- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Canım bize ilk üç ay yasak dediler uyardılarArkadaşlar bi bakar mısınıZ müsait olduğunuzda ?
Doktorlarınız size cinsel perhiz yapın vs.(ilk 3 ay için) Dedi mi ? Bize birşey demedi ama ben yine de hep uzak durdum kaçtım adamdan resmen 2.5 aydırnormal bir gebelikte , cinsel birlikteliğin sıkıntı olmadığını biliyorum , doktorum bir sorun görse söylerdi mutlaka di mi ya :/
Sizde durumlar ne ayıptır sorması , bana bi yardımcı olur musunuz
Cevap için teşekkürler canımCanım bize ilk üç ay yasak dediler uyardılar
Transfer sonrası söylediler bize deCevap için teşekkürler canımbana gittiğim her iki doktorda böyle birşeyden bahsetmedi .
Korkuyorum
herkese merhaba
Eylül ayında tüp bebek pozitif sonucunu alan arkadaşlar
Buyurun burada devam edelim :)
Biz de neredeyse iki aydır sıfıra sıfırArkadaşlar bi bakar mısınıZ müsait olduğunuzda ?
Doktorlarınız size cinsel perhiz yapın vs.(ilk 3 ay için) Dedi mi ? Bize birşey demedi ama ben yine de hep uzak durdum kaçtım adamdan resmen 2.5 aydırnormal bir gebelikte , cinsel birlikteliğin sıkıntı olmadığını biliyorum , doktorum bir sorun görse söylerdi mutlaka di mi ya :/
Sizde durumlar ne ayıptır sorması , bana bi yardımcı olur musunuz
Hayırlı olsun canımBende eylül ayı transfer sonrası ekimde pozitif görenlerdenim. İnşallah kalp atışını da duymak nasip olur. Heyecanla bekliyorum
hayırlısı olsun canım çok sevindim. sağlıklı devam eder inşallahBugün asıl test günüm 407,30 çıktı dr a sordum ikiz olma ihtimali varmı diye evet dedi çok heyecanlıyım
hayırlısı olsun canım çok sevindim. sağlıklı devam eder inşallah
çok sevindimBugün asıl test günüm 407,30 çıktı dr a sordum ikiz olma ihtimali varmı diye evet dedi çok heyecanlıyım
Kısmetse benden 1 gün sonra doğum yapacaksınhayırlısı olsun canım çok sevindim. sağlıklı devam eder inşallah
Kısmetse benden 1 gün sonra doğum yapacaksın
amin canım inşallahAmin çok teşekkür ederimseninde sağlıkla devam eder inşallah canım
eşi aşağıda ne demek anlamadım ben.Ben şimdi doktor kontrolünden çıktım , bebek baya büyümüş maşallah . Ama eşi aşağıda dedi, dikkatli ol kendini yorma dedi, korkuyorum şimdi :/
Ben de anlamadım , plesanta aşağıdaymış. Yani çok hareket etme, ağır işler yapma , cinsel ilişkiden bir süre uzak dur dedieşi aşağıda ne demek anlamadım ben.
hım şimdi anladımBen de anlamadım , plesanta aşağıdaymış. Yani çok hareket etme, ağır işler yapma , cinsel ilişkiden bir süre uzak dur dedi
Uyarıyı aldın mı sonundaBen de anlamadım , plesanta aşağıdaymış. Yani çok hareket etme, ağır işler yapma , cinsel ilişkiden bir süre uzak dur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?