- 28 Haziran 2025
- 1.890
- 501
- 38
- 31
Evet canım benim yumurtlama takvime göre iki gün önce oldu geçen ayDüzenli adet görüyorsan uygulamada yazandan 1-2 gün oynuyor en fazla ordan tahmin yürütürsün ben senin fotoğraftan çok anlayamadım döngünü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım benim yumurtlama takvime göre iki gün önce oldu geçen ayDüzenli adet görüyorsan uygulamada yazandan 1-2 gün oynuyor en fazla ordan tahmin yürütürsün ben senin fotoğraftan çok anlayamadım döngünü![]()
Şimdi kaç günün var canım benimde 5 gün geçti ama zaman geçmek bilmiyor vallahi her aşaması stresli keşke 1 gün yapıp öğrenebilsekEvet canım benim yumurtlama takvime göre iki gün önce oldu geçen ay
Şimdi daha belirgin canım emin olmak için akşamda yapmıştım karıştı tekrar yapıştırdım sıraylaŞimdi kaç günün var canım benimde 5 gün geçti ama zaman geçmek bilmiyor vallahi her aşaması stresli keşke 1 gün yapıp öğrenebilsek![]()
O zaman yakın zamanda görürsün pik canım dikkatli ol aynı saatlerde yapmaya çalış testi aman kaçırmaŞimdi daha belirgin canım emin olmak için akşamda yapmıştım karıştı tekrar yapıştırdım sırayla
4 gün kalmış yumurtlamaya takvime göre yarın yada diğer gün yumurtlama olması lazım önceki ay yaptığıma göre![]()
Hadi inşallahBeklemedeyim bende canım bugün 5. Gün zaman geçmiyor![]()
Öyle yapıyorum canım teşekkür ederimO zaman yakın zamanda görürsün pik canım dikkatli ol aynı saatlerde yapmaya çalış testi aman kaçırma
Canım 25i pik sanki inşallah değerlendirmişsindirKızlar hangisi pik anlayamadım yardım eder misiniztest laboquick
Değerlendirdim 24-25 tutmuştur inşaallahCanım 25i pik sanki inşallah değerlendirmişsindir
İnşallah canımDeğerlendirdim 24-25 tutmuştur inşaallahsonrasını değerlendiremedik
Canım naptın piki görebildinmi?Şimdi daha belirgin canım emin olmak için akşamda yapmıştım karıştı tekrar yapıştırdım sırayla
4 gün kalmış yumurtlamaya takvime göre yarın yada diğer gün yumurtlama olması lazım önceki ay yaptığıma göre![]()
Evet canım dün pik oldu şükür bugun de devam ediyorCanım naptın piki görebildinmi?
Aa çok sevindim yakalayabilmişsinEvet canım dün pik oldu şükür bugun de devam ediyor
Aynen canım yakaladım şükür ya değerlendiriyorum bakalım inşallah bu ay tutar hep birlikte güzel haberler verelim inşallahhAa çok sevindim yakalayabilmişsin
Bol bol değerlendir inşallah hayırlısıyla güzel haber ver![]()
İnşallah canım bende dpo 8 şuan zaman geçmiyor bir an önce öğrenmek istiyor insanAynen canım yakaladım şükür ya değerlendiriyorum bakalım inşallah bu ay tutar hep birlikte güzel haberler verelim inşallahh![]()
Canım seninle aynı gün pik diye konuşmuştuk sanki ne zaman test yapmayı düşünüyorsunHadi inşallah![]()
26 da en sondaki gibi oldu . Eşimin işi nedeniyle değerlendiremedik bende dünden hastayım boğazım ağrıyorİnşallah canımama 26dada pik var sanki dün tekrarladınmı silikleşmi testin bugünüde değerlendir istersen
![]()
Ayy az kalmış canım 10 olunca erken gebelik yap bakalım çıkmazsa 2 gün sonra tekrarla ayy hadi inşallah güzel hayırlı haberlerini bekliyorumİnşallah canım bende dpo 8 şuan zaman geçmiyor bir an önce öğrenmek istiyor insan![]()
Arkadaşlar adettim 13 Eylül de girdim ovulasyon testi nede 12 gün de başladım hepsi pik çıkıyor bı türlü anlamadı yardımcı olurmusunuz lütfenKızlar merhaba geçen ay aşılama yaptırdım fakat olmadı 5 eylülde adet oldum şimdi ovulasyon testiyle takip ediyorum daha yumurtlama görmedim bu ayda olmazsa tekrar aşılama denicez
Ovulasyon takibi yapanlar varsa beraber yapalım![]()
Olsun canım 2 gün değerlendirmişsin inşallah hayırlı haber alırsın, geçmiş olsun26 da en sondaki gibi oldu . Eşimin işi nedeniyle değerlendiremedik bende dünden hastayım boğazım ağrıyor![]()