Eylül ayı tüp bebek pozitifleri

Merhaba arkadaslar,
Pozitif sonucu alan arkadaslarım
Benım hıc belırtım yok
Doktor uc hata sonra kese ıcın cagırdı
Ancak ne bulantı kusma bel gogus agrısı yok
Sizin belirtileriniz oldu mu

Merhaba kızlar size güzel haberler vermeyi çok isterdim ama maalesef bugün de göremedik bebeği boş gebelik olduğu kesinleşti hakkımızda hayırlısı böyle imiş 7.denemede çok yaklaştık ama yine olmadı

Arkadaşlar eylul ayında tüp bebek yaptırdım
12gun138
14gun295
16gun430
18.gun607
Degerlerim bunlar bı anormallik var sanırım yada düzelir mi acaba doktor bekleyip göreceğiz dedi şimdiden teşekkürler

üzüldüm canım
allah inşallah kendiliğinden göstersin kısa sürede

Merhaba arkadaslar,
Pozitif sonucu alan arkadaslarım
Benım hıc belırtım yok
Doktor uc hata sonra kese ıcın cagırdı
Ancak ne bulantı kusma bel gogus agrısı yok
Sizin belirtileriniz oldu mu
merhaba
hayırlı olsun
bende sadece ciddi derecede terleme vardı

baska belirti yoktu

Arkadaşlar eylul ayında tüp bebek yaptırdım
12gun138
14gun295
16gun430
18.gun607
Degerlerim bunlar bı anormallik var sanırım yada düzelir mi acaba doktor bekleyip göreceğiz dedi şimdiden teşekkürler
değerlerin en az %60 artması gerekiyor diye okumustum burada

Arkadaşlar transfer günü hariç 8.günüm ve sonucum 157 çıktı, progesteron sonucumda 15 çıktı, Cuma tekrar bakılacak inşallah sağlıcakla iki katına çıkar değerim

511 çıktı canım, kese içim 7ekim dedi doktorumuz, inşallah her şey hepimiz için güzel olur❤❤
Çok sevindim canım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de pazartesi günü kana gideceğim. Senin belirtilerin nelerdi? Benim sürekli bir adet sancim vardı. Bugün normale döndü.

Çok sevindim canım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de pazartesi günü kana gideceğim. Senin belirtilerin nelerdi? Benim sürekli bir adet sancim vardı. Bugün normale döndü.
Allah razı olsun, inşallah sonucun çok güzel çıkarBenim kasıklarda arada batma hissi oluyordu ve belim çok ağrıyordu biraz adet öncesi ağrılarıma benziyordu, bunlar dışında bi belirti yaşamadım mesela lekelenme, göğüs hassasiyeti falan hiç olmadı bende, gerçi daha yeniyiz ilerleyen zamanda nasıl olur bilemiyorum ama şimdilik böyle:) inşallah sonucun hayırlısıyla pozitif olur, güzel düşünelim

Com teşekkür ederim canım. Hayırlısı bakalım umarım güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…