Eylül ayına zayif girelim :)) 1 aylık serüven başlıyor

Hello everybody

Kızlar sabah yumurtalı, peynirli, yulaflı kurabiyelerimi yedim.

Öğlen çorba ve 1 hamburger köftesi

N nscckts naptın tüm gece? M Mitsuomi kadında bir tek kol ve bacak kası çok seksi bence...hani kol üst kol 3 boğum oluyor ya, o bir de bacağa bakınca yandan uzunlamasına bir çizgi oluyor, o.

Zaten kadın için kas yapmak çok zor, kimse spor yaparken aman aşırı kaslanırım diye korkmasın

once kayınvalıdemlere gıttık sonra esımle ben cay ıcın kalkıp gec saate kadar bı yerde cafede oturduk menengıc kahvesı cay falan ıctık
sonra gece parka gıttık yuruduk gece yuruyusu eve gelmemız yarım saat surdu yanı parktan 1 bucuk gıbı falan cıkmıstık

maşallah canım size ya, çok uyumlu bir çiftsiniz ne güzel. Çoğu adam o saatler ya 3. uykusunda ya tv karşında oluyor

böyle kolum olsa hayır demem
bende cok sevıyorum bu kolu :)

maşallah canım size ya, çok uyumlu bir çiftsiniz ne güzel. Çoğu adam o saatler ya 3. uykusunda ya tv karşında oluyor
ya aslında benım herıfcanda oyle sureklı horlama time seklınde yasar ben sıkılıyoruuummm ! seklınde ufak bır cınnet herseyı cozuyor

he he cinnet timee
hava mıs gıbı herkes dısarda kıs gelecek kapıda az kalmıs bızım evde oturmamız ayıp olmalı ıle basladım guzel guzel
en son agzımdan kopukler cıkıyordu
o oldu sanırım bu bıze 1 yıl yeter arada bır yapmak gerek

Her türlü taktik bu topikte. Nasıl kilo verilir, nasıl sağlıklı yemek hazırlanılır, nasıl koca dize getirilirr

böyle kolum olsa hayır demem
Su fena degil
Yani sıkı olsak yeter Sam kasli olmaya gerek yok ben oyle istiyorum
Bi basen bi kol nefret ediyorum ya sisman sisman
bende cok sevıyorum bu kolu :)

ya aslında benım herıfcanda oyle sureklı horlama time seklınde yasar ben sıkılıyoruuummm ! seklınde ufak bır cınnet herseyı cozuyor
Hahhahh ne fenasin yaa cinnet hee nisadan tüyolar
Büyük temizlik ne zaman bilmiyorum ama tırsmıyor değilim
Bu arada pizza yapti annem ama ben yemedim:)))
İyiki yememissin canim:)
Az kaldi dimi bayram temizligine
Kafami kuma sokasim var

M Mitsuomi Kızkardeşimin az önceki lafindan sonra asla yemem
Teyzemlerin yanında küçük düşürdü beni kilo verdim diyor ama zerre vermedi veremez dedi gülerek sofradan yarım kalktım
Sen 1-2 aya onlarin agzinin payini verirsin inaniyorum ben sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…