once kayınvalıdemlere gıttık sonra esımle ben cay ıcın kalkıp gec saate kadar bı yerde cafede oturduk menengıc kahvesı cay falan ıctıkHello everybody
Kızlar sabah yumurtalı, peynirli, yulaflı kurabiyelerimi yedim.
Öğlen çorba ve 1 hamburger köftesi
N nscckts naptın tüm gece? M Mitsuomi kadında bir tek kol ve bacak kası çok seksi bence...hani kol üst kol 3 boğum oluyor ya, o bir de bacağa bakınca yandan uzunlamasına bir çizgi oluyor, o.
Zaten kadın için kas yapmak çok zor, kimse spor yaparken aman aşırı kaslanırım diye korkmasın
maşallah canım size ya, çok uyumlu bir çiftsiniz ne güzel. Çoğu adam o saatler ya 3. uykusunda ya tv karşında oluyoronce kayınvalıdemlere gıttık sonra esımle ben cay ıcın kalkıp gec saate kadar bı yerde cafede oturduk menengıc kahvesı cay falan ıctık
sonra gece parka gıttık yuruduk gece yuruyusueve gelmemız yarım saat surdu yanı parktan 1 bucuk gıbı falan cıkmıstık
bende cok sevıyorum bu kolu :)böyle kolum olsa hayır demem
ya aslında benım herıfcanda oyle sureklı horlama time seklınde yasarmaşallah canım size ya, çok uyumlu bir çiftsiniz ne güzel. Çoğu adam o saatler ya 3. uykusunda ya tv karşında oluyor
bende cok sevıyorum bu kolu :)
ya aslında benım herıfcanda oyle sureklı horlama time seklınde yasarben sıkılıyoruuummm ! seklınde ufak bır cınnet herseyı cozuyor
Büyük temizlik ne zaman bilmiyorum ama tırsmıyor değilimYa bende kdinlardaki o kasli goruntuyu hic sevmiyorum.. sıkı ama kasssiz en iyisi:)
Ne guzel:)))
Gule gule kirletin evi canim
hava mıs gıbı herkes dısarda kıs gelecek kapıda az kalmıs bızım evde oturmamız ayıp olmalı ıle basladım guzel guzelhe he cinnet timee
Her türlü taktik bu topikte. Nasıl kilo verilir, nasıl sağlıklı yemek hazırlanılır, nasıl koca dize getirilirrhava mıs gıbı herkes dısarda kıs gelecek kapıda az kalmıs bızım evde oturmamız ayıp olmalı ıle basladım guzel guzel
en son agzımdan kopukler cıkıyordu
o oldu sanırım bu bıze 1 yıl yeter arada bır yapmak gerek
senin diyette oldugunu bilmiyor mu bende camlarimi silicemm ama 7 aylij bebegim surekli ilgi istiyor nasil yapcam bilmiyorumBüyük temizlik ne zaman bilmiyorum ama tırsmıyor değilim
Bu arada pizza yapti annem ama ben yemedim:)))
Seni yine iddali görüyorum Prensesbakalimm tarti da neler degisecek
Biliyor canım 3 kişi beraber yapacağızsenin diyette oldugunu bilmiyor mu bende camlarimi silicemm ama 7 aylij bebegim surekli ilgi istiyor nasil yapcam bilmiyorum
Hello everybody
Kızlar sabah yumurtalı, peynirli, yulaflı kurabiyelerimi yedim.
Öğlen çorba ve 1 hamburger köftesi
N nscckts naptın tüm gece? M Mitsuomi kadında bir tek kol ve bacak kası çok seksi bence...hani kol üst kol 3 boğum oluyor ya, o bir de bacağa bakınca yandan uzunlamasına bir çizgi oluyor, o.
Zaten kadın için kas yapmak çok zor, kimse spor yaparken aman aşırı kaslanırım diye korkmasın
Su fena degilböyle kolum olsa hayır demem
Hahhahh ne fenasin yaabende cok sevıyorum bu kolu :)
ya aslında benım herıfcanda oyle sureklı horlama time seklınde yasarben sıkılıyoruuummm ! seklınde ufak bır cınnet herseyı cozuyor
İyiki yememissin canim:)Büyük temizlik ne zaman bilmiyorum ama tırsmıyor değilim
Bu arada pizza yapti annem ama ben yemedim:)))
sesim cikinca oyle oluyor dimiSeni yine iddali görüyorum Prenses
21kardesin kac yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?