- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
-
İyi yaptınTopigin hayırlı olsun canım benim . Ben 31 ağustosta aldım sonucu ama yine de yazmak istedim
bazen böyle durumlar olabiliyormuş sanırımBen de 10 eylül de pozitifi gördüm ancak bebeği göremedik kese var bebek yok haftaya tekrar gideceğiz ama umudum iyice tükendi bu bizim yedinci denememizdi...
Ben de 10 eylül de pozitifi gördüm ancak bebeği göremedik kese var bebek yok haftaya tekrar gideceğiz ama umudum iyice tükendi bu bizim yedinci denememizdi...
Ben şu an 7.haftadayım doktorum bu iyi haber değil dedi ultrasonla bakan doktorum ise bir hafta daha bekleyelim dedi doktor da göremedi yaniEvetvictoryvivi doğru hatırlıyorsun canım .
Kaçıncı haftadasın sen ? Ben 6+7 gibiydi gördüm . Daha doğrusu görmedim bile doktor ‘burda korkma ben görüyorum kalbi atıyor’ dedi . Ben 7+3’te gördüm . Panik yapma , doktorun ne diyor ?
Yolk sac görünseydi daha rahat olurdun :/ gerçekten anlıyorum seni . Ama kendini yıpratman bir işe yaramayacak . Hakkında hayırlısı olsun canım benimBen şu an 7.haftadayım doktorum bu iyi haber değil dedi ultrasonla bakan doktorum ise bir hafta daha bekleyelim dedi doktor da göremedi yani
Hayırlısı olsun canım . İnşallah herşey güzelce ilerler :)Merhaba ben de eylülde pozitif alanlardanım. bugün kese görmeye gideceğiz inşallah bi sıkıntı yoktur. dua edin lütfen
amin canım inşallah :)Hayırlısı olsun canım . İnşallah herşey güzelce ilerler :)
Doktor da aynısını söyledi yolc sacı görsem rahatlayacağım dedi ama göremedi Rabbime emanet dua ediyorum sadece hakkımızda hayırlı olanı yaratana emanetYolk sac görünseydi daha rahat olurdun :/ gerçekten anlıyorum seni . Ama kendini yıpratman bir işe yaramayacak . Hakkında hayırlısı olsun canım benim
hayırlı olsun canımMerhaba ben de eylülde pozitif alanlardanım. bugün kese görmeye gideceğiz inşallah bi sıkıntı yoktur. dua edin lütfen
Ben de şunu anlamıyorum , inşallah boş gebelik değildir , ama tüp bebekte zaten nasıl boş gebelik oluyor ki ? Sonuçta döllenmiş embriyo koyuyorlar . Ben bilmiyorum gerçekten ;/ allah herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah !!!!!Doktor da aynısını söyledi yolc sacı görsem rahatlayacağım dedi ama göremedi Rabbime emanet dua ediyorum sadece hakkımızda hayırlı olanı yaratana emanet
15 eylülde transferim yapıldı, 26 eylülde pozitifi gördüm canım. inşallah hayırlı haberle dönersin sen dehayırlı olsun canım
sen hangı gün öğrendin
bende yarın gideceğim keseye çok heyecanlı
insallah sorun olmaz
Hım beni erken cagırmıs sanki doktorum15 eylülde transferim yapıldı, 26 eylülde pozitifi gördüm canım. inşallah hayırlı haberle dönersin sen de
Ben de aynı soruyu soruyorum kendi kendime... 5.gün blast transferi idi hatta tranferden sonra tam tutunma aşamasında blasttan bir adım önde dediler hayırlısı ne diyelim bir hafta daha bekleyelim bakalım belki bir mucize de bize nasip olur dualarınızı bekliyorumBen de şunu anlamıyorum , inşallah boş gebelik değildir , ama tüp bebekte zaten nasıl boş gebelik oluyor ki ? Sonuçta döllenmiş embriyo koyuyorlar . Ben bilmiyorum gerçekten ;/ allah herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah !!!!!
yok canım 2.denemem benim. bana 3. gün embriyoları transfer edilmişti seninki 5. gün emriyosu ve değerlerinde yüksekse ondan erken çağırmış olabilir.Hım beni erken cagırmıs sanki doktorum
20 eylüldü transferim
ilk deneme miydi senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?