmişsin inşallah hayırlı haber alırsın, geçmiş olsun![]()
Canım bugünün baya pik gözüküyor dün de pike yakın. Yani dünü değerlendiremediysen bu geceyi yarın gündüzü muhakkak değerlendir . İki çizginin de aynı koyulukta olması gerekir pik diyebilmek için eğer testi yapmaya devam edersen yarın ve diğer gün çizginin iyice siliklestiğini görürsünArkadaşlar adettim 13 Eylül de girdim ovulasyon testi nede 12 gün de başladım hepsi pik çıkıyor bı türlü anlamadı yardımcı olurmusunuz lütfen
Yumurtlamışsın çatlamak üzere bu geceyi ve yarın gündüzü muhakkak değerlendirYani yumurta çatlamışmı
Ay çok teşekkür ederim diyelim bu sabah ı değerlendirdim akşam da değerlendirsem tutar mıCanım bugünün baya pik gözüküyor dün de pike yakın. Yani dünü değerlendiremediysen bu geceyi yarın gündüzü muhakkak değerlendir . İki çizginin de aynı koyulukta olması gerekir pik diyebilmek için eğer testi yapmaya devam edersen yarın ve diğer gün çizginin iyice siliklestiğini görürsün
Tamam canım çok teşekkür ederimYumurtlamışsın çatlamak üzere bu geceyi ve yarın gündüzü muhakkak değerlendir
Büyük ihtimalle tutar 24-36 saat canlı kalabiliyor diye biliyorum yumurta . Bu gece ve sabah olsa çok daha iyi olur benim fikrimceAy çok teşekkür ederim diyelim bu sabah ı değerlendirdim akşam da değerlendirsem tutar mı
Rica ederim ne demekTamam canım çok teşekkür ederim
İnşallah Allah in izniyle siz kaç yıllık deniyorsunuzRica ederim ne demekinşaallah gebelik testinde gerçek pozitif görürüz bu ay
![]()
Yıl olmadı , 7 ay oldu . 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdimİnşallah Allah in izniyle siz kaç yıllık deniyorsunuz![]()
Anladım canım çok geçmiş olsun ya kimyasal gebilik için hiç doktora gittin miYıl olmadı , 7 ay oldu . 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim![]()
Anladım canım çok geçmiş olsun ya kimyasal gebilik için hiç doktora gittin mi
Anladım canım çok geçmiş olsun ya kimyasal gebilik için hiç doktora gittin mi
Bende 2 yıllık deniyorum hatta 3 yıla giricek bide bu ay ilk defa ovulasyon testi deniyorumGittim evet kimyasal geçirmen iyi bir şey hamile kalabildiğini gösterir dedi ama 5 aydır tutmuyor 6 ay olacak neredeyse kimyasal geçireli yanlış hesaplamışım 4 ay diye pardon. Siz ne zamandır deniyirsunuz
Anladım canım inşaallah tez zamanda kucağına alırsın bebişini . 13 Eylül de âdet gördüm yazmışsın demek ki 14.-15. günde yumurtluyorsun. Benim de 17.gün büyük ihtimalle bende bu ay ilk defa denedimBende 2 yıllık deniyorum hatta 3 yıla giricek bide bu ay ilk defa ovulasyon testi deniyorum
İnşallah canım sen de en kısa zamanda kucağına alırsın artık adet tarihimizi bekliycezAnladım canım inşaallah tez zamanda kucağına alırsın bebişini . 13 Eylül de âdet gördüm yazmışsın demek ki 14.-15. günde yumurtluyorsun. Benim de 17.gün büyük ihtimalle bende bu ay ilk defa denedim
Benim adet dönemi 5 i büyük ihtimal 3 4 gibi yaparımCanım seninle aynı gün pik diye konuşmuştuk sanki ne zaman test yapmayı düşünüyorsun