Yaaa ne güzel benim kaynanam hiç memnun olmaz gelinlerinin kilo almasındanbakin benim görümcem var boy 158 kilo 45.. hep zayıftı bildim bileli o. yemiyo. aç kaliyo sürekli.. bi kilo al dedim almadi.. 50 de olmuştu ama verdi
yenge kilo ver diyo çok kilo aldin diyo yüzüme vuruyo hep yeme diyoo.
kaynanam da zayıf 70 kilo. vermeye niyeti yok. :) normal görünüyor kaynanam benden biraz uzun boyu .
Ne güzel k.valideymis o 98 i duyunca teselli etmişbaskaları soyleyınce daha cok ıse yarıyor kendımız ıpın ucunu kacırdıgımızı farkedemıyoruz
ben kendımı 90 kıloyum sanıyordum evde tartım yoktu
kayınvalıdem de bır tartıldım 98 kı oda 3 gunluk aclıgın ustune 98
uzulmeyeyım dıye bana tartım bozuk dıyor daha bırdedokunsa aglıcam cunku cok uzulmustum
ben hayatım boyunca hıc kılo sorunu yasamadım cok zayıf bırı degıldım ama saglıklı sayılacak bır kılodaydım
bı ayakkabını gıyerken zorlanmak merdıven cıkamamak kosamamak ustelık 2 bucuk yasında kucuk cocugum var onun pesınden yetısememek...
tartı aldıgımda da ayrı felaketlerım var
guya yag ölcerlı tartı aldımdusun o kadar kıloluyum kı errror verdı olcmedı
ayy sabaha kadar agladım hıc unutmuyorum
ılk sıralar kılo vermek ıcın oyle cabaladım kı
ıp atlıyorum trampolınde zıplıyorum falan
eşim deprem oluyor sanmıstı
ahh ah ne gunlerdı...
benim kaynanam halimden memnun degil. :)Yaaa ne güzel benim kaynanam hiç memnun olmaz gelinlerinin kilo almasından
Bende kaynana olsam bende rahatsız olurum
İnsan söyle güzel alımlı gelini olsun ister
Bayrama kadar su son kilolarımı vermem kazım acilen o yüzden
Laf işitmek istemiyorum
Aha aha ne yapalım bizde veririzbenim kaynanam halimden memnun degil. :)
kilo ver diyo iyice kilo aldin dedi..
başkalari çok güzel eleştirir köylüden biri çok acayip kilo almişti onu konuşuyordu. beni ona benzemesini istemedi.
eşimin sülalesi hep zayıf. yani aileden en kilolu benim galiba.
benım bas ucu tarıflerım valla
oyle yapayım olmaz sa konuya acıklamalı ekleyeyım
yemek tarıflerı kısmına mı acıcam konuyu yanlıs yere acıp banlanmayayım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/saglikli-beslenirken.1083846/bence diyet kısmı daha mantıklı, diyet tarifler sonuçta
Ay oğulları da birer Di Caprio sankiYaaa ne güzel benim kaynanam hiç memnun olmaz gelinlerinin kilo almasından
Bende kaynana olsam bende rahatsız olurum
İnsan söyle güzel alımlı gelini olsun ister
Bayrama kadar su son kilolarımı vermem kazım acilen o yüzden
Laf işitmek istemiyorum
Ay enfes bunlar ya
boy 154 yas 26 benimm@2 lady
beybigirll
Ber ra
@Esenmine
@Ev Kushu
@_Makaron_
M Mitsuomi
N nscckts
prensesinannesi
@shamanqueen
Samsonn
@tonaritotoro
Kizlaaaaaar bu taraftannnn
Hep birlikte yeni diyet programina basliyoruz bu aksama dogru diyet listesini hazirliyorum.
Umarim verimli bi ay geciririz birlikte canlar
Kizlaaaar rica etsem kilo disinda herkes boy ve yasini yazabilir mi:)
denedım enfes oldu ! kesınlıkle yapmalısın muhtesem olur :)Ay enfes bunlar yaResimlere sulanmaktan yazıya dönemiyorum ki
Sucuğu denedin mi? Akşam bir sucuklu yumurta mı yapsam
insallah bu sefer iyi bi kilo veririz kizlar aksam yemegini azaltip abur cuburu kesmek lazim su dk dan sonra kestim gitti bayrama 59 lari gormek ümidiyle
ayy maşallahBen bir doğum yapayım da veremeyenler eylülden sonra beni beklesin60 a dusmem lazım önce sonraki hedefim 55 kısmetse
ayy maşallah
hayırlı saglıklı dogumlar
canım hormonal bır durum oldu ya hanı unuttun sanırımnisa sen bu ay ay kendi isteginlemi kilo.vermedin yoksa durma donemindemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?