Eylül ayına zayif girelim :)) 1 aylık serüven başlıyor

aclık hıssı doymama hıssı kılo vermede gucluk gıbı
belkı de demır eksıklıgını gıderırsen senın ıcın yol yarılanmıs olur

Deneme deneme ses 1 2
Kizlar rica etsem herkes boy ve yasini beni etiketleyerek yazabilir mi:)
Hadi boyu anladım da yaş ne alaka ya ilişki durumu falan? Canım, KK yı aktif kullanan tanıdıklarım var çok deşifre olmak istemiyorum; boy 1,70

Nasıl istersen, listenin fotosunu çekip yükleyebilirsin elbet. Tam boy olarak seçince sayfada tıklamaya gerek kalmadan görünür.

M Mitsuomi

Canım ya, senin için zor olmayacaksa bunları profilinde foto kısmı var ya, orada paylaşabilir misin? Tariflerinden birini yapmak isteyince topikde bulmak çok zor oluyor.

Canım ya, senin için zor olmayacaksa bunları profilinde foto kısmı var ya, orada paylaşabilir misin? Tariflerinden birini yapmak isteyince topikde bulmak çok zor oluyor.
super dusundun ya valla benım ıcınde kolaylık olacak
ben orda paylasayım aynen du hemen yapayım hatta

super dusundun ya valla benım ıcınde kolaylık olacak
ben orda paylasayım aynen du hemen yapayım hatta
Thank youu Babyy

Kabaklı yoğurt için kabağı pişiriyor musun? Ben sadece rendeleyip yedim, sonra sanki görselde bu kadar çok durmuyordu 2 kabak diye aklıma geldi

Thank youu Babyy

Kabaklı yoğurt için kabağı pişiriyor musun? Ben sadece rendeleyip yedim, sonra sanki görselde bu kadar çok durmuyordu 2 kabak diye aklıma geldi
bazen sotelıyorum bazen cıg yapıyorum o an kı usengeclıgıme baglı
valla ben patlıcan taklıtı yapan kabaklardan alıyorum kocaman oyle 2 kabak

resımlerı fotograflara yuklemem baya uzun surecek sanırım Samsonn hepsı toplu secılmıyor tek tek yuklenıyor halıyle tarıfler falan nasıl olacak bılmıyorum ben en ıyısı dırek saglıklı beslenme tarıflerı adı altında konu mu acayım napayım

bazen sotelıyorum bazen cıg yapıyorum o an kı usengeclıgıme baglı
valla ben patlıcan taklıtı yapan kabaklardan alıyorum kocaman oyle 2 kabak
Ya ilk fırsatta o mücverini denicem zaten, son attığın fotoların enfestii. Dur haftasonu kardeşime yapayım inşallah, o da bayılır hem sağlıklı, hem lezzetli tatlara

Ya ilk fırsatta o mücverini denicem zaten, son attığın fotoların enfestii. Dur haftasonu kardeşime yapayım inşallah, o da bayılır hem sağlıklı, hem lezzetli tatlara
gecenlerde kahvaltıya mısafırlerım gelmıstı ya o mucverden yaptım 1 koca fırın tepsısı yendı bıttı
herkes cok sevıyor gercekden cok lezzetlı bak aklıma geldı canım cektı

Acelesi yok canım, ne zaman istersen. Ama yeni konu açman da mantıklı, seni tanımayan arkadaşlarda faydalanır, sevaba girersin

Acelesi yok canım, ne zaman istersen. Ama yeni konu açman da mantıklı, seni tanımayan arkadaşlarda faydalanır, sevaba girersin
benım bas ucu tarıflerım valla
oyle yapayım olmaz sa konuya acıklamalı ekleyeyım

yemek tarıflerı kısmına mı acıcam konuyu yanlıs yere acıp banlanmayayım

çiğ kabak hiç yemedim ya. yiyemem ki herade tadi nasıl oluyo:)
cıg kabagı rendelıyorum cacık gibi
sarımsaklı suzme yogurtla karıstırıyorum
ustune zeytınyagıyla harmanlanmıs pul bıber bıraz da cevız onu yıyorum
bazen onun ustune soganlı kıyma da kavurup mantısı nı yapıyorum
gercekden enfes oluyor

yıyemem dersen kabagı tava da soteleyebılırsın oda guzel oluyor

bazen kabakları salatalık gıbı ırı ırı dograyıp yaglı kagıt ustunde fırında cips gıbı kızartıyorum ona da aynı muameleyı uyguluyorum :)

yakında ıcımde kabak agacı cıkacak

diyete 16 temmuzda başladim düşünüp ağladiğim bi gündür...
93 kiloydum...
eşim yemiycen dedi yedirmedi hoop yeme onu bunu yeme şunu yeme.bide krep yaptım o gün yedirmedi bana. kahvaltı da aç birakti adam:).
hergün tartıya çika çika hal oldum kilo alinca uffff dediğim bile biliyorum...
yemedim aç kaldim akşam 8 den sonra yemek bile yemedim.
eşim eve dondurma almaz mi..
sen yeme ben yiycem dondurmaları diyo.:)
ayy bi kere yedim ya. tümü eşime birakcam o alsin. o kadar yiyo ki almiyo adan
geçen günlerde 88 gördüm.. çok mutluydum. bu hafta 87 görsem göbek aticam dedim ya.
16 agustosta hedefim 85-84 gibi görmek daha daha aşagilarda....
eylülde 7 lere düşsem çok mutlu olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…