Eylül ayı tüp bebek pozitifleri

Ben de 10 eylül de pozitifi gördüm ancak bebeği göremedik kese var bebek yok haftaya tekrar gideceğiz ama umudum iyice tükendi bu bizim yedinci denememizdi...
bazen böyle durumlar olabiliyormuş sanırım
hatta arkadasımın da böyle olmustu sanki konusunu okumustum yanlıs hatırlamıyorsam
tekrar ne zaman gıdeceksınız canım

berlin8982 Sende de böyle bir durum mu olmustu ?

Dün gittik kese 11mm olmuş ama yolc sac da embriyo da görünmüyor haftaya tekrar gideceğiz ama bilmiyorum ki görür müyüz? Bir de kese de çok yavaş gelişiyor günde 1 mm gelişme göstermesi gerekirmiş bizimki ona da ulaşamadı

Ben de 10 eylül de pozitifi gördüm ancak bebeği göremedik kese var bebek yok haftaya tekrar gideceğiz ama umudum iyice tükendi bu bizim yedinci denememizdi...

Evet victoryvivi doğru hatırlıyorsun canım .
Kaçıncı haftadasın sen ? Ben 6+7 gibiydi gördüm . Daha doğrusu görmedim bile doktor ‘burda korkma ben görüyorum kalbi atıyor’ dedi . Ben 7+3’te gördüm . Panik yapma , doktorun ne diyor ?

Ben şu an 7.haftadayım doktorum bu iyi haber değil dedi ultrasonla bakan doktorum ise bir hafta daha bekleyelim dedi doktor da göremedi yani

Ben şu an 7.haftadayım doktorum bu iyi haber değil dedi ultrasonla bakan doktorum ise bir hafta daha bekleyelim dedi doktor da göremedi yani
Yolk sac görünseydi daha rahat olurdun :/ gerçekten anlıyorum seni . Ama kendini yıpratman bir işe yaramayacak . Hakkında hayırlısı olsun canım benim

Yolk sac görünseydi daha rahat olurdun :/ gerçekten anlıyorum seni . Ama kendini yıpratman bir işe yaramayacak . Hakkında hayırlısı olsun canım benim
Doktor da aynısını söyledi yolc sacı görsem rahatlayacağım dedi ama göremedi Rabbime emanet dua ediyorum sadece hakkımızda hayırlı olanı yaratana emanet

Merhaba ben de eylülde pozitif alanlardanım. bugün kese görmeye gideceğiz inşallah bi sıkıntı yoktur. dua edin lütfen
hayırlı olsun canım
sen hangı gün öğrendin
bende yarın gideceğim keseye çok heyecanlı
insallah sorun olmaz

Doktor da aynısını söyledi yolc sacı görsem rahatlayacağım dedi ama göremedi Rabbime emanet dua ediyorum sadece hakkımızda hayırlı olanı yaratana emanet
Ben de şunu anlamıyorum , inşallah boş gebelik değildir , ama tüp bebekte zaten nasıl boş gebelik oluyor ki ? Sonuçta döllenmiş embriyo koyuyorlar . Ben bilmiyorum gerçekten ;/ allah herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah !!!!!

Ben de aynı soruyu soruyorum kendi kendime... 5.gün blast transferi idi hatta tranferden sonra tam tutunma aşamasında blasttan bir adım önde dediler hayırlısı ne diyelim bir hafta daha bekleyelim bakalım belki bir mucize de bize nasip olur dualarınızı bekliyorum

Hım beni erken cagırmıs sanki doktorum
20 eylüldü transferim
ilk deneme miydi senin ?
yok canım 2.denemem benim. bana 3. gün embriyoları transfer edilmişti seninki 5. gün emriyosu ve değerlerinde yüksekse ondan erken çağırmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…