- 14 Kasım 2013
- 84
- 41
- 98
- Konu Sahibi victoryvivi
-
3hafta sonrasına çağırdı. Yok keseyi de görmeye gitmedim. Meraktan ölücemHayırlı olsun canım
Keseyi gördün mü ?
Bizim de sırada kalp atışı var sizi ne zaman çağırdı dr
:) hamilelik süreci hep merakla gecıyor zaten3hafta sonrasına çağırdı. Yok keseyi de görmeye gitmedim. Meraktan ölücem
üzüldüm canımMerhaba kızlar size güzel haberler vermeyi çok isterdim ama maalesef bugün de göremedik bebeği boş gebelik olduğu kesinleşti hakkımızda hayırlısı böyle imiş 7.denemede çok yaklaştık ama yine olmadı
merhabaMerhaba arkadaslar,
Pozitif sonucu alan arkadaslarım
Benım hıc belırtım yok
Doktor uc hata sonra kese ıcın cagırdı
Ancak ne bulantı kusma bel gogus agrısı yok
Sizin belirtileriniz oldu mu
değerlerin en az %60 artması gerekiyor diye okumustum buradaArkadaşlar eylul ayında tüp bebek yaptırdım
12gun138
14gun295
16gun430
18.gun607
Degerlerim bunlar bı anormallik var sanırım yada düzelir mi acaba doktor bekleyip göreceğiz dedi şimdiden teşekkürler
Canım nasıl çıktı sonucun?Arkadaşlar transfer günü hariç 8.günüm ve sonucum 157 çıktı, progesteron sonucumda 15 çıktı, Cuma tekrar bakılacak inşallah sağlıcakla iki katına çıkar değerim
511 çıktı canım, kese içim 7ekim dedi doktorumuz, inşallah her şey hepimiz için güzel olurCanım nasıl çıktı sonucun?
Çok sevindim canım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de pazartesi günü kana gideceğim. Senin belirtilerin nelerdi? Benim sürekli bir adet sancim vardı. Bugün normale döndü.511 çıktı canım, kese içim 7ekim dedi doktorumuz, inşallah her şey hepimiz için güzel olur❤❤
Allah razı olsun, inşallah sonucun çok güzel çıkarÇok sevindim canım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de pazartesi günü kana gideceğim. Senin belirtilerin nelerdi? Benim sürekli bir adet sancim vardı. Bugün normale döndü.
Com teşekkür ederim canım. Hayırlısı bakalım umarım güzel haberler alırızAllah razı olsun, inşallah sonucun çok güzel çıkar❤Benim kasıklarda arada batma hissi oluyordu ve belim çok ağrıyordu biraz adet öncesi ağrılarıma benziyordu, bunlar dışında bi belirti yaşamadım mesela lekelenme, göğüs hassasiyeti falan hiç olmadı bende, gerçi daha yeniyiz ilerleyen zamanda nasıl olur bilemiyorum ama şimdilik böyle:) inşallah sonucun hayırlısıyla pozitif olur, güzel düşünelim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?