o yüzden hap kullaniyorum vitamin tavsiyesi yapıyorum evet zorlaniyorum. başka sorunum yok çok şükür.demır eksıklıgı de kılo vermede zorluk cıkarıyormus bılıyor muydun
Hadi boyu anladım da yaş ne alaka yaDeneme denemeses 1 2
Kizlar rica etsem herkes boy ve yasini beni etiketleyerek yazabilir mi:)
Canım ya, senin için zor olmayacaksa bunları profilinde foto kısmı var ya, orada paylaşabilir misin? Tariflerinden birini yapmak isteyince topikde bulmak çok zor oluyor.kızlar sızlere saglıklı kılo aldırmayan unsuz sekersız tarıflerı verdım
dondurma cıkolata pudıng kek puaca hersey var
ben mısafırlerıme de yapıyorum 2 bucuk yasında kı kızım da hala cıkolatanın tadını bılmez bunlardan yapıyorum
cok lezzetlı ve saglıklı
pasta borek yıceksenız kacamak yapcaksanız bunlarla yapın
super dusundun ya valla benım ıcınde kolaylık olacakCanım ya, senin için zor olmayacaksa bunları profilinde foto kısmı var ya, orada paylaşabilir misin? Tariflerinden birini yapmak isteyince topikde bulmak çok zor oluyor.
hep bırlıkte bu yolda bu işin ustesınden gelıcezo yüzden hap kullaniyorum vitamin tavsiyesi yapıyorum evet zorlaniyorum. başka sorunum yok çok şükür.
Thank youu Babyysuper dusundun ya valla benım ıcınde kolaylık olacak
ben orda paylasayım aynen du hemen yapayım hatta
bazen sotelıyorum bazen cıg yapıyorum o an kı usengeclıgıme baglıThank youu Babyy
Kabaklı yoğurt için kabağı pişiriyor musun? Ben sadece rendeleyip yedim, sonra sanki görselde bu kadar çok durmuyordu 2 kabak diye aklıma geldi
Ya ilk fırsatta o mücverini denicem zaten, son attığın fotoların enfestii. Dur haftasonu kardeşime yapayım inşallah, o da bayılır hem sağlıklı, hem lezzetli tatlarabazen sotelıyorum bazen cıg yapıyorum o an kı usengeclıgıme baglı
valla ben patlıcan taklıtı yapan kabaklardan alıyorum kocamanoyle 2 kabak
gecenlerde kahvaltıya mısafırlerım gelmıstı ya o mucverden yaptım 1 koca fırın tepsısı yendı bıttıYa ilk fırsatta o mücverini denicem zaten, son attığın fotoların enfestii. Dur haftasonu kardeşime yapayım inşallah, o da bayılır hem sağlıklı, hem lezzetli tatlara
Acelesi yok canım, ne zaman istersen. Ama yeni konu açman da mantıklı, seni tanımayan arkadaşlarda faydalanır, sevaba girersinresımlerı fotograflara yuklemem baya uzun surecek sanırımSamsonn hepsı toplu secılmıyor tek tek yuklenıyor halıyle tarıfler falan nasıl olacak bılmıyorum ben en ıyısı dırek saglıklı beslenme tarıflerı adı altında konu mu acayım napayım
benım bas ucu tarıflerım vallaAcelesi yok canım, ne zaman istersen. Ama yeni konu açman da mantıklı, seni tanımayan arkadaşlarda faydalanır, sevaba girersin
çiğ kabak hiç yemedim ya. yiyemem ki herade tadi nasıl oluyo:)bazen sotelıyorum bazen cıg yapıyorum o an kı usengeclıgıme baglı
valla ben patlıcan taklıtı yapan kabaklardan alıyorum kocamanoyle 2 kabak
cıg kabagı rendelıyorum cacık gibiçiğ kabak hiç yemedim ya. yiyemem ki herade tadi nasıl oluyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?