aslında bu sene cok sanslıyız agustos ayı ıcın sıcaklık cok ıyı gıdıyorSüper bir gün işte.Nerde koştun Nisa? Sizin oralar koşmak için çok sıcaktır.
Ben şaşırmış durumdayım canım hepiniz haklisinizben 54 beden gıyınıyordum sımdı 36-38 bedenım
kendıme ınandım asla vazgecmedım asla kacamak yapmadım asla moralım bozuk dolasmadım hep önume baktım
habıre gerıye takılırsak asla hayal ettıgımız seylere ulasamayız
bundan alman gereken bır mesaj var hepımız aynı seyı soyluyoruz ama sanırım sana yardımcı olamıyoruz canım
sen kendıne ınanırsan olur bu ıs yoksa olmaz
İnşallah canim inşallahCanım genceciksin ya. Azıcık özen göster ne kadar hızlı kilo verdiğini göreceksin. Tatlının kaçamağı olmaz. Şeker bünyeye girince yağ yakman imkanız oluyor. Şeker asla diye kabul et öncelikle. Ekmek pilav makarna patates gibi lüzumsuz şeylerden bir vazgeçtin mi, o zaman gör sen kendindeki değişimii
Fırsatçı cadoloz
Sağlıklı beslenmeyi ciddiye al, bir bakmışsın önümüzdeki ay 46, diğer ay 42 olmuşsun. İnan imkansız ya da zor değil.
ben elimden geleni yapıyorummevzuya dıyet olarak bakarsan cok yorulur zorlanır kendını kısıtlanmıs hıssedersın
dıyet yanlıs
dogru olan saglıklı beslenmek...
oncelık alıskanlıklardan vazgecıyoruz ekmek ve meyve yerıne cevız badem yemek gıbı salatayı arttırmak gıbı
su ıcmeyen bırının su ıcmeye baslaması gıbı
sonra kısıtlamaya gıdıyoruz meyve seker unlu seyler kızartılmıs ve paketlenmıs urunlerı kısıtlamak gıbı
sonra sureklılık en son ve en zor adım. bunu sureklı hale getırırsek omrumuz boyunca hep zayıf kalıyoruz
ben hayatımda ılk kez kılolu oldum genel olarak kılomu koruyabılen hayatımı hep zayıf gecırmıs bırıyım. hayatımın en berbat donemı kılolu oldugum şu 2 sene bırdaha da asla kılo almam yemın ettım cunku ...
ben bu adımları uygıladım bu yolda gıttım yemek ıcın yasamak yerıne yasamak ıcın yemek gerekıyor
tum mesele bu aslında bu kadar basıt .
Oy ne güzel ya, açık hava ve yeşillikler arasında, en güzeli. Kendini ne kadar iyi hissediyorsundur di mi? Mutluluk hormonu salgılıyor koşmak :)aslında bu sene cok sanslıyız agustos ayı ıcın sıcaklık cok ıyı gıdıyor
normalde yaslılar ve cocuklar hastanelık falan olurdu sıcaktan cıkılmazdı dısarı ama bu sene cok ıyı
bızım buralarda kosmak ıcın yurumek ıcın alan cok :) antebın en onemlı ozellıgı bır uctan bır uca uzuuunn parklarıdır ıcınde kosu ve spor alanları bulunur
burda spor yapmak yurumek kosmak kolay
esım sabah ıse gec gıttı sen kızın basında dur dedım bı kosu gıttım geldım :)
geldıgımde yumurta haslamıstı sagolsun :)
Evet canım annemlere geldim kavga oluncasen annenlerlemi yasiyorsun
aynen oyle bırde ter atmak cok ıyı gelıyor ya :)Oy ne güzel ya, açık hava ve yeşillikler arasında, en güzeli. Kendini ne kadar iyi hissediyorsundur di mi? Mutluluk hormonu salgılıyor koşmak :)
İste bu tammm olarak bizim evBir ev düşünün sadece hamur işi tatli var hep kendimi tutmam lazım
ya annenle kardesin neden boyoe davraniyorlar sanaKahvalti
Peynir
Zeytin
Domates
Şekersiz cay
Öğlen
Bitter cikolata 10 gr.kahve sekersiz
Akşam 17 de
1 sıkma
Sekersiz cay
30 dk egzersiz
120 merdiven inip çıktım
2 lt su
Annemle ve kardeşimle kavgaliyiz
Esim aradi (cocugu istemek için)
Konuşurken duydular
Ben aradım sandilar
Konuşmuyorlar ve ayni odada oturmuyorlar.
Uzaklara gitmek istiyorum
Herkese uzak olmak
Artik umurumda değil gerçekten oğlum olmasa ölmeyi istiyorum sadeceya annenle kardesin neden boyoe davraniyorlar sana
allah korusun ölmeallh onlara hidayet veesinn ozellikle kardesine anneni de o dolduruyordurda neyse artikkArtik umurumda değil gerçekten oğlum olmasa ölmeyi istiyorum sadece
canim bi ev tut 1+1 olan bide işe gir çocuğu da okula verirsin.Kahvalti
Peynir
Zeytin
Domates
Şekersiz cay
Öğlen
Bitter cikolata 10 gr.kahve sekersiz
Akşam 17 de
1 sıkma
Sekersiz cay
30 dk egzersiz
120 merdiven inip çıktım
2 lt su
Annemle ve kardeşimle kavgaliyiz
Esim aradi (cocugu istemek için)
Konuşurken duydular
Ben aradım sandilar
Konuşmuyorlar ve ayni odada oturmuyorlar.
Uzaklara gitmek istiyorum
Herkese uzak olmak
aaaaa öle deme yaşamina sıkı tut senin gibi boşanan kadin çookArtik umurumda değil gerçekten oğlum olmasa ölmeyi istiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?