2.5 yıl oldu bekliyoruz işteOldu mu 1 yıl canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.5 yıl oldu bekliyoruz işteOldu mu 1 yıl canım
Benimde 5 gösteriyo genelde şaşmaz 1 gün oynar en fazla ben o kadar sabredemem herhaldeBenim adet dönemi 5 i büyük ihtimal 3 4 gibi yaparımsen ?
Bu süreçte hiç gebelik oluşmadımı canım rahim filmi sperm analizi falan yaptırdınızmı?Bende 2 yıllık deniyorum hatta 3 yıla giricek bide bu ay ilk defa ovulasyon testi deniyorum
Yap bana da haber etBenimde 5 gösteriyo genelde şaşmaz 1 gün oynar en fazla ben o kadar sabredemem herhaldezaten yumurtlamama göre 4 ekim olucak diye hesapladım 30unda yaparım bende
İnşallah canım sen de en kısa zamanda kucağına alırsın artık adet tarihimizi bekliyce
Canım benim eşim sperm testi verdi çok iyiydi temiz çıktı yani bende hormon testi verdim süt hormonunum biraz yüksek ve polikistik ower var dedi kılomen ilacı verdi adetin 5 gününde kullan dedi 10 gününde yanıma gel gittiğimde dedi ki yumurtan 3,4 çatlar iyi yanı dedi git 4 ay kılomen ilacı kullan dedi hamile kaldn kaldın kalmadın gel Rahim filmini çektireceğizBu süreçte hiç gebelik oluşmadımı canım rahim filmi sperm analizi falan yaptırdınızmı?
Eğer sperm de bi sıkıntı yoksa pik gördüğün günden itibaren 3-4 gün üst üste değerlendir daha verimli oluyor diyolar
Dene bence bende denediğimde daha silikti hatta adetimin 12 gününde başladım bence deneMerhaba kizlar benim bat 16 ekim eylulde gitti malesef ekime kaldikovulasyonu takip ediyorum gecen ay 12. Gunde pozitif oldu ondan onceki ay 15. Gunde pozitif gordum bakalim bu ay ne zaman pozitif gorcem insallah guzel haberler aliriz
cizgi baya belirginlesti bugun aksam yada yarin pozitife doner mi sizce kacirmayim garanti olsun
![]()
Doktora göründün mü canım bende gittim bu ay yarın da gidicem bakalım amh bakılmamış sonuçları göstericem2.5 yıl oldu bekliyoruz işte
Aslında benim 3 gebelik kaybım var canım ama en sonuncusundan sonra hamile kalamadım 9 ay oldu bi kere aşılama yaptık bu ay doğal bekleyelim olmazsa yine aşılama diye konuştuk doktorumlaDoktora göründün mü canım bende gittim bu ay yarın da gidicem bakalım amh bakılmamış sonuçları göstericem
Amin canım inşallah rabbim gönlüne göre versinCanım benim eşim sperm testi verdi çok iyiydi temiz çıktı yani bende hormon testi verdim süt hormonunum biraz yüksek ve polikistik ower var dedi kılomen ilacı verdi adetin 5 gününde kullan dedi 10 gününde yanıma gel gittiğimde dedi ki yumurtan 3,4 çatlar iyi yanı dedi git 4 ay kılomen ilacı kullan dedi hamile kaldn kaldın kalmadın gel Rahim filmini çektireceğiz
Senin dediğin gibi değerlendiricem bakalım hayırlısıyla Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah![]()
Evet sanki pozitife dönmek üzere değerlendirsen iyi olur gün içinde dönebilir dediğin gibi kaçırmamış olursunMerhaba kizlar benim bat 16 ekim eylulde gitti malesef ekime kaldikovulasyonu takip ediyorum gecen ay 12. Gunde pozitif oldu ondan onceki ay 15. Gunde pozitif gordum bakalim bu ay ne zaman pozitif gorcem insallah guzel haberler aliriz
cizgi baya belirginlesti bugun aksam yada yarin pozitife doner mi sizce kacirmayim garanti olsun
![]()
En kısa zamanda kavuşursun inşallah bebişine kuzum stres yapma sakınAslında benim 3 gebelik kaybım var canım ama en sonuncusundan sonra hamile kalamadım 9 ay oldu bi kere aşılama yaptık bu ay doğal bekleyelim olmazsa yine aşılama diye konuştuk doktorumla
Sende yaparsan haber ver mutlakaYap bana da haber et![]()
Amin inşallah herşeyin hayırlısıAmin canım inşallah rabbim gönlüne göre versin![]()
İnşallah canım hepimiz kavuşalım isteyen herkese nasip olsun inşallahEn kısa zamanda kavuşursun inşallah bebişine kuzum stres yapma sakın![]()
Aynen öyle canım haklısın insan üzülüyor diğerlerinde görünce ama vakti var asla üzülme kafana takma olacak elbet zamanı gelinceİnşallah canım hepimiz kavuşalım isteyen herkese nasip olsun inşallahStres yapmamaya çalışıyorum ama inan bu aralar bütün çevremiz hamile ve sürekli inşallah sizede nasip olur diye teselli cümleleri duyuyorum çevre insanı daha yoruyor yaşadıklarındansa
İnşallah canım sen ne zamandır istiyorsun hsg falan çekildinmiAynen öyle canım haklısın insan üzülüyor diğerlerinde görünce ama vakti var asla üzülme kafana takma olacak elbet zamanı gelince
Bende 4 ay oluyor canım çekilmedim hormonlara bile yeni baktırdım yarın doktora gidicem sonuçlar için 1 yıl dolmadan bakmıyorlarİnşallah canım sen ne zamandır istiyorsun hsg falan çekildinmi
Tamam canım belirti gibi bişey var mı ? Sende daha önce gebelik olmuş muydSende yaparsan haber ver mutlaka![]()
Hiç bi belirtim yok canım daha önce 3 gebelik yaşadım ben bir kürtajım 2 düşüğüm varTamam canım belirti gibi bişey var mı ? Sende daha önce gebelik olmuş muyd