Eylül ayı tüp bebek pozitifleri

yok canım 2.denemem benim. bana 3. gün embriyoları transfer edilmişti seninki 5. gün emriyosu ve değerlerinde yüksekse ondan erken çağırmış olabilir.
evet benim 5. gun
8. gün test yaptım 47 cıktı
10. gün 147
12. gün 347 cıktı

İki embriyo mu koydurmuştun

hadi gozun aydin canim insallahh saglikla ilerler gebeligin

Süper hiç korkma içini ferah tut . Bebeğin seninle ben iyiyim ama mide bulantılarım çok fena boyutlara çıkıyor bazen . İsrifra yok , ama durmaksızın bulanan bir mide var . Pazartesi günü yine kontrolüm var , inşallah herşey yolundadır. Bu arada , bir dahaki gidişinde toksoplazma testi yaptırmayı ihmal etme . Benim negatif . Yani dikkatli olmam gerek, hamilelikte geçirmemek gerek . Allah korusun bebekte kalıcı rahatsızlık bırakabiliyor .

Tamam sorarım doktora
Yok panik olmadım erken diye düşündüm zAten
Bulantıların ne zaman basladı kaçıncı hafta
Beyaz leblebi falan iyi
Geliyormuş
Ya da bitkisel birşeyler YÖK mü fayda sağlayan

Tamam sorarım doktora
Yok panik olmadım erken diye düşündüm zAten
Bulantıların ne zaman basladı kaçıncı hafta
Beyaz leblebi falan iyi
Geliyormuş
Ya da bitkisel birşeyler YÖK mü fayda sağlayan
Önümüzdeki hafta Türkiye’ye gelmek istiyoruz , köpeğimizi de getireceğiz o yüzden uçağa binemiyoruz (8 kiloyu aştığı için kabine almıyorlar , aşağı kargo kısmına koyuyorlar ) köpeğim heyecanlandığında tıkanıyor , nefes alamıyor o riski göze alıp aşağı koyamayız o sebeple arabayla geleceğiz . Ama böyle olursa zaten gelemem. Pazartesi soracağım doktora ilaç vs. Benim tam 8+0’da başladı bulantım . Şu anda 9+1’im . Hatta çok rahat geçiyor filan diyordum. Hayatım kararmış durumda şu an . İyiyim mesela 2 dakika sonra birden başlıyor. Sabah iyiydi , şansıma hava da güzel biraz parka çıkarım köpeği oynatırım diyordum , yarım saattir yine bulanıyorum,kalkamıyorum

İyi göze alabileceksin o kadar yolu
Ben cesaret edemezdim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…