- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
-
evet benim 5. gunyok canım 2.denemem benim. bana 3. gün embriyoları transfer edilmişti seninki 5. gün emriyosu ve değerlerinde yüksekse ondan erken çağırmış olabilir.
canim ne yaptin gittin mi kese yi gormeyeMerhaba ben de eylülde pozitif alanlardanım. bugün kese görmeye gideceğiz inşallah bi sıkıntı yoktur. dua edin lütfen
Az once ciktim insallah guzel haberler var. 2 kese de gorunuyor ama bir kese gayet saglikli gorunuyor digeri tam gelismemis dedi kendi doktorum kongrede oldugu icin baska bir doktora gittim o bu sekilde acikladi bakali sali gunu kendi doktorum bilgi verecek.canim ne yaptin gittin mi kese yi gormeye
İki embriyo mu koydurmuştunAz once ciktim insallah guzel haberler var. 2 kese de gorunuyor ama bir kese gayet saglikli gorunuyor digeri tam gelismemis dedi kendi doktorum kongrede oldugu icin baska bir doktora gittim o bu sekilde acikladi bakali sali gunu kendi doktorum bilgi verecek.
hadi gozun aydin canim insallahh saglikla ilerler gebeliginAz once ciktim insallah guzel haberler var. 2 kese de gorunuyor ama bir kese gayet saglikli gorunuyor digeri tam gelismemis dedi kendi doktorum kongrede oldugu icin baska bir doktora gittim o bu sekilde acikladi bakali sali gunu kendi doktorum bilgi verecek.
evet canim 2 taneydi.İki embriyo mu koydurmuştun
amin canim insallah darisi sanahadi gozun aydin canim insallahh saglikla ilerler gebeligin
aminnn canim insallahhamin canim insallah darisi sana
naptin canim kese gormeye gidecektin bugunhayırlı olsun canım
sen hangı gün öğrendin
bende yarın gideceğim keseye çok heyecanlı
insallah sorun olmaz
Gittimnaptin canim kese gormeye gidecektin bugun
Olsun ha eylül ha ekim :)Merhaba bende Eylül’de değil ama Ekim basında pozitif gördüm :)) hepimize hayırlı güzel hamilelikler
Sabah gittik dr avictoryvivi küçük civciv’den ne haber :) yaz hemen
Süper hiç korkma içini ferah tut . Bebeğin seninle ben iyiyim ama mide bulantılarım çok fena boyutlara çıkıyor bazen . İsrifra yok , ama durmaksızın bulanan bir mide var . Pazartesi günü yine kontrolüm var , inşallah herşey yolundadır. Bu arada , bir dahaki gidişinde toksoplazma testi yaptırmayı ihmal etme . Benim negatif . Yani dikkatli olmam gerek, hamilelikte geçirmemek gerek . Allah korusun bebekte kalıcı rahatsızlık bırakabiliyor .Sabah gittik dr a
Kese göründü şükür
Dr a bazen kese görünse de bebek görünmüyormuş dedim
Evet DEDİ daha erken DEDİ
Ona kalp atışında bakacağız DEDİ
İki hafta sonra çağırdı yeniden
Sen nasılsın ?
Tamam sorarım doktoraSüper hiç korkma içini ferah tut . Bebeğin seninle ben iyiyim ama mide bulantılarım çok fena boyutlara çıkıyor bazen . İsrifra yok , ama durmaksızın bulanan bir mide var . Pazartesi günü yine kontrolüm var , inşallah herşey yolundadır. Bu arada , bir dahaki gidişinde toksoplazma testi yaptırmayı ihmal etme . Benim negatif . Yani dikkatli olmam gerek, hamilelikte geçirmemek gerek . Allah korusun bebekte kalıcı rahatsızlık bırakabiliyor .
Önümüzdeki hafta Türkiye’ye gelmek istiyoruz , köpeğimizi de getireceğiz o yüzden uçağa binemiyoruz (8 kiloyu aştığı için kabine almıyorlar , aşağı kargo kısmına koyuyorlar ) köpeğim heyecanlandığında tıkanıyor , nefes alamıyor o riski göze alıp aşağı koyamayız o sebeple arabayla geleceğiz . Ama böyle olursa zaten gelemem. Pazartesi soracağım doktora ilaç vs. Benim tam 8+0’da başladı bulantım . Şu anda 9+1’im . Hatta çok rahat geçiyor filan diyordum. Hayatım kararmış durumda şu an . İyiyim mesela 2 dakika sonra birden başlıyor. Sabah iyiydi , şansıma hava da güzel biraz parka çıkarım köpeği oynatırım diyordum , yarım saattir yine bulanıyorum,kalkamıyorumTamam sorarım doktora
Yok panik olmadım erken diye düşündüm zAten
Bulantıların ne zaman basladı kaçıncı hafta
Beyaz leblebi falan iyi
Geliyormuş
Ya da bitkisel birşeyler YÖK mü fayda sağlayan
İyi göze alabileceksin o kadar yoluÖnümüzdeki hafta Türkiye’ye gelmek istiyoruz , köpeğimizi de getireceğiz o yüzden uçağa binemiyoruz (8 kiloyu aştığı için kabine almıyorlar , aşağı kargo kısmına koyuyorlar ) köpeğim heyecanlandığında tıkanıyor , nefes alamıyor o riski göze alıp aşağı koyamayız o sebeple arabayla geleceğiz . Ama böyle olursa zaten gelemem. Pazartesi soracağım doktora ilaç vs. Benim tam 8+0’da başladı bulantım . Şu anda 9+1’im . Hatta çok rahat geçiyor filan diyordum. Hayatım kararmış durumda şu an . İyiyim mesela 2 dakika sonra birden başlıyor. Sabah iyiydi , şansıma hava da güzel biraz parka çıkarım köpeği oynatırım diyordum , yarım saattir yine bulanıyorum,kalkamıyorum
Çok sevindim Allah tamamına erdirsinGittim
Göründü şükür
İki hafta sonra da kalp atışı İÇİN çağırdı
Çok bunalmış durumdayım . Köpeği bırakacağım bir yer Yok 2-3 hafta için . Dura dura , gideriz diyorum ama galiba ben de yapamıcam.İyi göze alabileceksin o kadar yolu
Ben cesaret edemezdim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?