su yorumu yazabılmem tam 24 dk mı aldı
Ayy canim benim yasu yorumu yazabılmem tam 24 dk mı aldı
bu saatde alt komsunun matkapla duvarı delısıne fırladıkAyy canim benim yakiyamam ben de diyorum bu kiz niye yazmiyo
Ne insanlar var yaa.... diyecek sey bulamıyorumbu saatde alt komsunun matkapla duvarı delısıne fırladık
esım balkondan kım bu gerızekalı dıye bagırdı
yetmedı asagı ındı
balyoz lazım mı evı ındırmen ıcın dedı
adam da olur dedı
esım de evını delık desık etmek ıstıyorsan ben ederım o sorun degıl de bu saatde olmaz dedı
komsular kapıya cıktı allahtan esımın abartılı tepkısıne katıldılar ben olsam katılmaz abartılı bulurdum
adam ne dese begenırsınız
ama ben memurum dedı
esımde memursan ne olmus ne alaka bende muhendısım sabaha kadar gurultu cıkarma hakkı mı verır bu dedı
apt nın whatsaap grubuna yonetmelıgı yazdı kanunu 1450 tl ceza aksam 8 den sonra matkap gıbı yuksek seslı seylerı calıstırmanın suc oldugunu falan
hanı adam kapıyı actıgında ozur dılerım dese sorun yok ta... sinirle inmıs adamın karsısında olur balyoz getır ama ben memurum falan demesı komık komık...
bugun esımın bukadar sınırlı olmasının sebebı de kızım parkta cok kotu dustu kuyruk sokumu battı acısı cok
zar zor uyutmustuk
matkap sesınden fecı korktu bı anda yerınden sıcradı zor da uyutmustuk onunda siniri sanırım
5 yıldır evlıyım ılk kez bukadar sinirlı gordum
Geçmiş olsun canımbu saatde alt komsunun matkapla duvarı delısıne fırladık
yetmedı asagı ındı
adam da olur dedı
esım de evını delık desık etmek ıstıyorsan ben ederım o sorun degıl de bu saatde olmaz dedı
komsular kapıya cıktı allahtan esımın abartılı tepkısıne katıldılar ben olsam katılmaz abartılı bulurdum
ama ben memurum dedı
esımde memursan ne olmus ne alaka bende muhendısım sabaha kadar gurultu cıkarma hakkı mı verır bu dedı
apt nın whatsaap grubuna yonetmelıgı yazdı kanunu 1450 tl ceza aksam 8 den sonra matkap gıbı yuksek seslı seylerı calıstırmanın suc oldugunu falan
hanı adam kapıyı actıgında ozur dılerım dese sorun yok ta... sinirle inmıs adamın karsısında olur balyoz getır ama ben memurum falan demesı komık komık...
bugun esımın bukadar sınırlı olmasının sebebı de kızım parkta cok kotu dustu kuyruk sokumu battı acısı cok
zar zor uyutmustuk
matkap sesınden fecı korktu bı anda yerınden sıcradı zor da uyutmustuk onunda siniri sanırım
günaydin kimse menü yazmayinca bende yazmadim
dünkü menüm.
sabah
haşlama yumurta
yarim kırmızı biber
5 dal maydanoz
domates
salatalık
kibrit kadar peynir
5 siyah zeytin.
öğlen.
şehriyeli yoğurt çorbasi
taze fasulye
biber turşu.
akşam (annemgildeydim)
tarhana çorbasi
nohut yemeği
salata
kavun.
2,5 lt su
spor
45 dk yürüyüş. parklarda spor aletleri kullandim köpek korkusu yüzünden pek yapamadim
bu sabah
dünkü sabah menü ile ayni yumurta yok:)
günaydin kimse menü yazmayinca bende yazmadim
dünkü menüm.
sabah
haşlama yumurta
yarim kırmızı biber
5 dal maydanoz
domates
salatalık
kibrit kadar peynir
5 siyah zeytin.
öğlen.
şehriyeli yoğurt çorbasi
taze fasulye
biber turşu.
akşam (annemgildeydim)
tarhana çorbasi
nohut yemeği
salata
kavun.
2,5 lt su
spor
45 dk yürüyüş. parklarda spor aletleri kullandim köpek korkusu yüzünden pek yapamadim
bu sabah
dünkü sabah menü ile ayni yumurta yok:)
askolsun sana.Kizlar son 2 hafta kalmisken hepinizden ozur dileyerek ayrilmak zorundayim.Wifi sıkintim var
Onun disinda kisisel sıkintilar da var.
Hesabimi kapaticam .. en azindan bu iki hafta da diyetinize ozen gostermenizi rica ediyorum ..
Hepinizi tek tek tanidigima cok mutluyum..
Hakkinizi helal edin
Ben buna çok katılıyorum ... geceleri zıplıyordum
Geçmiş olsun canımbu saatde alt komsunun matkapla duvarı delısıne fırladık
yetmedı asagı ındı
adam da olur dedı
ama ben memurum dedı
zar zor uyutmustuk
Güle güle git gel canımkizlar ben memlekete gidiyorim aktif olamicam kusura bakmâuin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?